Wednesday, November 10, 2010

masjid kristal di taman tamadun islam!

salam peeps!hye2..hihi..jum nak sambung cerita lagi nie..hihi..selepas pergi sini dan juga sini kan2..kami pun lepak die taman tamadun islam balik nie..tapi jalan2 kat luar je la..pergi area2 masjid kristal..sementara tunggu2 faisal nie kan..tak pandai habis nie..haha..adoi la..

nak naik tti cruise tue malas la..hujan okie..apaka??membazir je tue..haha..lagipun ntah..xde perasaan pun nie..haha..maybe sebab mendung..pastu memang hujan pastu berhenti pastu hujan balik..adeh..hihi..jum usha picture ifa kat masjid kristal!hihi..dulu dah lepak2 dah sini..tapi masa tue tembam lagi la..sekarang kurang sikit..haha..apaka??layan je la..haha

tengok la awan itu!gelap kan..hihi..pergh..season sudah jeans levi's ifa nie..longgar lak tue..adeh..kena beli baru nie kan..xde duit ku..waa..baju nike tue pun lama dah tue weh..dua2 en.bebeh bagi..lala..suka2..hihi..gemok kan ifa..adeh..bila nak kurus lagi nie..huhu..argh..

yaa..nie versi bajet cute masa duduk okie!haha..lala..sengal gle nie..owh yaa..ifa pakai selipar toilet je okie..sedap pakai!kaler hitam purple gak tue!haha..lala..tropicana life je tue..miahaha..lepas je snap picture ini..hp kong okie!haha..so xde dah picture2 untuk show kat korg nie..lala..nie je la yang sempat snap guna e71 dan juga nokia5800 yaa..tue je yang kami mampu nie!haha..

lepas nie kami pun lepak2 la tunggu c faisal habis nie..sengsara jiwa raga okie..haha..sudah xmakan lagi..punya teruk ifa nie balik dari microteaching tue makan nugget 2ketul..pastu masa lepak kat tti nie makan aiskrim..tue ja nie..mana tak masa balik dah sakit perut gle!haha..adeh..padan muka kan..huhu..harinie yang best..tapi ifa xmakan sangat nie..=p

19 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Teringin gila nak p sana. Maybe cuti sekolah nanti kot? Hiks ;)

Mama Zharfan said...

cantik masjid kristal ni :)
ifa kumpul duit beli digicam :)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

1st timer disini dr blog ben..

salam kenal

tak pernah g masjid kristal lagik..
1 day maybe.. :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

wANieYZ said...

cantik masjid ni..huhuh

Siti said...

saya tak pernah lagi sampai kat situ walaupun kampung kat tganu.. hehe

Syafrizal said...

bestnya dia berjalan.. hehe

tiefazatie said...

shag: hihi.meh2 dtg.cantik tau shag!

mz:aah cantikkan sis.erm.guna duit nuff la!haha.dpt ke sis??

mimie: slm kenal sis.wah dr blog abg ben ye..tq..=)

wanieyz: aah wak.meh la dtg!

siti: biar btol!hihi.xpe nt dtg la.hehe

syafrizal: erm.mg best!hihi

Kalamhati said...

vavaaa santeknyee..model dia pun santek gak.hehe..

tiefazatie said...

kalam hati: auw..malu ai sis.haha.mana ada.tembam tue.haha

Miza Yusof said...

bestnyaaa :) miza blom pernah smpai sini lagi. nanti boleh lah eh ifa jadi tourist guide miza :)

Kalamhati said...

hihi tembam itu menawan!ahak..guwau je..mana de tembam..ngam2 choi je..=B

tieha ismail said...

whoahh...x pernah lagi p sana...bile agaknya....sape nk tlg bawak !!!

mama tisya said...

tk pernh smp lg masjid kristal tp tganu pernh p la....

Cheqna said...

TTI dekat ajelah dengan kampung akak..

n tak de lah nampak tembamnya model tu..hehe

:-)

$h@h_Izn@n said...

huhu ni la membe jalan3 x ajak...kui3...

Jo Qusary said...

sgt cantik masjid tu...

S..U..D..@..I..S said...

sudah lama plan nak dtg sini tp x sampai2..ntah bila

tiefazatie said...

miza: haha.blh2.lala.padahal ifa pun lum abes round tganu nie!hihi

kalamhati: haha.ye2 je sis tau.my siblings ckp ifa gumuk la sis.sbb dorg sume kurus kering!waa!

tieha: suh ur boyfie la bw.kekeke

mamatisya: xpe sis.nt dtg eh lg.=)

cheqna: wah!ye ke sis dekat ek?..miahaha tp my siblings ckp gumuk la sis.huhu

shah: aik?xckp nak ikut ifa.hihi

jo: mg sgt cantik wak..=)

tiefazatie said...

sudais: xpe.ade rezeki nt smp la.ifa kebetulan duk kat sini je.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...