Saturday, October 23, 2010

bvi you again dah metered la!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!adeh...kecewa ifa nie..huhu..akhirnye..BE ifa c BVI YOU AGAIN jadi metered nie!adeh..apaka???sengal gle nie..haha..kempen die dah abes ke ek??adeh..baru je ifa rasa nie dapat tau..huhu..dah metered nie..earning pun setakat itu la..rm3.09!!haha..sebab die dah merajuk lama kan..xmau kuar2 nie..cam ifa dok cerita di sini dan juga di sini...pastu ctr bonus pun xde nie..mmg la kalu ada pun bape sen je kan..tapi...duit juga!..adeh..kesian kan...haha!

papepun..ifa tetap bersyukur..hihi..ada gak earning daripada xde langsung kan2..hihi..ifa harap..pasnie en.nuff bagi la BE baru ye pada blog tiefazatie nie..utk ganti yg dah BE nie..hihi..mana tau leh dapat earning lebih sikit ke..kan2..hihi..erm..semenjak kes2 fraud klik nie..ifa rasa kurang dah earning cpc ifa nie..so kena bergantung pada trafik ja la nie..hihi..sebab..dah nak hujung bulan dah nie...masih memerlukan rm9.41 baru la boleh cashout!itu pun syarat yg ngam2 la weh!dan juga selepas ditambah dengan ME yg rm3.09 tue la..hihihi..lucu kan..haha..xsempat la nie..nak poyo2 cashout lagi!



cam bese la..ifa pun ngan malu2 kucing nye tunjuk la trafik blog ifa yg terumbang-ambing nie!haha..sebab hilang mood nak blogwalking!haha..boleh tak camtue??tak boleh tau!huhu...sebab ifa xfames pun..hihi..so kalu xblogwalking..xde la orang nak datang blog ifa nie..kalu xde orang datang..jatuh la trafik ifa!hihi..apa yg ifa mengarut nie??haha..papepun semalam catat sejarah btol la!473???haha..sebab ifa on9 seharian okie..xde keje plak masa tue..lala..tapi tengok la hari lain..haha..300++ sahaja tau..yg 16oktober tue..kan ifa dah explain kat sini...hihi..

okie la peeps!nie je kot ifa nak bebel..cam bese..teda niat apa2 pun tau..nie rujukan ifa je nie..lala..papepun..buat en.nuffnang yang tersayang..sila bagi BE baru pada blog tiefazatie yg kerdil ini yaa...hihi..tq so much nuffnang!tq so much juga pada kawan2 yg sudi datang blog pink ifa nie yaa..tanpa kamu sape la ifa kan2..hihi..aiseh cam buat ucapan apa ja nie..haha..so...till then..see yaa!

p/s: xsalah kan ifa berharap dapat BE baru lagi..hihi..even xnampak bayang pun BE baru!haha..sebab xde pun iklan lain yg dok gedik2 kat blog ifa nie..xpe..ade rezeki ada la..yg penting..enjoy blogging peeps!

12 comments:

ejaMaria said...

best nye bole online seharian... ;p

Zairie Husin said...

tie.. trafic mantap macam nie, lepas nie berderet deret la BE dtg.. siap ambek turn lg.. hehehe

tiefazatie said...

ejamaria: itu namanya xde keje ka..huhu

zairie: ye ke zairie??mudah2an ye..mekaseh..=D

Myra Jay said...

Thniah Ifa..
Bnyk la trafik Ifa compare ngn akak ha..hiiii

tiefazatie said...

myra: tq sis..haha...ala..bese2 je nie..turun naek nie..haha

ardinihumaira said...

bestnya ifa...dni dapat bloging sepanjang hari hari sabtu je.. huhu

tiefazatie said...

dni: xbest la..huhu..ifa nak keje..huhu..=(

Mama Zharfan said...

me pun ada dua jer BE..tak tau bila nak dpt BE baru..tp ok gaklah, dua BE tu so far dh dpt kumpul RM45 :)
CPC dh RM53, boleh jer nak cash out ujung bln ni, tp sbb cek yg 1st cash out belum sampai, so me cash out bln dpn lah :) sbb nak tgk cek yg 1st tu dulu..
kita cash out sama2 yer ifa--bln dpn hehhehe

tiefazatie said...

mamazharfan: wah...sis..hebatnya!!ifa pun bape je nie..adeh...paling tinggi rm19 ja nie..palin rendah rm0.45 ja nie!!haha..wah..cpc sis dah leh cashout la..ifa lum lagi sis..cam ifa cte nie..hihi..wah..baek la sis..bln depan kte cashout sama2 ek..hihi..

Izan Ishak said...

ifa...hebatnya trafik dekat 500. sis skrg ni nak kejar 200 pun dah semput giler dgn berukbang yg nyawa2 ikan je ni...

ifa...jom kita cashout lagi jom!
sedih lagi sbb takde BE baru dok gedik2...huhu

cc said...

BE bog akak ada 9 ngeh3 (berlagaks wakakakaka)

hasil drpd 2 blog; personal n sales blog :D

tp akak pny UV sikit je..sehari cam 100++ je lagi kesian okehhh!!!

tiefazatie said...

izan: sis izan..mana ada hebat sis..ada org lg hebat2..ifa nie kerdil ja nie..hihi..lucu la sis nie..xpe..chaiyok2..hihi..jum kte cashout nextmonth gak sis!hihi..ifa pun sedih gak..xde BE baru nie..haha..xpe..sbr menunggu..hihi

cc: pergh..berlagak gle sis..haha..adoi la..tahniah2..hebat la sis..ada banyak BE nie..haha..mana ada kesian..sila mantapkan trafik sis!pasti boleh!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...