Sunday, February 27, 2011

part 1: jum melepak di pantai tepi rumah!

salam peeps!korang nak tahu tak??rumah ifa sebelah pantai tau!pantai batu burok la..hihi..xde la best pun..sebab tak boleh mandi pun..gle bahaya weh!ombak besar gle!ifa pun jarang je lepas situ..sebab ramai je pencegah maksiat dok tepek kat tembok kawasan rumah kami nie..haha..

dorang skodeng manusia2 yang dating situ la..ramai je yang pernah kena tangkap ok..hihi..so malas la ifa..xde keje nie..dok pandang orang dating je buat apa..tambah dosa mata ada la..haha..ifa lepak situ pun dengan adik2 n my parent saja..hihi..lepak tengok laut la..tue je pun..=p

jum usha picture2 nie..=)

adik kecik ifa..c ajie..hihi..
nampak tak ombak tue??dasat kan2..
sekarang ada je mamat2 main surfing nie..hihi

owh yeay!me n aziema..hihi..
owh sangat selekeh..lala..
nampak tak belakang tue?itu la rumah ifa..
ada je jiran2 lain tue..ramai tau..=)
maklum la..kuarters..hihi

aksi yang tidak dipahami..=p

wahab's daughter...hihi...kami 3 orang saja..lala..=)

best kan..tapi kan...
kadang2 bosan gak..kepuasan nie orang cakap..haha..
takpe..nanti ifa show off lagi picture2 kami..
picture c fakhri xde lagi nie..hihi..

9 comments:

nanakimie said...

wah,bestnya uma tpi pntai!

tiefazatie said...

nana: hihi.bese je nie.=D

Mama Zharfan said...

3 girls ni ;) mcm charlie's angel heheh

me click HB!

tiefazatie said...

mz: hihi.charlies angel?haha..tak pernah terfikir lak nie sis..hihi

zuneta said...

suka jgk umah tepi pntai...angin bertiup je memanjang...tapi mmg takut tengok ombak mcm tu...

.:|kamaryeah|:. said...

nice environment tue~

tiefazatie said...

zuneta: hihi..itu la psl sis..menakutkan kan..nak wat cmne..terima je la..hihi..best gak nie..smp xheran dh ngn pantai tue..haha

mar: hihi..btol2..

.:|kamaryeah|:. said...

dear~
sowie post at sini plak~
cbox ifa ade prob ker mar yg xle bukak ye??

tiefazatie said...

mar: yes...ok je..isk2...ifa rasa mmg cbox nie problem la dear..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...