Thursday, October 28, 2010

faez n faeq craving my spageti!

salam peeps!wah!!!cam lama gle dah xmasak makanan kesukaan ifa nie!!spageti!!!hihi..cara memasak spageti nie still sama je..cuma kadang2 ifa guna sos yg berlainan je..hihi..nak tau cara-cara masak spageti..meh tengok sini!!!

ifa masak spageti nie atas permintaan my bro..faez and faeq..haha..aritu kan dorg ablik umah...ntah pape je dorg nie..tiap kali balik umah suh masak spageti nie..kesukaan kali kan2..hihi..neway..my bro c faez ada cakap aritue...ifa masak sama je rasa cam kt kenny rogers ke pizzahut ntah lupa dah!haha..tue yg faez cakap bagus lagi ifa yg masak daripada makan kat luar!hihi..owh..terharu...even main hentam je masak!hihi..=p

cam ifa cakap..kalu nak tau cara-cara masak spageti version ifa nie..meh ah sini...hihi..sebab ifa nak suruh u guys layan pictures ja nie..miahahaha...=p

nie spageti yang dah siap masak n digulung2..hihi
xcantik sebab kan ifa patahkan dua..so pendek2..lala

wah!!masa ngah mengelegak kat dalam kuali weh!

ehem2..siap utk dimakan!yeay!best kan2..hihihi..sila tergoda..=p

pergh..i love it so much u know!ini la makanan yg bagus menggantikan nasi!haha..rela makan nie hari2..lalala..neway..please check betol2 ye masa beli prego..cam ifa..ifa xguna yg readymade dalam botol kaca itu tau..ifa guna yg dalam tin tue..so mmg xde daging la..just sos die je..bahan2 die semua ifa masukkan sendiri tau..hihi...so tiada keraguan...=)

8 comments:

tiefazatie said...

ehem2...best tak??kesukaan adek2 ifa nie..hihi..=D

F.I.C.K.R.Y said...

Perghhh~!!! Meleleh dah air liur ni huhuhu... Nyum²~

dark r0se said...

mang tak ley tahan la tgok~ terliur sangat dah neh! mau jugek!:P

tiefazatie said...

fickry: adeh..cian..msk la...hihi..jgn mkn megi ja tau..

darkrose: hihi..tahan2..best kan..=D

Mama Zharfan said...

ni fav me & my kids :)
every week mesti msk spageti or pasta at least once, kdg2 few times a week :)
kat sini, me beli sos ajer mcm ifa gak, tp me beli brand dolmio :) famous gak barnd dolmio kat UK ni :)

tiefazatie said...

mamazharfan: sama la kte sis..favourite kami sekeluarga jg nie..hihi..owh..mmg sllu nie..hihihi..owh..xpenah dgr lagi dolmio..cam cumil..xperasan ada ke x di sini sis..hihi..=)

ardinihumaira said...

ado orang nak kena babab tayang spaghetti.. ni fav dni. cepat hidang kat dni 10 pinggan! :D

tiefazatie said...

dni: hihi..best kan..lala..cpt2..dni masak lak!ops..laat ke 10 pinggan dni??hihi..xpadan kecik la dni nie..hee=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...