Wednesday, February 16, 2011

akhirnya...tiada buffered earning lagi!waaaa!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hye2..erm..punya la ifa merajuk kan sebab takde BE baru..sampai tak perasan yang satu2 nya BE ifa dah ME!haha..adoi la..dok konpius nape la earning bertambah..haha..tak perasan dah ME nie..haha..lawak2...last BE jadi ME masa bulan januari nie...sedih plak..tapi memang tak mengharap dah...sekarang..blog ifa dah takde BE nie..T_T..

tapi..syukur alhamdullilah..at least ifa dapat la lepas target rm10.00 nie...hee...ifa dah earning rm13.46 sahaja..untuk BE yang last nie..sob2..sedih plak..dah takde BE nie...huuu..dah ifa tak boleh cashout lagi la nie..waaa....sebab dah takde BE..tak mampu dah earning nak capai rm50.00 pun tau..huhu..sedih..takpe la..lain kali kot kan..sob2..=(

sekarang trafik ifa teruk gle nie..haha..tak tahu la nape..ifa malas kot..hihi..ntah...malas dah nak fikir nie..sebab BE pun takde dah kan..so memang tak masyuk dah la nie..i need a work..lala..mood nak cerita2 pun lari nie..entri pun malas buat..maybe sebab ifa dah nak interview kan..so agak luar biasa perasaan nie..kena study dan buat notes dulu..itu lagi penting kan2...blogging nie..isi masa lapang je kan2...hihi..owh im addicted ok..haha..papepun..tq so much pada kawan2 yang sudi datang blog ifa tau..=)

erm...so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru untuk semua bahagian iklan yaa...ifa mau BE baru nie..sebab jeles tengok orang lain ada banyak gle BE baru nie..ifa nak gak..haha...catatan nie tidak kaitan dengan siapa2 pun yaa...ianya berkaitan dengan ifa je la weh..sape lagi..haha..=p

p/s: malas dah nak fikir pasal nie semua..fokus interview..=)

22 comments:

Myra Jay said...

Samala kita Iefa dah takde BE baru..

Akak dah 2minggu tak dapat BE :(

azzey said...

Samalah kita x de BE juga..;(

s.y.a.r.q said...

syarq pon menunggu org panggil interview.awat x panggil2 ni T_____________T

Mama Zharfan said...

byk gak tu--mine digi BE tu dpt 80 sen ajer aisehh--and tak de BE gak..me jrg2 nampak blogger dpt new BE kan lately--kalau dpt pun, utk blog baru cthnya blog contest

ifa fokus utk interview tau

Miza Yusof said...

banyak tu rm10. miza punya di happy tak sampai rm1.

LiErOSe~QiEmi said...

ok la tu, merasa gak BE.. huwaaaa... tak penah dapat ponggg

beaty said...

Yer la pa kena dng Nuffnag ni ya...makin lama da tada BE o..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

sabar aje lah!
akak pun sama eifa..dah takde BE pun..sedey tau..rasa mcm malas nak blogging..dah salah niat tu kan?hahhaa..actually earning akak selama ni pun bukannye banyak pun..boleh sekali je cash out..tu pun ciput je,tapi bila ada BE ni rasa bersemangat sket..skang dah rasa mcm malas..huhuhu..
haa..akak pun dah concentrate on biz coklat..so mmg dah jarang sangat dah update blog akak tu..huhuhu..

jom tgk coklat : http://mychocs4u.blogspot.com

Weeda said...

sama la kita ifa..weeda pun xda BE ni..huhu..terus malas nak update..

LyNn'Azlina said...

SAMALAH IFA..SIS PUN DH XDE BE...NK BW PUN JAID MALAS2 JER..TRAFIK SIS LAGI TEROK TAU

tiefazatie said...

myra: tue la..ifa xtau dah bpe lama nie..haha..malas dh..hihi

azzey: tue la kan sis..sob2..

syarq: hihi...rilek2..=)

mz: ye ke sis..aah sis..mmg jarang dah nie..mmg byk blog baru je dpt nie..cam blog contest sis ckp la..hee..

ok sis..tq..=)

miza: ye ke..xpe la..takat nie je rezeki kan..

lierose: alolo..rilek sis..nt2 dpt tue..

beaty: nda tau bha sis..sengal kali..hihi

ain: aah sis..haha..lain niat tue sis..hihi..aah..btol2..klu ada BE semangat waja nie..hihi..xpe..ok la tue..fokus on ur biz sis..=)

weeda: ye ke..huhu...nasib2..

lynn: huhuhu...sedih je kan sis..xde semangat kan..xpe la..bagi can kat org lain kot..

caliph shuriken said...

sama ar, xde dh BE.. yg last aritu x byk mana dpt pun, hukk...

latest en3: ~ salam maulidur rasul ~

~SukEMakAn~ said...

hehe
same la kite
bile BE ilang semangat pon ilang
heee~

Adyshariz said...

tiefa, akak seketul pon takde bulan ni..duit nuff lepas cash out ari tu adelah 25 sen..tak tau la nape skrg..dorang raya cina lagik kot

tiefazatie said...

caliph: sama la..ifa dapat bape belas je nie..haha..berjanggut la nak tunggu rm50 nie..haha

sukemakan: hihi..memang dah kan..tue kan pemangkin nie org kata..hihi

tiefazatie said...

adyshariz: sama la kte sis..ifa pun dah lama xdpt nie..haha..sampai tak perasan satu2nya BE tue dh ME nie..hihi..ntah la..xramai pengiklan kot..

cikpuanhady said...

huhu..samolah kita ifa..atleast be yg ni ifa masyuk..akak ciput je ni..

Jom skodeng :Anwar Hadi | 1st time tengok terus suka & gelak tak hengat!

tiefazatie said...

sis has..tue la..pelik kan..nape ntah nuff nie..haha..ala..xde la masyuk mana sis..tp boleh la..syukur2..

mama_umar_maryam said...

2 x 5 je dgn akak jugak..xde BE dah..xpelah, kite akan ttp menulis walau ape keadaan sekalipon! hahahaha poyo

tiefazatie said...

zety: hihi...betol la tue sis..tp mood lari ke laut!haha..

papabear said...

kita tahun ni belum dapat2 lagi grrr :(

tiefazatie said...

papabear: ye ke..huhu..sedih je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...