Friday, February 4, 2011

tekaan ifa mengena lagi!tq bro aimaduddin!

salam peeps!cuti nie kawan2 buat apa la??ifa cam biasa la...cari2 info...buat nota...menghafal..membaca...isk2..banyak benda lagi nak kena study nie..waaaa....takpe2...chaiyok2 ifa..demi masa depan yang terjamin...bukan selalu kan2...kena rebut peluang yang ada!isk2..apa la ifa nie meroyan lagi nie..hihi..padahal sebab takut nie kan2..hihi..

okie la..sebenarnya ifa nak update jap nie..hihi...tq so much bro aimaduddin..aka..hubby cute mum kita yang sangat2 bertuah itu...hihi..sebab sudi gak memilih ifa sebagai antara pemenang nie..ifa yang last nie tau...hihi..betol plak ifa teka ek..207...hihi..erm..macam nombor 2 dan 7 sekarang nie..my ong number la kawan2..sebab cuba usha entri nombor 2 nie..dan nombor 7 nie..konon la..perasan betol kan..haha..

taa-daa...hihi..tahniah juga pada pemenang yang lain!sis has..sis eb...caya la...bertuah je kakak2 nie tau..percaya la..ada je nama dorg menang nie..hihi..neway..moga ifa terus dimurahkan rezeki sentiasa..insyaallah...papepun..tq yaa bro aimaduddin..ifa dah email my details tau...moga dimurahkan rezeki sentiasa...=)..

psst..tq shera..sebab inform ifa kat cbox yaa..maklum la..sekarang on9 tak tentu arah je nie..hihi

p/s: my 4th winning in february..ngeh2~

7 comments:

tiefazatie said...

alhamdullilah...tq ye bro...=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa :) selamat study gak--me pun study utk my viva ni :) sempat lg godek2 blog :)

tiefazatie said...

mz: tq sis..wah..ye ke..chaiyok2 sis!hihi..ifa pun dok godek2 blog..ye la..nk cri info on9 kan..haha..alang2..menyelam sambil minum air..hihi

ardinihumaira said...

tahniah ifa!

tiefazatie said...

dni: tq darling..hihi

Aimaduddin said...

Taniah2...

tiefazatie said...

aimaduddin: tq bang..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...