Saturday, October 16, 2010

er...adidas plak?

salam peeps!ifa hate adidas..haha..sorry to say la..xtau nape..haha..maybe sebab gile nike kot..kan2..haha..nie die..latest kasut bola adidas..F5...hihi..but ifa xberkenan la design die..haha..xtau nape..smart lagi total90!hihihi...lala...korg tengok la sendiri nie..hihi..

tue guna logo adidas yg baru tue..

naa..ifa cakap sudah nie..cantik lagi total90..kan2..=p

mesti korg konpius kan2..hihi..apaka motif ini??ifa nak main bola guna F5 ke??cakap xsuka adidas kan2..haha..ini ialah kasut bola fakhri plak!adeh..mo pengsan budak dua ekor ini beli kasut bola yg mahal2 semata-mata utk main biasa2 saja okie!budak zaman sekarang...aisshh...


hah!ini plak bola sepak mereka yg baru ye..yg nike punya dah botak dah..hahaha..so dorg mintak beli baru la..n ifa xtau nape dorg beli adidas plak..haha..maybe sebab jabulani kot??sempena lepas gian utk piala dunia yg dah lepas itu..kekeke

so camne?lain dari yg lain kan entri ifa nie..hihi..pasal kasut bola plak!hihihi..best pe!..=)

8 comments:

Mama Zharfan said...

brand ni pun famous and ada fasn tersendiri :) my zharfan, kasut sek beli brand ni, harga 22 pound, kalau convert to RM 100 lebih lah gak :)

najihah sahami said...

haha..mish pon nk jd adik iefa juga la...

ardinihumaira said...

cun sangat2 ;)

tiefazatie said...

mamazharfan: btol2..ifa xsuke sbb byk cetakrompak!sam ni ngn ori!haha.nike kureng sikit la.but myb nt tukar reebok!

mish: haha.jd la!

dni: ifa suka total90 lg!hihi

Wanzie said...

Canti kasut n bola tu.... tak da cadangan ke nak bagi kat follower tegar...

tiefazatie said...

wanzie: haha..xleh..bukan ifa nye nie..lala

Syafrizal said...

wahh berkilat lagi..
reti sepak ke tidak tu heheh

tiefazatie said...

syafrizal: haha.bru gune 2kali!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...