Wednesday, November 17, 2010

en.pizza dah metered!en.nuff sila renew BE ifa yaa..=)

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!!hye2...hihi..ifa sedih..dah la en.nuffnang nie tak bagi BE baru lagi tau pada blog tiefazatie nie..pastu metered la plak en.pizza ifa nie...huhu..xsampai seminggu lagi kan ada BE dah metered lagi..huhu..sedih..=(..kali terakhir dapat BE masa nie la..pastu xde dah nie..lamanya tue..hihi

nie la die...hihi..kali earning xsampai pun rm10.oo tau!!!haha..sila jangan gelak..haip2..gigit kang sape gelak!hihihi....xpe2...ifa..bersyukur la dengan rezeki ini..amin..alhamdullilah...mudah2an dipermurahkan lagi rezeki ifa ye kawan2..amin...

erm..agak2..sempat tak ifa nak cashout atas rm200.00 hujung bulan nie ek??hahaha..owh perasan betol..ngeh2!~xpe2..chaiyok2!hihi...xsalah kan berangan..mana tau jadi kenyataan!hihihi...so nie la die ME ifa yang ke-7...alhamdullilah..kali nie..ifa dapat la merasa hasil iklan2 BE kan2..maklum la..masa 1st cashout dulu xpe pun merasa BE okie..haha..=p

hihi..cam bese la..trafik2..haha..owh sangat teruk!haha..macam2 masalah okie...tenet mengong la..bz la...malas la...haha..owh macam2..hihi...tue je la yang paling tinggi tue..447..masa rajin tue..haha..tengok ah yang semalamnye..sehari b4 raya haji...hihi..adoi la..paling teruk nie..maybe sebab tenet ifa mengong+orang xramai on9 nie..hihi..owh ifa memang malas dah nie..haha..adoi la..masalah tul la kan2...lala...

eh2..korg nak tau tak!!selama nie kan..star rating ifa xpernah naek nie..haha..adoi la..sekali...tetibe je nie..naek 1 star okie!tq so much kawan2...hihi..suka2..lala..meh tengok meh..jakun ifa nie okie..haha..xpernah dapat!aiyak...sedih kan..haha..tapi pelik..ada nie ja tau..yang lain xde nie..haha..mana ntah..nt kuar la tue..hihi...

haha...naek satu je la...kat bahagian LR nie..maybe sebab banyak kan BE ifa kat situ..hihi..so itu la yang fames di mata korg kan2..hihi..tq so much ye kawan2..sayang korang la!hihi..ada gak can ifa tengok star nie naek sikit..hihi..syukur2...=)

ehem2..nie je kot ifa nak share..haha..panjang lak bebel..hihi..papepun..moga en.nuffnang dan pengiklan2 yang lain terpikat dengan blog tiefazatie nie tau2..baru la boleh dapat BE baru nak ganti yang dah metered nie..huhu..banyak okie yang dah metered..huhuhu..sedih nie..=p..owh ya..nie hanya catatan untuk perkembangan terkini nuffnang blog ifa tau2..xde niat lain..chill2..hihi..

p/s: cam xde harapan okie nak dapat BE baru...huhu...sebab xnampak pun bayang iklan2 baru..sob2..=(

11 comments:

Mama Zharfan said...

oklah tu :) ifa byk BE :) me ada satua jer tau :(

tiefazatie said...

mz: alolo..sis jgn sedih2..huhu..cam nuff ngah bagi chan pada org2 yg xpenah dapat BE nie..mencanak nie BE dorg dpt sis..huhu

LyNn'Azlina said...

ifa..ada tip x caner nk nekkan star nuff kiter tu?sis pny 3 star jer...

~fais~ said...

fais xbalik kmpg..
beraye kt ganu je...

tiefazatie said...

lynn: xde la sis..die bgantung pada ctr tue..so paham2 la ye..cam nuff ckp nie..

The stars to the right of your blog name(s) indicate your blog's Click Rating. This is based on the CTR ( click through ratio ) of your previous paid ( i.e. non-global ) campaigns. This new feature is meant to provide feedback to you about the performance of your paid ads relative to click-throughs.

hope sis paham ek...hihi..die on bpe ramai click on previous paid nie..so pe yg ifa phm..lagi ramai yg click..baru la star tue leh naek nie..=)

fais: owh ye ke..ala..xpe..rilek la..raya haji je pun..hihi

Mama Zharfan said...

tu la...
traffic kaw2 pun tak guna gak sbb tak de BE :( kena sabar menunggu kot2 akan dpt BE baru..cuma tak tau bila...
alternatifnya, nak kena gigih bercontest lah plak sbb dh tak de rezeki melalu BE nuff ni..kalau BE me yg tinggal satu ajer tu jd ME, so dh zerolah my nuff nanti..apa2 hal pun, ujung bln ni me nak cash out :) pasrah jerlah kalau dh rezeki dgn nuff byk tu ajer

tiefazatie said...

mz: xpe sis..biar trafik kaw2 nie..baru la BE sis tue earning masyuk nie...sebab die je kan..xyah rebut2 nie..xpe sis..sabar..nt turn kte lak..=)
yup2..btol2..kne aktif join kontest lak nie..hihi..ifa nie masalah gak..ade mood join la..kalu x..xde pun..hihi..okie sis..alhamdullilah..xpe..mana tau pas cashout nt mencanak dapat BE baru lg kan sis..chill sis..=)

Zairie Husin said...

tie.. bg BE sikit.. hehe

tiefazatie said...

zairie: awk..ifa pun ngh mintak2 BE baru tau dr nuff nie..huhu..

Faryza said...

waaa hebat ape blog awk.byk haa uv. akak nye seciput je..bgs2

tiefazatie said...

faryza:hahaha..mana ada sis..bese2 je nie..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...