Tuesday, October 19, 2010

ifa sayang lebih la en.nuff!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!alhamdullilah..syukur2...even trafik ifa jatuh pun haritue utk 2 hari kan2...n then ifa try gak blogwalking nak ganti la kunun..but just dapat dalam 300++ je..sebab tenet ifa meroyan di tgh2 malam...pastu xramai juga pun blogger yg on9 kan2..hihi..er...apa ifa mengarut nie??haha..

okie sebenarnya...ifa dapat BE yg ke- 9 harinie!!!!alhamdullilah..BE baru lepas seminggu..haha..lambat kan dapat baru..tapi ifa sgt bersyukur2...tq ye en.nuffnang..ifa sayang kamu lebih la!even trafik ifa jatuh...hihi...tapi still ada BE baru utk blog tiefazatie nie..8TV SHOUT AWARDS itu la BE yg ifa dapat harinie..ngeh2~..earning pun baru je 50sen nie..hihi..ifa mmg dah nampak die dr kelmarin tghmalam..pastu semalam siang...tadi pun ada gak jap...alhamdullilah pe yg ifa cakap semalam..jadi kenyataan!

cam bese..ini hanya utk catatan blog tiefazatie..teda niat mau buat org sakit hati ye..=)..lagipun berapa la sgt earning ifa dapat..xbanyak pun...hihi..cam ifa cakap...BE yg 3 terawal itu dah xkuar dah..so earning pun xnaek la..pastu c alliance tue xde pun kuar kat blog ifa nie..konpius die jadi BE buat apa ek??

haha..n then nape ctr bonus bvi you again tue hilang ek??huhu..walaupun bape sen je pun..tapi...tetap duit utk ifa...sedih...=(..BE yg bergiat aktif skrg ialah toyota dan juga nokia..tapi c nokia tue pun baru je aktif balik..aritue cam die merajuk nie!haha..sebab ifa xon9 kan...=p

naa...kan ifa dh cakap trafik ifa jatuh..xmau percaya..ngan malu2 kucing nye..ifa letak gak..haha..sebab tiap kali update pasal BE baru..konpem ifa bagitau juga trafik ifa minggu itu kan2..sila jangan ketawa!ifa pukul kang..haha..adoi la..nie la bahana ifa xon9..pastu line buat hal...pastu ifa xde mood!haha..adoi la..

semalam ifa xde mood betol nie nak update ke...blgwalking ke..haha..nasib dapat gak 300++ kan..haha..ifa2...semalam ifa dok bantai marathon baca novel sampai nangis2!hahaha..adoi la..senget betol la..buruk btol trafik ifa minggu nie..haha..

ifa nie kan..sebenaranye..xde mood!haha..mood ifa lari nie..padahal lebih kurang 8 entri baru ifa boleh buat!best2 lak tue..tapi..xde idea nak cerita2..keke..sabar ye kawan2...=)..nt datang jg mood ifa tue..so sorry la kalu bosan ifa cerita pasal nuffnang nie..hihi..=p

p/s: semalam ada iklan baru kan!aiskrim cornetto!bestnye tue kalu dapat BE!tapi..xde pun nie..hihi..berangan!neway kalu nak earning BE mantap kena trafik tinggi kan!ifa paling tinggi pun pernah dapat dalam rm2.20 sehari utk 1 BE..haha..sikit je kan..ada gak la singgit lebih..pastu yg masa xon9 tue..ntah bape sen je sehari!=p

26 comments:

tiefazatie said...

ifa sgt bersyukur ye kawan2..tq en.nuff...neway kalu nak earning BE mantap ke trafik tinggi tau!

Afiq Bukhari said...

waaa dapat be lagi tu..congratz ifa..afiq da xdapat da sejak raye aritu huhu

psst~! ifa,afiq xleh nk tinggal jejak kat shoutmix ifa..xtaw np :(

Blog Afiq Bukhari

tiefazatie said...

afiq: tq fiq...hihi..tkejut gak dpt..sbb trafik ifa jatuh kan..hihi..xpe fiq..chaiyok2!erm..smix ngah undermaintance tue fiq..huhu

Asyraf Hamasaki said...

shout mix tak leh guna hihihi

tiefazatie said...

asy: tau..ifa xtau nape..=p

ayah,ummi, farish said...

Alhamdullilah..bestnyer..bilalah maya nk aktif camni ekk....sbb time keje x sempat nk blogwalking

nadia said...

wah... hebatnye..
maintain seratus lebih ke atas setiap hari.. rajin btol.. =)
tahniah ifa!

tiefazatie said...

maya: alhamdullilah sis..syukur..xpe sis..pelan2..=)..ifa nie xde keje..hihi

nadia: xde la hebat sis..byk lg yg hebat2..ifa nie bese2 je lagi..ikan bilis..tq sis..=)

Wawa~* said...

beshnyer dpt BE ^_^

yahaya said...

saya nak dapat cash out sekali pun susah.tapi bukan target saya yg itu..dah 8 bulan

tiefazatie said...

wawa: agak best la..hihi..=D

yahaya: awk..ifa nie bru je pernah cashout sekali je..=)..ifa blogging pun suka2..kalu ade rezeki lebih alhamdullilah..=)..ifa pun masih baru dr awk..hihi

krole said...

wuahhh tahniah ifa~keep it up...yeahhhh~!!!

tiefazatie said...

krole: tq wak..insyaallah..=D

nabel said...

Banyak nya ifa punya visitor ! :D jeles jeles. hehe

Mama Zharfan said...

congrats! byk BE ifa. me cuma ada dua BE ajer..tak dpt yg baru pun :) tp earnings terkumpul yg cpc dh boleh cash out lg bln ni nampaknya hehheeh

tiefazatie said...

nabel: xyah jeles2..ade org lagi dasat!ifa nie kerdil je..=D

mamazharfan: tq sis..nmpk je byk tp earning ciput..hii..wah..bestnye..sis dah leh cashout cpc!ifa lum lagi nie..ada lg 12.50 kena kumpul!hihi..tahniah sis!

zahidah dihaz said...

lama dah tak dapat BE ni...baru ada satu...

tag for you @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/10/lotte-contest-by-jaijina.html

tiefazatie said...

zahidah: xpe..chaiyok2..hihi..owh..tq ye..tp ifa xd adek kecik la..hihi

Mama Zharfan said...

tu la, my cpc dh rm50 lebih tu..so lawak tak kalau ujung bln ni, me cash out lagi sekali, even 1st cash out belum dpt pun lagi ceknya :p
my 2 BE tu dh RM31 jumah terkumpul, harap2 jgn lah jd ME sblm cukup RM50, so that bln dpn me boleh cash out kali ketiga heheh setiap kali cecah RM50 gatal tgn nak cash out lawak tak :p

tiefazatie said...

mamazharfan: bestnye!sgt best!jeles lak..kekeke...boleh x sis??hihi..congrates2!xlawak sis..lagipun simpan lama bukan dpt dividen!hihi..sama je nilai..ok pe sis nk cashout setiap kali dapat rm50..hihi..mana tau nt rezeki bertambah!byk jg BE sis tue..tahniah2!hihi..ifa pun harap BE ifa jgn ME dulu..even yg 3 awal tue cam gaya2 ME cume xtukar status je lagi..haha..yg aktif skrg 2 tue je nokia n toyota..tue ifa ckp..BE je byk earning ciput..hihi..

Tomato Gurl's Life said...

tahniah ifa..cik tom nak jadikan ifa idola cik tom nak dapat be banyak2..hehe..yeay!!

tiefazatie said...

ciktom: adeh..ciktom..sila jgn begitu..haha..ifa malu la!!haha..adoi la..ciktom buat lawak plak nie..

Farah Sygs said...

woo..jeles2...hehe...tp tahniah eh...BE byk dpt..segar mata2

tiefazatie said...

farah: jgn jeles dear..hee..tq dear..blogger2 lain lagi byk dpt dr ifa..ifa bru je terkedek2 dapat nie..=D

Bill said...

Networking memberi banyak orang kesempatan untuk sukses

tiefazatie said...

bill: yup..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...