Friday, October 29, 2010

cute handmade by nadia!

salam peeps!ehem...hadiah daripada nadia dah sampai!!wah..cepat betol sampai kan nad...hihi..tq so much dear..sangat cumil hasil kreatif kamu nie lalink!hihi..leh gantung2 lagi nie..kalu nak buat jadi tempat cucuk jarum pun leh kan..hihihi...jangan marah nad..tak juga ifa sanggup tue..cumil sangat!lala..kan ifa dapat saguhati daripada nadia..ini la die..sila jangan jeles tau!

cantik tak??nie baru pembalut je tau!pinky!i loike!hihi

ini la die!!cumil kan2..pink juga!nice nie..tq2...heee...=)

kawan2 nak tau tak..hadiah nie..nadia buat sendiri tau...pandai kan die..kreatif die nie..macam2 tau..blog nadia pun cumil nie...suka ifa datang nie..hihi..nadia juga seorang yang happy go lucky!sama cam tulisan di header die tue..so tak rugi kawan dengan nadia...thanx ya nadia..kamu sungguh baek tau..untung ifa kenal dengan kamu dear..=)

5 comments:

N@di@ said...

ifa nadai sugguh malu ok hahaha
seperti knytaan kamu di atas aiyakk :D btw sama2 ifa

tiefazatie said...

nadia: hihi..lala..baru la best nad!hihi..=)

Intan Inn said...

wahh cantiknyer kan...mesti senyum sampai telinga nie..hehee

tiefazatie said...

intan: hihi..ehem2..bese la..=)

Miza Yusof said...

memang comel. miza tak dapat lagi.
tersangkut di pejabat pos. kehkeh.
esok baru nak g ambik. hihih :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...