Friday, February 4, 2011

rezeki untuk mak ifa...saguhati wanita inspirasiku 2010..alhamdullilah...=)

salam peeps!ya allah...tak sangka betol ifa nie...alhamdullilah...syukur..rezeki mak ifa nie...tq so much gadis&wanita...kerana sudi memilih entri ifa ini untuk hadiah saguhati...tq2...sangat terharu plak ifa rasa nie..huu..bukan apa..sebab nie kontest based on entri tentang my mum kan..

terkejut juga nie..sebab ifa bukan pandai berkata2 pun...just tulis apa yang ifa rasa tentang pengorbanan yang mak ifa lakukan demi kami semua..even sebenarnya banyak ifa nak cerita..tapi ikut syarat kan2..hihi..tq so much gadis&wanita!moga terus sukses dan murah rezeki selalu...hihi..mak ifa memang seorang yang lemah lembut nie..tenang je..rilek and cool en.bebeh pun cakap tau..hee..=p

mak2!boleh lah mak dating ngan ayah nanti!hihi...
lala..paksa gak makayah dating..lala..=p
dorang dah memang selalu dating beli barang sama2..
nie nak suh tengok wayang plak..hihi

taa-daa...nie la picture yang ifa letak untuk entri itu..hihi..romantis2 konon my parent nie..hihi...nie masa kenduri my kazen kawen laa...seronok plak rasa..boleh bagi dorang dating2..lala...owh ya...tahniah mamazharfan and sis eb!!sebab menang hadiah utama!dapat rm50 tue!best2...dan juga pemenang saguhati yang lain yaa..hihi..ifa pun best gak...boleh bagi tiket wayang kat my parent...hihi...=)..moga ifa sentiasa dimurahkan rezeki oleh-Nya...

psst...tq kak pah...mamazharfan...sebab inform ifa pasal nie tau...hihi..owh ya..nadia juga..even ifa dah tau pun...hihi...tq2...sebab alertkan ifa...=)

p/s: my 5th winning in february..ngeh2~

7 comments:

Fuziani JSR said...

Tahniah ifa....

Mama Zharfan said...

congrats yer ifa :)

tiefazatie said...

fuziani: tq sis..=)

mz: tq sis..congrates kat sis jg..=)

Azam Shah said...

tahniah ifa :)

tiefazatie said...

azam: tq wak..=)

ardinihumaira said...

tahniah ifa!

tiefazatie said...

dni: tq darl..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...