Tuesday, October 26, 2010

adanya dugaan..nuffnang bagi BE baru!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!alhamdullilah...terima kasih ye kawan2..korg memang best la!sentiasa menyokong ifa nie...tq2...hee..ifa sangat2 terharu!!serius..kamu2 memang best!er..mamazharfan..pelik ek??nape??hihi..cam menyanyi kan2...hihi..

sebenar...ifa sayang en.nuffnang juga!kamu sudah menceriakan hariku ini yeay2!hihi...syukur alhamdullilah...rezeki masih ada untuk ifa...sebab en.nuff dengan baik hatinya sudi memberikan BE yang ke-10 iaitu Pizza Hut 6 Cheese Extreme Pizza buat blog tiefazatie ini!selepas seminggu yang lepas ifa dapat ini...dan juga BE yang dah metered ini...dan juga kes yang membuatkan ifa pening pale jap!hihi..=)

taaadaaa!!!hihi..teda niat mau menunjuk2..hanya untuk peringatan ifa okie guys...nampak je banyak..earning xbanyak cam BE yang korg nampak banyak ini..er...apaka??ignore je ek..hihi..ifa sangat2 bersyukur nie...terima kasih kawan2 yang sudi datang blog pink ifa nie..heee...ini la die permulaannya...71sen sahaja!okie pe...hihi..syukur2...kan2..kena la kot masuk pertandingan nuffnang kan2...haha...owh yaa...alih2 je iklan c AirAsia itu keluar semula!terkejut ifa semalam tengok die dok gedik2 nie..haha...ok la tue...ada gak tambah rm1.54 semalam nie!hihi..konpius tapi suka!miahaha...

dan...ifa sangat terkejut!!!omg!!1st time trafik ifa sampai 504!!!tq kawan2..adaka ini kerana entri ini ek??papepun tq2..hihi..ifa suka hati..lala..kamu2 memang best tau!hope tak bosannya datang jenguk2 blog pink ifa nie...heee...ngeh2~..cam bese...trafik ifa tidak maintain ye kawan2..terumbang-ambing je pun..haha..ikut suka hati ifa nie..kalu rajin tinggi la..kalu malas..rendah la..hihi..baek la..akhir kata..tq so much nuffnang dan kawan2 ifa!hihi..kalu en.nuff suka boleh bagi lagi!kan2...lalala...nie je ifa nak cakap..masih mencari mood ifa..hee..=)

p/s: cam nampak ada dutchlady gedik2 la!baru nampak harinie tau!erm..ada kemungkinan tak untuk dapat selepas 2hari ek??mode berangan..hihi..neway...drop by blog mamazharfan k..pasal copyright...=)

13 comments:

tiefazatie said...

tq so much!ifa sangat2 suka hati nie..hihi..alhamdullilah..rezeki tetap ada kan...amin..=D

Syafrizal said...

bagus la gitu..
tahniah pada awak ye

fatin hanani said...

ifa..serius cakap
fatin x arif lagi pasal nuffnang ni
hehe apa yang ifa cita 2 fatin x faham sgt hehe

tiefazatie said...

syafrizal: tq wak..

fatin: ye ke??xpe2..nt ifa wat ek..hee..xpun ym pun ok..tp ifa pun bukan tau sgt..hihi

Mama Zharfan said...

congrats Ifa :) dpt BE mesti happy :)

psttt : me pun dpt 1 BE baru..iklan susu..akhirnya hehehh so now ada 3 BE tgh running :) Be baru tu baru start ari ni or semlm kot, baru sen2 je heheh

fatin hanani said...

ok hehe :)
tp skrg tgh stdy hehe
ifa bg ym ifa kat fatin..fatin add :)

tiefazatie said...

mamazharfan: tq sis..sgt happy..hihi..wah...tahniah sis!best2!ifa pun bukan semua BE tue running yg maxis n alliance xrunning pun..yang lain sikit2 je..hihi

fatin: owh..baek la..hihi

Myra Jay said...

Thniah Iefa..
Syokkan bila tgk traffik up camtu..
Jeles i...heee xdela lawak je..

tiefazatie said...

myra: tq sis..hii..ala..sis blh jg tue..chaiyok!

zahidah dihaz said...

wah...tahniah! tingginya traffic...saya nak sampai 100 sehari pun susah...

tiefazatie said...

zahidah: hee..ifa rajin blogwalking je dear..hee..xpe u can do it too!chaiyok2!=D

ardinihumaira said...

tahniah ifa :) keep it up! chaiyok!

tiefazatie said...

dni: tq dni!ala..xtahan nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...