Tuesday, October 12, 2010

alhamdullilah!tq en.nuff!love ya!


http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!alhamdullilah..ifa sgt2 bersyukur..sebab tue ifa setia bersama nuffnang!hanya selepas 3hari tau!xpercaya tgk nie..en.nuff sudi bagi lagi 2 BE baru pada blog tiefazatie ini!mungkin sebab aritue kan lama betol ifa xdpt BE nie tau..huhu..org lain berlambak-lambak dah..hihihi..

papepun ifa bersyukur ye..sebab BE ifa 3 yg awl dapat iaitu MAXIS Q3,ALLIANCE BANK DEBIT MASTERCARD dan juga AIRASIA 100 ROADSHOW itu dah xkeluar2 di blog ifa nie..so earning pun xde la..hihi..maybe nak metered dah kot..kecewa..haha..sebab yg ALLIANCE BANK DEBIT MASTERCARD tue cam ifa cakap xkeluar selalu pun..adeh..earning die hanya la RM0.26!jangan ketawa ye..haha..adoi la..lucu kan..=p..tapi yg MAXIS Q3 dan AIRASIA 100 ROADSHOW tue ada la juga belas2 ringgit xsampai RM20.00 pun..ciput kan..malu nak tunjuk..=p

ifa mmg dah 2 hari nampak iklan c toyota itu!hihi..xjadi BE lg masa tue...tapi berharap la..haha..n then semalam nampak lak iklan c you again film tue..ada ja nie pastu tukar lagi ngan c toyota n c astro..ifa dah mode perasan dah masa tue..haha..berharap la jadi BE weh!haha!alhamdulilah pagi nie cek akaun nuffnang ifa..yeay! BE ke-7 dan ke-8 untuk blog tiefazatie!btol la pe ifa perasan itu..BVI YOU AGAIN dan juga TOYOTA ALTIS!tq so much ye en.nuff!sayang kamu lebih la!hihi

macam biasa ye kawan2 ..ifa xde niat nak menunjuk sebab ada orang lain lagi dapat banyak tau!hihi..ini just for my notes okie..=)..tapi yg ifa perasan kan..sekarang nie pasti kalu ifa nak dapat BE baru kan..die kena berlegar2 di blog ini selama 2-3hari...baru la konpem die BE utk blog ifa..pastu kalu la bernasib baik..muncul lak iklan lain malam sebelum nuffnang updated BE dan iklan tue bertukar2 la kan..iklan tue pun jadi BE juga..itu kalu blog ifa la...korg ifa xtau la..camnie entry yg ini..sama juga la ifa 1st dapat 2 BE serentak..haha..kesian kan..jakun nie..=p

tapi kan..uv trafik blog ifa nie jatuh tau minggu nie!haha..adoi la..malu ai..haha..ifa bz sikit..jadi ikut suka ja bila blogwalking nie..haha..but alhamdullilah still atas 300 per day..haha..ifa tunjuk gak ngan malu2 kucing nie..=p

nie la die..haha..tapi ada gak la sehari tue hah dapat 407 je nie sehari..yg lain semua hanya la atas 300 sahaja ye..hihi..ifa nak ucapkan terima kasih banyak2 ye pada kawan2 yg sudi datang ke blog tiefazatie nie tanpa jemu..tanpa anda siapa la ifa kan2..tq tau!serius nie!mmg la nuffnang nie tidak penting sgt sebab yg penting ifa akan terus ber-blogging dengan gembiranya..ini hanya la side income yg boleh diperolehi kan2..hihi..

erm..ifa still ada cerita pasal semalam nie!haha..lucu tau!but kena cari idea jap ye..picture2 dah ada..cuma kata2 daripada otak je xde nie..haha..tunggu je la nt ye..arinie gak ifa publish..jgn risau ye..hihi..ok nie je dulu ye.nak amik aziema jap lagi..pastu nak bagi ciktom makan nie..see yaa!

p/s: kawan2 kalu sudi klik2 la iklan ifa ye..hihi..ifa pasti akan klik kalu jumpe..tolong menolong..but ifa xbagitau la ye ifa klik..sehari sekali pun xpe kan2..haha..=p

30 comments:

tiefazatie said...

alhamdullilah..ifa sgt bersyukur..tq nuffnang!syg kamu la!

mama tisya said...

wah tahniah2 byk BE dr nuffnang

Myra Jay said...

Thniah Ifa..Teruskan usaha berblogging ye..

tiefazatie said...

mama tisya: tq sis..earning ciput je..hihi..tp bersyukur.=)

myra: tq sis..insyaallah selagi mampu..=)

ardinihumaira said...

wahhh! tahniah dear!;) dni baru dapat juga semalam

tiefazatie said...

dni: tq..wah!tq dni!pasti byk dni leh dpt sbb uv smp 2k!jeles..haha

fathiah said...

wah... tahniah ye :)

tiefazatie said...

fathiah: tq darl.=D

aanie said...

tumpang seronok tgk org dpt be.....bila la giliran kite lak....

Mama Kembar said...

congrats ifa! mama tak merasa lagik BE nih. Ifa dulu after how long blogging dpt BE?

tiefazatie said...

aanie:hee..xpe.pelan2 ye..=)

mama kembar: tq sis!xpe rilek je sis..hihi.ifa lambat dpt sis..huhu..atfer 4month nie bru dpt 1st BE..masa ngah raya sakan tue dpt 1st BE sis..alhamdulilah..dpt gak.hihi

Gayahspears said...

tahniah ifa~
ape yg penting??? kerjasama..huhu

nur said...

tahniah2.. tu la.. orang dah cakap- kalau rajin adala hasilnya

ALL IN ONE

tiefazatie said...

gayah: btol3.hihi.tq dear.=D

nur: tq dear..erm..btol la..setimpal la ngn usaha ifa nie..=)

mama zharfan said...

byk tu BE :) selamat mengumpul $$
me akan c***k ads ifa punya..paham2 sendiri --tak pyh ckp2 heheh :)

eLYies said...

byk tu....sila mengumpul lagi yer..hehehhee

budak_nakal said...

trafik 300 sehari kira ok la tu.. rongak x bw cuma dpt 100 sehari je..sgt2 mendadak rafik tu jatuh

tiefazatie said...

mamazharfan: xdela sis..yg 3 yg awl teu cam nak metered dah..sebab dah xkuar dh iklan die..hihi..baek la sis..ifa pun ye..paham2 jg..=D

elyies: alhamdullilah..insyaallah kak..hihi

rongak: rongak..ifa pun kalu x bw..100 sehari pun xdpt tau..huhuhuh

asfiedaimpiana said...

salam perkenalan, sesaja melawat geng2 comperz ni...hihihii
neway me pun buat GA gak ni, jemputla dtg..;D

tiefazatie said...

asfiedaimpiana: salam perkenalan jg..tq yaa..insyaallah..=)

asfiedaimpiana said...

salam, dah me dah update da link, sori 4 da inconvenience k.. :D

tiefazatie said...

asfiedaimpiana: ok sis..tq..=)

Fuziani JSR said...

Tahniah...

tiefazatie said...

fuziani: tq sis..=)

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

wah tinnginya traffic ifa...
eira skit jer x sampai seratus pun..haha

tiefazatie said...

eira: ala..nie sebab rajin blogwalking je..kalu x..xsmp pun 100 gak..haha

Intan Inn said...

congrats lah yer adik syg..hehhe...bertuahlah rezeki masyukkk...sis pun nak jugakkkk

tiefazatie said...

intan: tq sis..alhamdulilah..hihi..ala..earning ciput ja sis..hihi..chaiyok2!blh tue!

Tomato Gurl's Life said...

banyaknye ifa..tahniah..en nuff sy mau jugak be..hihi

tiefazatie said...

ciktom: haha..sengal la ciktom nie..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...