Tuesday, November 9, 2010

pergh!3 BE baru daripada nuffnang!


http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hihi..ya allah..syukur sangat2 nie..alhamdulilah..even lappy ifa wat hal nie..sampai trafik xtentu hala nie..en.nuffnang saya ifa lagi tau!hihi..sayang lebih la en.nuff!selepas dapat iklan ERA yang dah seminggu baru earning hanya 30sen!adoi la..xtau mana silap kan2..huhu..sabar2..en.nuff dengan baek hatinya bagi blog tiefazatie 3 BE baru sekaligus!pergh!sangat best!jakun nie..haha..tak pernah2 dapat 3BE baru terus nie weh..lala

naa..ini la die 3 BE baru ifa kawan2!hihihi..BE ke-13:1 Day Acuvue Moist..BE ke-14:Olay..dan juga BE ke-15:IKEA Kitchen Living Contest!!tq so much en.nuff!even setiap satu earning xsampai pun rm1.00 tetap ia permulaan yang baek kan!hihi..tapi semua tue kat bahagian LR nie..waa..adeh pasti dorg berebut2 nak kuar nanti..huhu..bukan pandai sharing is caring tue..huhu..harap2 xjadi cam iklan Alliance Bank dan Era FM!huhuhu..dah lama ada pun earning tak sampai pun 50sen tau!huhuhu..tak tau salah apa nie..=(

tapi ada gak BE ifa tue cam dah xaktif nie..huhu..tue la xguna gak banyak BE tapi xkuar kan?haha..adoi la..xpe..syukur2..terima je apa yng ada..tapi en.nuff sila bagi kat bahagian LB lak ye..cam dah nyawa2 ikan ja nie BE yang kat LB tue..huhu..tak pun kat SS ke?tue lagi la xpernah dapat!haha..adoi la..demand plak..hihi..sebab ifa pelik la..BE yang kat LB tue dah jarang2 kuar nie kawan2..huhu..xtau nape nie..waaa!

okie ini la trafik ifa yang ntah pape nie!haha..paling tinggi minggu nie 402 ja tau!haha..tue tengok la tue..ada lagi 200 ja nie..ada kot ifa cte sini kan..haha..maklum la..ada macam2 hal yang terjadi nie..huhu..tapi syukur la en.nuff sudi lagi bagi buffered earning yang baru pada blog tiefazatie ini..ifa nie hanya la blogger picisan nie..syukur la en.nuff sudi gak bagi kan2..moga ifa akan terus murah rezeki dengan nuffnang ye..ifa setia nie..hihi..okie la..nie je kot nak cerita..cam bese teda niat untuk menunjuk2..ini hanya la catatan peribadi ifa tau!hee..=)

p/s: kalu ada kawan2 yang nak tau tips tue..baca la kat sini tau..tapi ifa xjamin la terus dapat BE nanti..ifa bukan otai la..ifa budak baru belajar nie..=)

22 comments:

Miza Yusof said...

tahniah. banyak be ifa tu :)
samalah kita iklang era tu pemalu tknak tnjukkan diri. hehe


congrats :)

mama tisya said...

amboi makin byk BE ifa..tahniah

aanie said...

tahniah....waa, banyaknya be ifa...

nur said...

wah.. tahniah ifa.. 3 sekali gus tu..
buat baik dibalas baik
ALL IN ONE

shah87 said...

aku jeles...
aku jeles..
panas2..

cik EPAL said...

dah dapat cek nanti boleh la belanja. hehe

ardinihumaira said...

wow! banyaknya BE ifa!

Mama Zharfan said...

congrats ifa!!! mantop tu!!

alieff said...

tahniah!
alieff baru jer join nuffnang...
tak tau camner nak dapat earning2 segala..
cian kan... hehe~

Myra Jay said...

Bnyk nk kena blajo nie, tp kesempatan masa mmbataskan segalanya.. huhu.. :(

mar yanie said...

wah..congratez!! tingginye traffic sampai 400 lbh..sy plg tngi stakat ni 200 lbh tu pun sekali due je..average 100 or below..hehehe

tiefazatie said...

miza: haha..be miza pun blh tahan gak kan2...hihi..tq darl..=)

mamatisya: tq sis..sis pun byk gak..hee..=)

aanie: tq sis..ala..earning ciput ja nie..bukan sume kuar nie..huhu

nur: tq sis..insyaallah..nt2 sis lak ye..=)

shah: adoi la..sbr2...huhu..awk pun ada byk pe..huhu

cik epal: ifa nak simpan wat byr utang nie..huhu

dni: alhamdullilah..rezeki kot..=)

mz: tq sis..hihi..ala..tp bkn sume kuar nie...huhu

alieff: tq wak..xpe..try la baca tips2 ifa tue..=)

myra: xpe sis..pelan2..huhu

maryanie: ala..ifa xde keje nie..blh la on9 sllu..huhu

ZACK ENTRY said...

wow masyuk ni..belanja sundae kon pun lepas ni..=P

Affan Ruslan said...

cik, ajar saya jadi blogger otai. hak3.
congrats

tiefazatie said...

zack: haha..xjuga la..bukan sume kuar..huhu

affan: aiyak..ifa bukan blogger otai la..bukan awk ke otai??hihi..=p..tq2..

Kalamhati said...

vavaaa..manyaknyeee..tahniah!tandanya rezeki ifa makin murah..alhamdulillah!..=)

tiefazatie said...

kalamhati: hihihi...xde la..sume bukan kuar pun sis..amin insyaallah moga2 sentiasa murah rezeki..syukur2..hee..xpe nanti sis plak yaa...moga2..=)

suzie rahman said...

jeles i ifa.hihi

tiefazatie said...

suzie: adeh..xpayah la jeles..bukan sume kuar pun..haha

Izzuddin Fauzi said...

Amboi... Selalu dapat... Tahniah... Bestnyer....

darkbatman said...

waaa..tahniah.. keep it up!

tiefazatie said...

izzudin: hee..xde la..bese2 je..tq..=)

darkbatman: tq bro..insyaallah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...