Tuesday, November 23, 2010

Mitsubishi ASX pun en.nuffnang bagi!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps...alhamdullilah..ifa sangat2 bersyukur nie..xsangka...beberapa hari nie ifa ada nampak die berjoget malu2 kucing nie bahagian LR nie..selepas en.nuff baru tergerak hati nak bagi friso pada ifa kan2..lepas lama die merajuk kan2...xsangka...harinie en.nuffnang dengan baek hatinya bagi ia terus pada blog tiefazatie nie!ini la die BE yang ke-17 iaitu Mitsubishi ASX!!tq so much en.nuff!i love u la!hihi...tapi..masih lagi bahagian LR yang die suka...xpaham betol ifa..haha..

tue die...xsangka..serius..sebab...blogger2 lain dapat je nie...maybe turn dorg kan..rezeki dorg plak...ifa jeles gak la..aiseh..haha...sebab..cam ifa cakap..banyak BE ifa nie xbergerak dah earning die ye kawan2...perhiasan je tue..huhu...iklan die xkuar dah la...sebab tue earning pun dah tak bertambah..tapi...ada je lagi nie..maybe nak tukar iklan baru..but still advertiser yang sama kot kan2...tue die beku jap kan2..hihi...baek la..mitsubshi ASX nie bermula dengan nilai 31 sen sahaja ye kawan2...okie la tue..ada gak earning..hee..moga kamu akan terus bertambah yaaa!!tapi..serius..jarang nampak die kuar..cam malu2 nie..isk2..takut..xmo jadi cam alliance bank tue...huhu...

alhamdullilah...syukur la..even ifa malas...line tenet agak ok dah sekarang nie..alhamdullilah..tapi pastu agak bz sikit la..sampai blogwalking pun kelam kabut kan...waktu malam nie..siang kalu ada masa free je tau...hihi...but trafik ifa dah merangkak menjadi semula 300++..syukur sangat2...sebab sakit jiwa tengok die bawah 300 la...huhu...biar la die maintain 300 ke atas je pun ifa dah sangat2 bersyukur nie...ifa tau takat mana je yang ifa mampu..so ifa xmo mintak lebih2...blog ifa nie bukan la best sangat pun..haha...papepun..tq so much pada kawan2 ifa yang still sudi datang ke blog kecik ifa nie yaa!!kamu memang best!

ifa sangat bersyukur..en.nuff sudah sayang balik sama saya oww...hihi..sayang kamu juga..tapi sayang lagi en.bebeh la...hihihi..moga en.nuff masih sudi bagi BE baru yang gempak2 pada ifa yaa...sebab ifa tau..bila cam ada je BE yang sengal ubi dah xtambah2 earning tue..paham2 je la..so sila la renew baru ye...hihi...thanx a lot nuffnang!love u!love u too my blogger friends!without u guys me nothing tau..sangat2 terima kasih yaa...

p/s: serius banyak gle iklan baru sekarang kan2..ifa bersyukur en.nuff sudi gak bagi 1 kat ifa daripada xde pape..ngeh2..er...sila jangan menyampah dengan n3 nie ek..huhu..ifa just update for my own notes cam bese..=)

26 comments:

Myra Jay said...

Thniah ye Iefa dapat BE lg, yg ke-17..WooWww!!! syioknyer.. cheq baru 3, tp alhmdulillah dah bersyukur :)

alienelliz said...

ha...kan dh dapat lagi....ell pulak yg jeles ni..hehe

Kalamhati said...

tahniah2!..akak pun dpat..harap2 lama la dia mendiami blog kita..hehe

Mama Zara said...

sis pun dpt gak yg tu :)

Mama Zharfan said...

ok lah tu. ada gak tezeki ifa. me..mls nak ckp dh..mcm me ada buat salah jer dgn nuff ni..beyond my control dh..traffic ok, entry 3 at least, BE yilek

tiefazatie said...

myra: tq sis..ok la tue..lama2 tambah juga tue..hihi

ell: hihi..ala kebetulan je nie ell..hee..ngeh2

kalamhati: tq sis!tahniah utk sis juga!insyaallah kalu rezeki kte lama la die..hihi

mamazara: wow!sis nie byk betol BE baru kan2..tahniah!

mz: sis..sabar ye..xde niat pun nak menunjuk..xpe sis..nt sis plak..percaya la..mana tau..ifa tau trafik sis memang mantap pun..n3 sis jgn ckp la..ramai btol yg baca!mana tau rezeki sis skrg pada kontest2..chill2..=)

Aliya Jaafar said...

efa, nak minta penerangan bole? BE tu ape? heee..sorie byk tnya pula..

Cheqna said...

Sis,

oh nuffs dah sayang balik ye..hehe..anyway, glad that u r happy..kumpullah banyak2 ek, rajin2 lah berjalan2 tu..jangan "sakit tangan" dah...

sakit tangan pegi jalan2..?..haha

:-)

mama_umar_maryam said...

hehehe,aritupon akak citer psl BE ala2 majuk tu trus dpt 2 BE ;p

tiefazatie said...

aliya: BE tue buffered earning iklan kempen yg sentiasa ada kat blog kte ikut nilai uv yang pengiklan beli kat blog kte..n earning die pun akan diupdate hari2 tau!hihi..

cheqna:ya sis..alhamdullilah..thanx sis..haha..tgk la klau rajin...haha..ada rezeki ada la..thanx sis..=)

mamaumarmaryam: hihihi..ifa duk wat n3 merajuk tiap kali ada BE yang ME nie.haha.tue pun lama baru dpt sis..haha

NeidIyra said...

waoo~
best la... yg ke 17 dh tuh..
bnyk nye.. best btol la..
hehe :)

:: Zanna :: said...

tahniah!!! ifa...teruskan usaha yer :)

tiefazatie said...

ned: ala..yg ke-17 tapi banyak dh jd ME pun bukan BE lagi pun.haha..tapi syukur sgt2.nuff dh xmerajuk!haha

zanna: thanx darl!insyaallah..=)

Miza Yusof said...

tahnia ifa. banyak be baru tu. best ni. tahniah :)

ardinihumaira said...

dni tak ado BE.. sedih. huu

tiefazatie said...

miza: thanx darl..ala miza pun dapat banyak gak kn2..hihi.=)

LyNn'Azlina said...

ala ifa pny lagi bykler BE..bersusun2 jer...hehe..xperlu jeles ngn kaklin pun..hahaha
doa2la smg nuff sntiasa baik ati ngan kita..hehe

tiefazatie said...

dni: xmo sedih2 darl..huhu...nt2 ada tue ek..

lynn: haha..xde la sis..main2 je la..hihi..ala..tue byk dh xbg ifa earning nie..yg baru2 dapat ja nie ok lg la..iya sis..moga2 nuff baek hati je sokmo!haha

Tomato Gurl's Life said...

tahniah ifa..cik tom pun cek dpt 2 be br..nati nk buat n3 jugak la...hehe

tiefazatie said...

ciktom: tq ciktom..best tue..dpt 2 terus..ifa nie satu je..xpe..syukur2..hihi

Bee @ honeyvsbee said...

sis lagi tak pernah dapat be hahah

caliph shuriken said...

congratz ifa ^^
kn dh ckp aritu mmg dpt BE ni...

tiefazatie said...

bee: xpe sis..nt dpt gak tue..hee..

caliph: tq caliph...wee...alhamdullilah...syukur..hihi..=D

Cik Gallus Gallus said...

jealous..jealous..*muke sedih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cayalah makin mantop blog ni pasni leh la jadi cam blog GTO plak

tiefazatie said...

cik gallus: xmo la jeles...huhu...

mamabalqis: xde la sis..aiyak..xmampu ifa nak jadi cam blog GTO sis..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...