Wednesday, October 27, 2010

en.nuffnang bagi lagi BE baru la!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!wah!!sangat best harinie..alhamdullilah...murahnya rezeki ifa..harap2 berterusan la ye..tq so much pada en.nuff yang hensem lagi bergaya ini...hihi..kerana sudi memberikan BE yang ke-11 iaitu Dutch Lady S&A launch untuk blog tiefazatie!syukur alhamdullilah..=)

erm...cam kawan2 tau..baru semalam kan ifa dapat BE baru kat sini nie ..hihi...xsangka plak cepat en.nuff bagi BE ini..sebab kan..baru semalam je ifa nampak iklan c susu itu berjoget2 di blog ifa..selalunya tunggu 2hari baru la konpem...mungkin sebab die kerap menari dengan gembira kot..tue yang harinie dah dapat..suka2..hihi...BE c susu bermula dengan nilai 85sen!ok la tue kan2..chaiyok2!sila keluar menari ikut giliran ye..sebab ada 6 BE ifa di bahagian Large Rec itu...haha..adoi la..pastu kat Leaderboard itu hanya 1 ye kawan2..yang lagi 2ekor itu tidak aktif sudah!miahaha...

dan ifa terkejut juga!sebab trafik semalam still atas 400..iaitu 423...terima kasih ye kawan2..korg memang best la!bukan selalu ifa dapat trafik 400lebih sehari tau..haha..selalu 300lebih je..hihi..maklum la..ifa xfames...ifa nie..bese2 je..ikut suka je nak tulis apa kat blog nie..haha..pastu kena lagi blogwalking sampai nyawa2 ikan..hahaha...tq ye sudi datang jengah blog ifa nie..tanpa kamu siapa la ifa..hee..tapi trafik ifa memang xmaintain tau..ikut suka hati ja nie..haha..papepun..marila kte goda en.nuff lagi kawan2!hihi...=)

p/s: adaka kerana lepas seminggu ifa baru dapat BE baru tue yang en.nuff baek hati bagi lagi kan..hihi..sayang la en.nuff nie!lepas tue ada lagi yang dah metered kan2..happy mode..ngeh2~

36 comments:

tiefazatie said...

alhamdullilah..syukur..rezeki ifa lagi..=)..tq ye kawan2..=)

Afiq Bukhari said...

waaa cepat btul incik nuff bagi buffer kat ifa yer..congratz lagi hehe

tiefazatie said...

afiq: tq fiq..rezeki kot..hee..=D

Tomato Gurl's Life said...

tahniah ifa!!banyaknya BE..hihi

tiefazatie said...

ciktom: haha..tq ciktom..ala..BE je byk..earning sikit..tue malu tunjuk!haha

eiela said...

wah,,tahniah-tahniah

Mohd Shukri Fadzillah said...

waahhh.. alhamdulillah.. moga makin dimurahkan rezeki...

F.I.C.K.R.Y said...

Perghhh~!!! Merencah giler BE cik Zatie nie heheee...
Nanti jangan lupe belanja Fikk makan ayam Kentaki taw!!!
Heheheee~~~~
(=

tiefazatie said...

eiela: tq2...=D

shukri: amin..insyallah..tq ye..

fickry:haha..jgn ko ngada sana fic..haha..doa la earning pun mantap..hihi..=)

krole said...

wuahhhh dasyatnye wak ni~tabik spring kat sni~~~~tahniah yer wak..

Syafrizal said...

tahniah ifa.. boleh belanja hehe

tiefazatie said...

krole: xde la wak..nie sebab n3 pasal c copycat itu je pun..tq ye..=D

syafrizal: tq bro..masih xleh..sbb earning ciput je!haha

alienelliz said...

ni yg jeles ni..hehe tahniah..teh o ais 1..hehe

tiefazatie said...

alienelliz: jgn jeles wak..sebab ifa baru lagi..huhu..=D..jum datang umah!haha

Mama Zharfan said...

best tu!! kalau setiap BE ifa dpt collect RM30, maunya jd makcik kayo tu ehheheh
me ada 3 BE ajer tgh running, rasanya astro pramlee akan jd ME sbb dh abis promo kan kalau tak silap..
my BE semua kat SS, yg lain2 tak laku ie tak dpt BE :P stakat cpc ajer yg dh tak gerak2 Tu :p

Mama Zharfan said...

psst..semlm me tak gi skoll, me pun BW jap, then dpt le UV 500 lebih :P kalau biasa2 mcm ifa ajer ie 300 or 400 lebih ajer kalau me tak BW :p tak de masa nak BW ;)

Farah Sygs said...

tanniah sis...kire da otai la ni ek..hehe

tiefazatie said...

mamazharfan: haha..masalahnye xsampai cam tue pun sis..adeh..sgt ciput..haha..owh sgt malu ifa sis..haha..aiyak..kalu astro nak ME dah..adeh..earning if ayg itu bru je rm5.96 je sis..haha..sikit je kan..owh..ifa BE kat LR yg byk nie..haha..adoi la..xtau la..

*sis..u mmg hebat la!xpayah bw pun dpt 300-400!!kalu ifa..adeh..bawah 100..haha..adoi la..punya xmenarik blog ifa sis..haha..

Miza Yusof said...

tahniah ifa. lepas ni boleh belnja miza celop tepongkat terengganu. hihih :D

AROL DSHW said...

wah! jelesnya kat sis ifa.
arol dah lama tak dapat BE.
takpe takpe, you deserved it!
:)

tiefazatie said...

farah:ifa bukan otai..huhu..ifa baru lagi la..

miza: tq darl..hihi..insyaallah..mudah2an ye miza..=D

arol: arol..jgn jeles..xpe..chaiyok!sis bese2 je nie...tq dear..=D

BUNGA said...

banyaknya BE ifa.. tahniah.. rejeki tu :)

tiefazatie said...

bunga: bese2 je kak..alhamdullilah..syukur sgt2..=)

Ellen said...

Tahniah Ifa...akak ja yang tak der BE ni..ciannya kan..maklumlah blog tu tak der apa2...org tak tgk sangat...tak per...teruskan usaha..hehe

tiefazatie said...

ellen: tq sis..xpe sis..chaiyok2!jgn bha sedih..huhu..blog ifa pun nda ada papa bha..huhu..ifa join ga ja nie..sis pun teruskan usaha ya!hee

ibu_BatRiSya @wardah said...

intai BE baru yg ifa dapat hihi...

tiefazatie said...

ibu batrisya: hihi..sis2..ada2 ja bha..=)

.:|kamaryeah|:. said...

waa...
tahniah ifa~
da la be ifa merate2...
mar pnye dok takok ats je~
hee~

tiefazatie said...

mar: tq..xde la..mana ada la..ada kat LB n LR je la lalink..hee..=)

alinac lover said...

tahniah..murah rezeki~

tiefazatie said...

alinac: tq dear..alhamdullilah..=)

Fantastic Ajane said...

congrats k...:) berbaloi2 usaha BWing kan..:)

tiefazatie said...

FA: tq dear..hee..=)

ardinihumaira said...

murah rezeki ifa, Alhamdulillah..
:)

Izzuddin Fauzi said...

x faham... mcm mane ade BE??? ahtoi... Jom datang page CYBERnurse n kongsikan...

tiefazatie said...

izzudin: ifa dh buat n3 tue ye..hee..so komen je kt situ..nak tau gak feedback kamu..thanx..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...