Thursday, October 14, 2010

are u the true follower?

http://rlv.zcache.com/follower_tshirt-p2354415689245081643skk_400.jpg

salam peeps!erm..ifa wat entry nie sebab ifa geram la ngan perangai blogger2 yang dok gila sangat nak follower ramai nie tau!kalu ye pun bagitau ifa nie u guys follow my blog dan mintak ifa follow balik..ifa xde masalah tau..selalunye ifa akan follow balik la..except blog tue blog ntah pape nie..i will not follow u back..sorry ya!

ifa xpernah paksa sape2 pun blog ifa nie..ifa tau blog ifa nie bukan best sgt pun..but i really appreciate when u guys sudi follow my blog nie juga..tq so much!sebab ifa perasan ada yg follow blog ifa but tak mention pun yg die follow nie..tq yaa!

tapi..ada 1 jenis manusia nie yg ifa cukup tak suka!!!tolong la jangan menipu!!pe korg dapat ah?mentang2 ifa nie jenis u follow i..i will follow u back!yg korg sengal ubi menipu tue buat apa ek?korg ingat follower riban2 tue korg fames la??otai la kunun??hah2??

http://www.gomonews.com/wp-content/uploads/2009/08/angry-face.jpg

ifa xsuka la tau tak!dah la cakap "singgah ye..saya follow nie..sila follow balik.."..weh!korg pk korg bos ke weh?bagi arahan nie!i wll not follow u okie!so sorry..=p..tau tak nape ifa kata korg penipu??sebab korg xfollow pun blog pink ifa nie!kebetulan 1 day nie..ifa refresh jap..so masuk lak msg ckp die follow my blog..then ifa pelik la..xde pun..then refresh lagi..sah xde nie!penipu gle nie!sengal ubi betol la korg nie!

sorry to say kan..gurl ke guy ke..sama je nie!ramai sgt dah wat camnie!tue ifa geram nie!adeh..tekanan nie..paling baru semalam nie!bila ifa tengok die xfollow but ifa still pergi blog die but not follow la ye..i dont care!n then alih2 je die datang lagi n baru die follow nie..so sorry ye..dah terlambat!awak xjujur pun!so i will not follow u!

ifa xkisah kalu korg tgl msg yg sopan2 sikit pastu memang betol2 follow blog ifa nie..for sure i will follow u back tau..hee..okie la selesai dah sesi luahan perasan geram nie..haha...kesimpulannya jujur la weh..ntah pape je perangai korg nie tau..gila follower nie..haha..lagipun korg xterfikir ke berbaloi ke dorg follow blog korg ek?

ifa malu nie..xde la ifa suruh org follow ifa balik..ifa rasa xlayak pun nak di-follow2 nie..haha. ..maklum la..blog cikai je nie..hihi..okie la..panjang lebar plak ifa bebel nie..haha..sape yg terasa tue padan muka!sape suruh buat camtue!=p..haha...okie see ya!

credit to en.google for the pictures!

15 comments:

Mama Zharfan said...

tu la..mcm2 hal kat dunia blog ni kan..

mama rifQy said...

sabar ifaaa!hehheheehehe..

aNySs said...

i'm a tru 4lower;p haha

Intan Inn said...

eh sabarlah ifa..erm tp mmg geram juga kalau ada yg menipukan..dunia skrg macama2

Miza Yusof said...

miza follower ifa seikhlas hati tau.
ni yang tak best kalau ada blogger yang salah gunakn shoutbox kan. rimas kan ifa. pape pun jangan marah2 lagi tau. pedulikan blogger yang gila femes tu -.-"

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

sabar ifa...
eira pun pnah gak cam ifa...
tp malas nak cara..huhu

ardinihumaira said...

memang susah cemtu.. huhu apa pun kadang2 memang rasa sentap ngan sesetengah blogger. maka kita kena pujuk hati sendri. sabo2 ;)

ejaMaria said...

sabar... nak follow ke tak... ikut kita la kan...

nadya said...

huhuhuuh, mmg selalu terjadi...

HaNTwO said...

huhuhu sabar...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

uiskk..marah betul adik kite seorg neh..tapi betulla..akak pun xsuke cenggitu..asal die jadi fllower kita, nak kite kene jd follower die jugak..kdg blog ntah ape2je..dah bersawang lak tu..xpelah..biasa la tu kan ifa..abaikan je org2 cmni..

tim said...

tim nda pernah buat kan ifa..?
hehehehe
chill geng...

budak_nakal said...

sabar ye ifa.. haha..mmg mcm tu la bila diaorg nak dpt ramai followers

Syafrizal said...

apalah yang ada pada nombor.. belum tentu kita follow dia bermakna kita suka blog dia... dia pun follow sebab nak tambah nombor kat bilangan followers je
komen langsung tak pernah tinggal

tiefazatie said...

tq kawan2 ifa..sudi komen n3 ini ye..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...