Wednesday, October 20, 2010

kenapa ctr bonus hilang?

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hihi..kan dua tiga hari nie masa ifa post entry pasal nuffnang nie..ada je ifa bebel di sini dan di sini kan2..hihi..now i know odi why i lost it!u guys nak tau nape??

Hi there,

As shared in the earnings page, CTR Bonus is awarded when your campaign achieves a CTR of 0.2% or higher. Should your CTR drop lower than 0.2%, then the bonus will no longer be there.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd

naa...ini la die jawapan ticket yg ifa anta semalam..cepat lak die jawab nie..haha..nak tau nape..sebab ctr tue jatuh bawah 0.2% nie!adeh..tue kan 0.19% je..huhu..cian ifa kan...pe lagi kawan2..kalu jumpe iklan BVI YOU AGAIN tue..berminat tahu..jalan tugas ye..haha..xde ctr bonus..even bape sen la sangat..tapi duit tue weh!huhuhu...=(

okie la sekarang dah terjawab teka-teki nape ctr bonus ifa hilang kan2...haha..adoi la..rupa2nya xcukup syarat...sebab ifa tengok sekarang nie iklan BVI YOU AGAIN tue cam merajuk je nie..xkuar2 dah...huhu..earning arinie pun xnaek nie..sama je..sebab memang die xkuar pun ifa tengok..huhuhu...

p/s: sengal ubi betol kan gi anta ticket lagi tanya nie..haha..padahal leh je baca kat tepi tue yg die ada explain nie..haha..nak juga anta ticket...kunun2 prihatin..wakakakaka!

10 comments:

Zairie Husin said...

dont worry.. i will support u.. :)

Afiq Bukhari said...

haha selagi leh anta tikiet tu,anta je..bukan kena bayar pun :)

Blog Afiq Bukhari

Khumaera Ismail said...

ooh..ituka yg blaku..wuhuhu~

nur said...

o gitu e citer.. tak sengal..

ALL IN ONE

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ifa, tak leh soh orang len klik2 iklan ifa tu tau, salah di sisi undang2 Nuff, cuba baca T & C nuffnang, kita kena klik atas dasar berminat nak tau lebih lanjut tentang iklan tu je, kalo klik2 saje suka2 nak bagi duit kawan naik, silap2 takut akaun nuff ifa dibekukan, kalo tak caya cuba tanya nuff sendiri k...sharing is caring

ardinihumaira said...

yang penting kita tak lakukan klik fraud tau dear :)

Syafrizal said...

hehe nampaknya awak kena cukupkan syarat la gitu ye...

Mama Zharfan said...

tak leh ckp nak tlg click2 ke apa...mcm yg anje komen tu..
fren2 paham2 sendiri lah kan :)
:) :) :)

Aefa said...

oo..cmtuuu...paham2..

tiefazatie said...

zairie: tq..=)

afiq:haha..btol2..

khumaera: yup dear..hee

nur: hihi..xsengal ek..

anje: haha..ifa tau sis..saje je tue..i mean phm2 la..xkan la ifa nak tulis kt smix bgtau ifa klik..neway kdg2 cian kat kawan2 yg bagitau die dah klik utk ifa..so for sure ifa akan klik jg n tengok la pe yg patut..hihi..btw tq yaa sis..=)

dni: ya lalink..i know..haha..=)

syafrizal: aah le..hhaa

mamazharfan: iya bha sis..ifa tau..hihi..i edit it odi..=)

aefa: aah ..bgaus2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...