Thursday, October 14, 2010

rabu: 13 oktober 2010

salam peeps!hihi..okie semalam ifa xjadi driver dah..sebab aziema ada kem nie..so xyah dah amik die balik dari sekolah nie..so ifa jadi surirumahtangga je la...hahaha..lucu..rutin harian masih sama seperti di sini!kecuali bab2 jadi driver je la xde dah..lega ifa..penat tau!tapi rugi lak tak dapat drive keta lagi kan2..hihi..macam2 hal la..=p

okie cam bese pasti ifa kena masak kan2..xyah masak banyak2 lauk pun..haha...sebab bukan makan sangat pun adek2 ifa nie..janji lauk yg dimasak itu dorg suka!hihi..so semalam ifa masak daging blackpepper sauce!hihi..senang+simple je!tapi tue la..kena tunggu daging tue betol2 empuk yg jenuh weh!hahaha..yg pasti hasilnya superb!xpercaya??tengok la nie...hihi..=)

tada!nie la die lauk semalam yg ifa masak!hihi..

camne?best x??hihi..adek2 ifa cakap best!haha..dorg makan ngan nasi la..pastu meratah lagi nie..adeh..budak2..bese la..biar je la..ifa nie jenis makan sayur tapi malas kan nak goreng sayur..bukan ada orang makan pun nanti..so ifa just potong timun makan ngan sambal belacan!best pe!hihi..tue je la lauk kami..haha...

neway my adek2 cakap best gak!haha..sebab ifa xkeringkan sangat masakan nie..so ada la juga kuah kan2...tue yg dorg suka tue..hihi..pastu daging pun ifa potong kecik2 nie...cumil la sikit..haha..okie peeps..nie je la cerita semalam..haha..simple but nice!aiseh..puji diri sendiri!haha..see ya!

5 comments:

Mama Zharfan said...

nanti mskkan ut me jugak yer heheh nak rasa msakan ifa :)

ardinihumaira said...

gulllp.. ifa pliss masak tuk dni ;)

HaNTwO said...

tolong masakkan beta nak bersantap ni hehehe...

~SukEMakAn~ said...

sedapnye nampak
trus rase lapa!
hehe

tiefazatie said...

mamazharfan: insyaallah sis.hihi

dni:haha.meh dtg umh!

hantwo: patik punya gaji mahal tuanku!haha

sukemakan: hihi.btol3!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...