Wednesday, October 27, 2010

Contest Barang Kesayangan Bersama Aten



hye peeps!
ehem2..ifa nak join kontest bergambar lagi nie!
adeh..padahal xpenah2 menang nie..mana tau lucky kan..hee
xpe2..try lagi!hahaha..=p
okie aten..sori ye lambat...
nie la die gambar yang ifa nak pertaruhkan..

cumil tak ifa??haha..lala..nie picture masa ifa praktikal program insep di puchong!ngah tunggu ofis buka nie beb..sempat lagi kan..muka suci habis nie pagi2..hahaha..ayu2 nie..tapi beg rock!haha..nak tau apa barang kesayangan ifa tue???tue hah beg nike itu dan juga sony mp3 kat telinga ifa tue!sebab apa??sebab itu en.bebeh yang bagi nie...huhu..dah 3tahun dah ifa pakai beg itu..best!besar!dulu masa study bawa pegi kelas tue!hihi..pastu mp3 itu la teman di kala bosan2 nie..dan juga masa lecture xbest..hihi..owh..ifa memang nakal!selamba je pasang mp3 masa lecture!lalala..nak tau nape rock??meh sini...lala..pastu teman dikala bosan...sini lak..

3 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

Mama Zharfan said...

good luck ifa!!! ni pic muka ifa close up ni hehheh sweet :) patut en bebeh syg heheheh

tiefazatie said...

mamazharfan: aiyak!malu2..haha..ye kan..xpernah2 ifa letak pic camnie..hihi..tq sis..gewd luck to u too sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...