Wednesday, November 3, 2010

pergh!!sayang gle la en.nuffnang!!


http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!ehem2...hihi..nanti ye ifa cerita pasal microteaching itu..haha..blur dan sangat2 malu..adeh...haha..xpe2...pengalaman2...heee..ifa sebenarnya blur nie..pelik2..hihi..alih2 hari nie ifa cek akaun nuffnang ifa...jeng2...ifa dapat BE yang ke-12!!!!!iaitu AMP Era.FM..alhamdulilah...syukur2...hihi..even pelik okie..xpernah nampak pun..haha..haritue last ifa dapat BE baru masa nie...hihi..

nie la die..hii...adaka kawan2 pernah nampak iklan era di blog tiefazatie??curious mau tau nie..sebab xpernah nampak okie!tengok la..earning pun 2sen ja nie..adeh..jangan die jadi perhiasan cam alliance bank debit mastercard sudah...huhu...sampai sekarang baru 55sen je earning die tau!huhu..nama je BE tapi tak pernah muncul pun...tak paham2...huhu

owh yaa..pastu kan..adeh..kecewa...c astro...toyota altis..8tv shout award...3 BE nie dah 2hari tak tambah2 pun earning die tau...huhu...sedih..sila bagi ifa earning...ifa xde duit..waaa...tapi syukur alhamdullilah earning Maxis Q3 dah bertambah nie...hihi..mungkin sebab die dah kuar balik kot kat leaderboard itu kan2..hihi..

naa...nie la sebab kenapa ifa pelik dapat BE baru lagi!haha..tengok la..adeh..cam ular kena palu okie..turun naik suka hati..haha..owh..yang masa 1nov tue la paling teruk okie!adeh..hampagas tul..kan server nuff down masa tue..so die tak kira nie..blogwalking masa tghmalam tue...adeh..kecewa..dapat 272 ja nie...haha..kin malu..tapi yang lain2 tue atas 300 la..hihi...=)..tapi cam trafik harinie teruk ja nie..haha..sebab kan ifa bz arinie..adeh..tak sempat nak bw la..so sorry...ifa sangat penat..tapi paksa nie..adeh...

p/s: buat n3 nie mata dah tertutup2 adeh...tolong2...

27 comments:

tiefazatie said...

tq so much en.nuff!!suka2..sila bagi lagi ya..hihi..betol la..dah seminggu ifa dapat BE yang dutchlady tue..nie en.nuff bagi lagi yg baru..ok la tue..ngam2...hihi..tq2!..

psst...tapi ada ke??xnampak pun..adeh..

SyUhAdA said...

besnye dpt BE bru..
thniah ye~!!

syu dah lme kot x dpt BE bru~

N@di@ said...

ifa ndia dapat jugk tapi xkua pun waaaaaaaaaaa takut jadi macm ifa nya be la yang xkua2 tu :(

Mat Gebu said...

tahniah ifa...masa sekarang ni ifa harus aktif tulis n3..ikut macam jiran sepagar saya = ben ashaari..ok, all the best for you yea..

♥yaya♥ said...

nak jugak..hehehe
yaya de 6 jer BE :(

mama tisya said...

akak pn br dpt BE yg era tu ...tahniah ifa..byk BE

Shiela Latif said...

tahniah yer ifa,,,banyak betul BE ifa dapat... =))

Mama Zharfan said...

me pun mcm if + mama tisya ie dpt BE baru yg sama ..tp tak pernah lg nampak joget2 kat my blog tu...so baru 2 sen gak mcm ifa

mama rifQy said...

waa..nak gak! awat be akak xtambah2!!nak gakk

Faisal said...

wah,saya pun baru je dpt BF yg ke 6..huhu

Chybee said...

byknye la BE dia. congratz! :)

*∽ IZAN ∽* said...

wah tahniah tahniaahh.. makin mantap Tiefa..!!! caya la

mekchu said...

byk nyee... massyyyukkkk...

ardinihumaira said...

dni nak BE jugak!tahniah ifa :D

Mama Zara said...

ifa..akak pon dpt BE lagi..yg ke3 ngan ke 4..hihii..tapi kat blog auni zara la pulak

mama wanie said...

wahh sampai 12 tu..
chaiyokk chaiyok..
mama pon kena usaha lebih ni..
sekarang baru 8 BE

tiefazatie said...

tq kawan2..sori2..ifa xdpt2 login nie..xtau nape mozilla xbg nie..adeh..ngah download chrome..waaa...sedih2..huhu..website lain leh je masuk nie..huhu

suichi said...

hahaha~~aku pun dapat BE mcm ko tu ifa... tp aku baru BE ke 5 la..kasihaan.. hehe

Cheqna said...

bila laa akak pulak ek...ish ish..tak aci beno..

hehehe...tak aktif guane and tak faham..saje suka2 pung..

:-)

caliph shuriken said...

congratz ifa..
sy pun dpt latest BE tu ^^

tiefazatie said...

suichi: tahniah ging!tp nda pun kuar bha..adeh..sot kali nie..haha..adoi la...2 sen ja nie!

cheqna: xpe2..nt2 sis lak ek..hihi..=)

tiefazatie said...

caliph: tahniah2..hihi..tp ifa ade prob xleh login nie..huhu

caliph shuriken said...

arigatou ifa ^^

naper x leh login?..
temporary error kot...

tiefazatie said...

caliph: xtau wak...huhu..sedih..=(

gnesop.com said...

tahniah ifa..murah rezeki yer..
jeles nih..

~lulu & faiz~ said...

bestnye..thniah!!
nak jugak..hehehe

tiefazatie said...

sop: tq bang..alhamdullilah...syukur2..hee

lulu: tq2..hihi...meh mintak ngan en.nuff!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...