Sunday, October 31, 2010

good for health:quakes by quaker!

salam peeps!wah...ifa nak share something nie!!minuman sihat yang ifa jatuh cinta masa tengok iklan di tv tau!hihi..nampak sangat la...gle nak kurus lagi nie..haha..ehem2...quakes by quaker!!sangat nice okie...hihi..berperisa coklat!!!best2..pastu xde la mahal pun..murah je la..rm13.50 kalu tak silap la..hihi..ifa suka..lala...hihi..banyak nie picture..sebab ifa suka gle nie!haha..adoi la..macam2 kan2...lala..

nie la die..quakes!best tau..dapat lagi free shaker!hii...stylo kan...

nak minum quakes nie kena campur susu kegemaran tau!
ifa campur dengan susu anlene la...hihi..bagus untuk kesihatan yaaa...

cara2 nak buat shaker quakes nie senang je..
susu anlene sebanyak 200ml + 3 sudu quakes!
pastu kalu nak add on ais pun boleh dan shake laa!

cumil kan shaker yang dia bagi..hii..siap ada sudu tue..lala

naa..shaker nie ada sukatan lagi...hihi..tue ifa tau bajet 200ml susu anlene..hihi

okie..sekian..terima kasih..cuba jangan tak cuba!best nie..ifa dah try dah..nanti la ifa buat entri ye..hihi...=)..bila idea hilang ke mana...maka jadi la entri ini!haha..=p

9 comments:

♥yaya♥ said...

nak try gak la..sdp tak? :)

ardinihumaira said...

dni suka makan oat! :D kenyang

Mama Zharfan said...

oat bagus kalau tgh berdiet :)

SyUhAdA said...

mcm bes jer..
nnti nak try beli la..

Syafrizal said...

boleh bertukar kepada Radix Cereal yang lebih berkhasiat...

N@di@ said...

ifa nadia bwu on9 ni hohohoh mood on9 xberapa ade :D ifa macm sedap ja tgk quaker ifa tu owhhh macm nak jugk ja bncuh air kosong biasa ja ka ifa

tiefazatie said...

yaya: best2!hihi

dni: btol2!mmg kenyang nie..=)

mz: owh sgt setuju nie!hihi..leh diet kan2..di samping turunkan kolestrol nie..

syuhada: best2..try la beli nie..

syafizal: hee...=)

nadia: ifa pun!!!hihi..ifa pun xde mood nie...lala..owh mmg best nie..haha...ye kot..senang ja nie..kan2...

perondajaketbiru74 said...

memang best kalau mau diet ini yang terbaik...

tiefazatie said...

peronda: btol2..hee..sedap nie..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...