Friday, February 18, 2011

sampai dah foot detox untuk ifa!

salam peeps!hee...ingat tak 1st winning untuk ifa bulan februari haritue??hihi..ifa kan dapat hadiah foot detox daripada sis myra kan...hadiah die dah sampai!hihi..tq so much sis!sebab miza dah dapat nie..ifa baru je dapat nie..hihi..

owh ya..sekali lagi...surat ifa dah terbuka nie..adoi la...sengal betol la..tapi ifa rasa tak hilang pape kot..sebab maybe die tak berkenan nie ngan foot detox nie..agaknya la..sebab haritue yang masa sis nadia pos pun..tak kena amik gak..even dah kena buka juga tau!

lagipun sis myra seal nie dalam plastik foot detox nie..hihi..tq ye sis..tapi..kalu orang tue nak amik pun..boleh je..sob2...kang sampai lagi surat kosong cam haritue..waaa..sakit jiwa ifa tau..sudah jarang2 bertuah dah nie..pastu kalu hadiah kena curi lagi..kecewa lagi nie..adeh..nasib2..nak buat camne kan2..papepun tq sis!selamat sampai nie..even sampul surat terbuka lagi..T_T

nie la die...yang putih tue yang biasa je kan sis..
yang gold tue..cam untuk slimming plak nie..
harus la dicuba nie!hihi...=)

4 comments:

Myra Jay said...

Nape la diorg dengki dok buka bungkusan kan.. bahaya tul.. Pasni kalau Ifa bertuah kena bg alamat lain plak le.. :)

Ifa, betul tu yg gold utk slimming ;)

tiefazatie said...

myra: xtau la sis..sengal nie..haha..adeh..nak bg alamat spe lak nie..jiran kot..haha

owh..okies sis..hihi..=)

zulhilmidin said...

awak cube tangkup foot detox tu kat gelas yang ade air suam yang putih bersih.tgk efek die.hehehe

tiefazatie said...

zul: nape wak?pe jadi?xmo ifa..sdh kalu letak kat kaki pun mau pengsan tgk..ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...