Wednesday, November 24, 2010

bila ikea metered..dapat tak BE baru lagi??

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!kan ifa dah cakap kan2...hihi...harinie 1 BE ifa dah metered nie...cik IKEA nie..semalam baru je dapat ASX..pastu aritue baru je pakcik ERA metered...ingat kan c 8TV tue yang metered nie...ye la..shout award kan dah abes kan2...hihi..erm..setelah 3hari kot IKEA nie xde kuar nie..tentu2 la earning pun xde nie...die pun metered nie...

nie la die earning yang ifa dapat daripada cik IKEA...xde la banyak mana..boleh la..tapi xcukup rm10.00 la..xpe...duit gak...syukur alhamdullilah...hihihi...banyak juga BE ifa yang dh metered kan..xsangka...hihi..daripada 1 je dulu..sekarang dah metered untuk kalu ke-9...syukur2...hihi..owh ya...pssstt...ifa boleh la cashout hujung bulan nie lebih rm200...hihi..lebih sikit je pun..best2...tapi best lagi mamazharfan!tahniah sis!menang world's coolest intern tue..dapat rm200!pastu early bird lagi rm20...banyak la sis leh cashout hujung bulan nie..ngeh2~

wah...tetibe je trafik naik nie jadi 414!haha..adaka sebab ifa duk blogwaking kejap pagi2 hari semalam??...so die menjadi banyak nie??pergh...tapi ifa malas on9 pagi2...haha..adoi la..ifa2 pemalas juga nie..haha..tapi...bestnya..bukan selalu nie dapat..haha..tq kawan2..sebab sudi datang jenguk ifa nie...hee...en.nuff xterharu ke??bagi la lagi BE baru yang best2...haha..padahal..ifa xnampak dah BE baru pun...huhu..

okie la...nie je kot ifa nak cerita..xtau nape xde idea nie..huhu..papepun..en.nuffnang yang disayangi..kalu sudi..bagi la lagi BE best2 kat ifa ek..ntah bila nak merasa BE yang bertahan lama berbulan2 nie...pastu dapat kat semua bahagian nie..nak berangan pun xmampu tau!hahaha..sape juga ifa nie...huhu...last but not least..thanx a lot kawan2!korg memang best la!hee...ngeh2~

p/s: erm..i think i should join contest2 nuffnang dengan lebih kerap..paksa otak berfikir...haha...=p

30 comments:

NeidIyra said...

byk nye hasil dpt..
hehe ;)

Miza Yusof said...

ifaaa, samalah kita cik ikea dah ME. sedih ni :'( moga cik nuff murah hati nak bagi kita semua be barulah ye :)

a n a s t a s y e a said...

tahniah .. ada juga BE yang singgah. Kat blog anastasyea semuanta dah habis.. entah bila la nak ada semula. =(

ahmad jo said...

wah2... mak cik kayo! hehe

alienelliz said...

sy alienelliz, antara org paling jeles..gahaha

Mama Zharfan said...

yg pasti ifa punya BE byk!! dh belas2..me total BE yg me terima utk blog me tu baru 6 ketul, 5 dh metered, termasukk era yg cuma dpt 14 sen. now nestle tu masih running, dok harap yg tu ajerlah pun
yepp, kalau me tak menang contest nuff, mine belum cecah RM200 tau, tp sbb dh rezeki menang contest, so dh boleh cash out RM300 lebih hehheheh

diana said...

tahniah..
ifa rajin sebab tu traffic tinggi..

Mama Zara said...

sis punya IKEA pun dah metered pg ni..ada la lam 2 hengget je kot..hihi...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak tu BE tahniah dah dapat kumpul banayk duit...cayok2

nur said...

mantap tu ifa.. congrats2
ALL IN ONE

ibu_BatRiSya @wardah said...

besnye....nak gak BE baru!!!

tiefazatie said...

ned: xde la...bese2 je tue..

miza: aah...xpe la..dah takat tue je kot rezeki dr die kan2..hihi..ye moga2 la..=)

anastasyea: tq sis...xpe...nt sis lak ye...=)

ahmad: haha..xde nye..haha

ell: jangan ko ngada2 ell..haha..

mz: ala..bukan semua bg earning sis..ada tue xsampai lg rm1!haha..xpe sis..kan ifa ckp rezeki sis kat kontest kot..hihi..kan2..banyak tue rm300 lebih!best2...

diana: tq sis..ada gak malas..haha

mamazara: xpe sis..ok pe...hihi..ifa pun bukan banyak pun..haha

mamabalgis: xde la sis..ada tue xgerak2 dah earning...haha..tq sis..boleh la..hee

tiefazatie said...

nur: xde la sis..bese2 je nie..hee..

ibu bastrisya: pe yg best sis??metered nie..hihi..bukan dapat BE baru...huuu..

zuhanismohamed said...

wow..tinggi nya trafic..he he

ardinihumaira said...

dni langsung tak ado BE.. nanges ah ni huuu

tiefazatie said...

zuhanis: ala..xde la..kdg2 je tue..bukan hari2..haha

dni: ala..jgn la nangis..huhu...nt dpt la..huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

banyak tu BE,
btw,..tahniah dear!

tiefazatie said...

leily: xde la sis..bkn semua ada bg earning pun..haha...tq sis..=)

dya adriza said...

tahniah!! beznya hehe~

tiefazatie said...

dya: tq..hihi..xde la..bese2 je tue..=)

LyNn'Azlina said...

samerla ifa..sis pny be ambank dh metered jugak..baru rm6 jer..
redha jerla..ambank dah xberkenan ngan sis

tiefazatie said...

lynn: hihi..xpe la..ada lg yg lain kan2..hihi...dh byk tue je kot rezeki kte kan sis..=)

hiro said...

auwwww..kaya dia.

tiefazatie said...

hiro: xkaya mana pun la...heee

mama_umar_maryam said...

okla tu kan..sape nk bagi 7 hinggit free?hik3..

tiefazatie said...

mamaumarmaryam: btol2..hihi..=)

ADEEYA said...

waa bestnyee ! :D

tiefazatie said...

adeeya: haha..xde la..bese2 je..mau BE baru lg!haha..gle tamak..

suzie rahman said...

taniah fa.hihi

tiefazatie said...

suzie: haha...tq darl..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...