Wednesday, November 24, 2010

hadiah giveaway ifa hilang...dapat sampul kosong...huhu

salam peeps...huhu..ifa sedih sangat2 harinie..huhuhu..kenapa ifa sedih??..sebab....harinie hadiah ifa menang giveaway ada sampai kat umah nie...tapi..yang xbestnye..sampul itu kosong!huhu...sedih sangat2..waaa....ifa rasa tue hadiah yang ifa menang eyeshadow MAC tue...huhu...tapi xtau la kalu salah...sebab ifa xmenang banyak pun giveaway sekarang nie..ada 3 je pun yang ifa menang baru2 nie..owh ya..sampul tue xde nama pengirim..cuma tau dari malim nawar,perak..

kak ainzuryn...sis ada email sis pos 22hb kan..sebab kat sampul nie pun cop 22hb nie..kalu betol la nie hadiah yang akak pos untuk ifa...ifa minta maaf..sebab..ifa xdapat...huhu..ifa dapat sampul kosong ja nie...huhu...ifa xtau camne leh jadi camnie..huhu..ifa xperasan bila en.posmen datang siang tadi..yang tahu bila ifa keluar umah ada dah kat peti surat...huhu..bila cek..xde pe nie..tapi serius...sampul die cantik je..xde kesan koyak pun..cuma pada tempat nak buka sampul surat tue ada letak doubletape nie..pastu masa ifa amik pun cam rasa kosong nie..huhu..pastu senang je nak buka nie..ifa xpasti camne leh camtu..maaf ye kak...ifa sedih...1st time kena camnie...

nie la die sampul tue..

nie lak isi dalam yang dah xde...huhu..=(

huhu..sedihnya hati ifa...mungkin bukan rezeki ifa kan...hanya tertulis menang..tapi xde rezeki menerima hadiah itu...tapi serius ifa xpasti hadiah pe sebenarnya..cuma main teka ja nie..ntah..kata hati ifa cakap ini la die...tapi..xtau la..iya..ifa kena redha..xtau nak watpe..huhu..sedih betol ifa...sebab kalu hadiah nie yang kak ainzuryn bagi...die bukan based on luckydraw...tapi kata2 kenapa nak hadiah tue...xpe la..redha2..bukan rezeki ifa kan...huhu...=(

p/s: kalu ifa salah teka nie..malu ai...hihi..tapi ifa rasa ya..ntah la...sebab ifa xmenang selalu dah sekarang nie..ifa teka hadiah nie yang menang dariada kak ainzuryn based on sampul die yang ada benda bulat2 tue je pun..dan juga sebab kak ainzuryn ada email pos pada 22hb nie...huhu..macam2 dugaan ifa nie..sabar je la..=]

56 comments:

tiefazatie said...

ifa sangat2 sedih...huhu...=(

Miza Yusof said...

ifa, sabar ye. mungkin takda rezeki ifa tu. insyaallah pasni mesti lagi rezeki ifa.

nur said...

la.. kesiannye.. camne leh jadi gitu lak
ALL IN ONE

Beca Hitam said...

mmg kita rase sedih tapi apapun kita kena tabah. maybe bkn rezeki kita.

tiefazatie said...

miza: ye ifa sabar..kena redha..huhu..bkn rezeki ifa..huhu..tapi sedih...huhu

nur: xtau la sis..huhu..benda nak jadi kan..huhu

beca: ye...ifa tau...huhu..

SpaQue said...

pelik gak..atau pun mmg adiah die sampul je x??cube cek blik..gurau2 je ifa..hehe..ade la orang berkenan 2

Ellen said...

akak ellen faham perasaan Ifa...sabar ekk..mybe bukan rezeki dan kita pun tak tau apa sebenarnya terjadi..biarlah suma tu ya dik, yang penting semua ni ada hikmahnya...

Myra Jay said...

Ye Iefa, tul ckp Mr Beca, kita kena bersabar, anggap xde rezeki, if btul eyeshadow tue sayang kan.. huhuuu

ekinashikin said...

eeewwww...saper yg jahat itu????xpe ifa akan dpt lagi best lepas ni kan..saper tau..

tiefazatie said...

spaque: haha..banyak la...huhu..ye kot..xpe la..kena redha even berat hati..huhuhu

ellen: iya sis..tapi utk ifa..betapa bestnya kalu dpt..nak beli beli xmampu..dah dpt..xde lak rezeki nak sampai ke tgn..ya allah..pedihnya hati nie..huhu..iya sis..redha2..mana tau leh menang contst pizza dapat rm2k!ifa menari2 nanti..haha

myra: iya sis..ifa tau..redha2..bukan rezeki ifa kan..tp..terkilan sis...huhu..sedihnya...

Adam said...

sabar je la.. mungkin bukan rezeki lagi tu..

tiefazatie said...

ekin: huhu..xtau..ntah la..xtau..blur...huhu..

adam: iya..tahu..bukan rezeki..nak wat camne kan..tp ifa manusia..terkilan juga..pasti sedih..huhu...=(

cikanna said...

camne leh hilang?
sabar ya sis,insyallah kalau ada rezeki tetap akan jd milik sis juga nanti..
ada silap kat mana2 tu!!

mama_umar_maryam said...

hmm,takut org tu terlupe letak brg kot,excited sgt nk p pos tu agaknye..klu btol2 org tu terlupe maafkan jelah ifa..sbb mcm mustahillah kan org nk bususk hati kt ifa,sanggop p bli setem g pos bagai..hmm..redha je k..mane tau dpt ganti yg lebih baik ;)

tiefazatie said...

cikanna: xtau la..ifa pun blur...huhu..ye insyaallah..mungkin nie bukan rezeki ifa kan..redha2..

mamaumarmaryam: ye kak..xpe..mybe ada org panjang tangan kot..kte xtau..ifa xmo tuduh pape..sebab mmg sampai kat ifa senang sangat boleh dibuka dan ditengok apa isinya..hee..ye kak..ifa x pk bukan2 pun..cuma..kalu btol la eyeshadow MAC tue..adeh..kecewa ifa..nak beli xmampu..haha...ye kak..insyaallah...=)

Eman said...

mungkin ada laa yg tk disengajakan oleh pihak penganjur tu. mn tau pasni lg dasyat ifa akan dapat. sabar ah enn.
;DD

mama rifQy said...

sabar ye ifaaaaa!!!!sian ifa

tiefazatie said...

eman: xtau la..mana tau ilang kt pjbt pos...opss...hihi..tapi sedih...ifa dh jarang menang tau...huhu...so ble jadi camnie..sedihnya..xde mood terus...huhu

mama iqy: ye sis...huhuhu

honeydia said...

la....mcm mana leh jadi mcm tu..ada org amik ker???xper la..bukan rezeki iefa....redha la yer...jom kita join manyak2 contest...lagi..jgn cedih2...

tiefazatie said...

honeydia: ntah la..ye kot..sebab xde solatep or stapler pun kat sampul tue..tue kot senang orang nak curi kan..huhuhu..xpe la..bkn rezeki la namanya kan..redha2...huhu..xde mood lg..nt la...huhu

Tomato Gurl's Life said...

saabar yunk..insyaAllah pasni lagi byk ifa menang kontest+dpt byk be..amin..jgn sedih2 ye..smile dear :)

tiefazatie said...

ciktom: iya...huhu..xde la..ifa dh jarang2 menang kontest nie..pastu ble dh menang..xde lak rezeki sampai ke tangan nie..redha2...huhu...xmampu lagi ciktom..sedih...xpe..esok2 ifa senyum ek...huhu

msrushas said...

xmau sedih ek..xde rezeki la kot..kalo ada org curi amik xberkat la dia..xmau cedih ek..smileeeee

tiefazatie said...

msrushas: ye sis...huhu...aah..biar mata die lebam sebulan!hahaha...xde la..main2 je..hihi..xleh nk senyum lagi..huu..=(

Cheqna said...

ala kesiannya sis..tak pe..nanti dapat yang lebih lagi ye..

dah jgn nak nangis2 lagi..tak cantik nanti, eye shadow pun tak leh cover..hehehe..

:-)

Mama Zharfan said...

ciannya ifa :( me tumpang sedih sbb hadiah eye shadow tu best, branded lg tu..me 99% yakin ada org curi, sbbantar by normal pos kan..mesti staff2 kat pej pos, tak taulah saper...ramai jer org jahat kat dunia ni...
sabar yer dik

tiefazatie said...

cheqna: hihi...xnangis2...sedih je..huhu...ye insyaallah..kalu ade rezeki kan2...tq sis..=]

mz: huhu..itu la sis..bg ifa yg xkeje2 nie..bestnye tue dapat sebab hasil join kontest kan..yaa..ifa pun rasa camtue...tapi itu la..nak ngadu pun bukan leh dapat balik..n pasti kte lak yang kena balik kan...huhu..iya sis ifa sabar..even hati sedih..huhu..tq yaa sis..=]

Wanzi said...

sabar ye... mungkin tak der rezeki ifa ......

Fuziani JSR said...

Ifa sabar.... mungkin ada hikmah di sebaliknya... Akak doakan nanti ifa akan menang lagi....

tiefazatie said...

wanzi: ye bang..mg bukan rezeki ifa la tue...

fuziani: ye sis..pasti ada hikmahnya kenapa terjadi kan...redha..tq sis..insyaallah..ade rezeki..ada la kan..=]

Ain Atika Zailani said...

awak jangan sedih sedih...=)

tiefazatie said...

ain: ye wak..tq..=]

shera haifa said...

sis ifa jangan cedey2..
nanti dapat yang lebih baik yang lebih mahal yang bermutu tinggi lagi nilainya ya.. Insyallah

FaiHash said...

ifa :( kesian nya :( jgn sedih2 k :) mungkin ada rezeki yg lebih baik utk ifa :)

buyat(bebola tomato) said...

takpe2..rezeki len menanti

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

adehh~~~misteri laaa

huhuhu

tiefazatie said...

shera: ya darl..insyaallah..thanx yaa..=]

faihash: cian kan...huhu..xpe la..kena redha bukan rezeki ifa tue kan..insyaallah ada yg lain..

buyat: insyaallah...=]

budaknakal: aah...xpe la..bukan rezeki tue namanya..

caliph shuriken said...

kcian ifa, rsa ada org ambik brg tu pastu tukar smpul bru sbb xde ksan koyak.. sabar ek...

Ms and Mr Red Ribbon said...

laaa yang contest mac tue yer... barang mahal tue iefa, jahatnyer org yg amek :(

takpe sabar yer... nanti ada rezeki lagi :)

tiefazatie said...

caliph: xpe la caliph..bkn rezeki ifa la tue kan..sebab tue xdpt..xpe..kena redha..tq yaa..

tiefazatie said...

msrrb:aah sis..huhu..ye mahal..sebab teu sgt2 sedih...huhu..ye sis..insyaallah...tq sis..

miya said...

sabar ya ifa.. akk ingat lg mcmana eksaitednya ifa jwb contest mac tu. Takpalah, bukan rezeki. dugaan.. sabar ye. kot2 besok menang lg best!!
insyaallah..

entri best:
kenpa perlu ada blog special untuk join contest & GA?
tragedi pesta air di Kemboja

tiefazatie said...

miya: iya sis..xpe la..bukan rezeki la tue kan2...sedihnya..kena redha kan sis..ye insyaallah..mudah2an..amin..=]

N@di@ said...

ifa cayunk sabaq yaaah dear nadia pnh jugk jadi direbok tapi nasib isi dalmnya ada lagi hadia yang kita menang perfume tu

suzie rahman said...

wah teliti nya org tu wat "keje"

tiefazatie said...

nadia: iya lalink..huhu...kecewa...huhu..sebab best kan hadiah die..huhuhu..xpe..kena redha...

suzie: itu la psl..huhu...

ardinihumaira said...

dear,
sampul tu di gam tak?
isk... cmana leh lesap ye... huhu babap kang tukang ambik tu

Wati3qv3 said...

sabar yer ifa..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

waduh camne leh jadik camtu, pos pakai registed ke @ pakai pos xpress, leh check balik kan dgn pos

jayne said...

sabar ye ifa. tak dapat hari ni, esok lusa mana taw ifa dpt berganda2 pulak. takpe.. kalau btul ada org buat jahat tu akan ada la balasan utk dia nanti. cheer up k ifa! :D

Ogy said...

laaaa boleh pulak ilang hadiahnya...ilang ke atau terlupa nk letak adiah lam tu..huhuhuh

mama tisya said...

cuba ifa tnye penganjur contest tu..btul ke dr die..kot2 dr org lain ke

"missrivebell mumun" said...

kurang ajo posmen yg amek tu!

~lulu & faiz~ said...

maybe kali ni kamu x de rzeki..
mane tau masa akan dtg rzki kamu lg banyak yang mndtang..kan2..
stiap yang jadi psti ade hkmahnye
dh2..jgn sdih2 dh tau

tiefazatie said...

dni: ntah nak cakap pun xtau..ada ja nie..doubletape..tp serius senang gle leh buka..maybe setelah diambil org tue tampal balik kot kan2..

wati: ye sis..=]

mamabalqis: xtau la sis..nak jadi kan..xpe la...guna setem je nie kalu dari yang ifa tengok la..=]

jayne:iya sis..thanx..really appreciate it..=]

ogy: hilang kot nie sis...sebab pemenang lg sorg ada bgtau ifa die dah dapat nie..=]

mamatisya: rasanya btol la nie..sebab pemenang lagi sorg ada bgtau die dah dapat nie..pastu kalu ikut masa dipos sama dengan yg pihak penganjur inform ifa kat email...ifa dah email tanya..but lum dapat feedback..xon9 lagi kot..=]

mumun: huhuhu...sedih mun...=(

tiefazatie said...

lulu: iya..ifa tau...kena redha...thanx...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...