Wednesday, November 10, 2010

nasi ayam gong kapas!

salam peeps!hihi..masa awek c faez aka haniza tue ada kan..my mum spend makan nasi ayam gong kapas tau!pandai2 je bagi nama sebab beli kat gong kapas..haha..ifa xpernah makan lagi nie 1st tiem la nie!hihi..my mum n my sis asyik cakap nasi ayam nie best+sedap sebab ayam die masak kat tempat die jual nasi ayam nie tau!pastu ayam die crunchy lagi nie!hihi..

owh yaa..ada yang pelik tau..boleh makan ayam nie ngan air asam??pelik2..pastu air asam die ada gak letak hirisan buah mangga tau!not bad la..best gak air asam die tau..hihi..bila makan memang agak best la..tapi harga adeh..mahal la bagi ifa..huhu..1bungkus rm4.50 okie!

gle la..ayam memang ok la..sambal die tak ye..manis!adoi la..nasib baik sup die kaw-kaw nie..haha..sayur2 die letak okie la..nasi lak ciput nie untuk harga rm4.50 nie..maybe die nak cover kos ayam yang agak banyak tue kot kan..tapi tak berbaloi la bagi ifa even ifa bukan makan banyak pun kan..

tapi..terasa gle ngan harga die tue..haha..sebab if nak beli nasi die je untuk nasi tambah la org cakap kan2..kosnya ialah rm2.00 okie!padahal bese ja nie..ayam die yang lain dari yang lain la..adeh..

okie la jum layan picture2 yang ifa snap b4 ifa makan ek!hihi..ifa last makan tau!haha..kena marah nie..lala..xtau la..dah bese makan sekali sehari dan b4 pukul7malam..camne juga..huhu..=p

nie la la die set nasi ayam gong kapas!

best kan!pergh!tergoda kan2..haha..

sup die best tau!serius cukup rasa nie!

tapi nasi die sikit je la..tapi ifa ok je!haha!makan xbanyak kan2..

naa..tapi ayam die la yang best!crunchy nie!pastu banyak tau!
sayur2 die pun banyak gak!memang best la!

okie done!aiyak..picture air asam xde kan..haha..xpe la..nie pun dah best kan n3 kali nie!makanan!hihi..lala..=)

10 comments:

budakkecik said...

sedapnya....lapar nih...dakkecik suker nasik ayam!

Mia Liana said...

hmmmm sedapnya... nak skit...

Gayahspears said...

fuh,... sedapnyer :(
adess nk jugak tp kena pntg :(
sakit2.. pas sehat nk mkn ayam byk2..huhu

Sabri said...

mcm sdap je ayam die..hehe

tiefazatie said...

budak kecik: hihi..best kan2!

mia: hihi..ala..abes dh sis.hihi

gayah: mg sedap dear!wah dah sihat dh ek??moga cpt sembuh sepenuhnya wak!

sabri: hihi.aah wak..hihi

HanaBella said...

Bak sikittttt... dah tersangat terliuq ni.. hehe

deno said...

ya allah...
terliur deno baca netry nie..
dah la tgh lapar nie....
sedpnyeeeeeee....

tiefazatie said...

hanabella: hihi..mg best kan2!maaf le.abes dh nie sis.hihi

deno: hee.sbr2.g beli eh kat gong kapas!hihi

Lynn Rahman said...

ok.lupakan diet.serang nasik ayam sekarang!!! hehe

tiefazatie said...

lynn:haha!jum2 best nie!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...