Tuesday, November 30, 2010

GIVEAWAY " THE BEST ENTRY WITH SINAR RAUDAH"


hye peeps!
ifa nak join kak amy nie...
the best entry with sinar raudah!
hihi...ifa rasa la kan...ifa nak pilih entry ini!

copycat of tiefazatie blog!

kenapa ifa pilih entry ini?

1. ramainya kawan2 blogger yang sayang pada ifa tau..tengok la komen2 mereka..terharu sangat2...huhu...tq so much kawan2!

2. tak sangka benda nie boleh jadi pada ifa yang masih baru nie..bukan tau apa pun..fames pun tidak nie..haha..dan ifa ok je dengan die tue..xsangka plak die leh buat camnie..huhu

3. pelik ada juga orang yang sanggup tiru hasil karya ifa tue..best sangat ke??hihi..dah la belum tentu menang nie..isk2...

4. die juga merupakan stalker blog ifa okie..haha..gle kentang kan2..takut ifa..huhu..

5. ramai kawan2 blogger cakap die nie menganggap ifa nie idola die..sebab tue la die buat camtue..kelakar nie..haha..sape la juga ifa nie..kan2..

6. kesimpulannya ifa rasa sangat pelik..sebab die juga tiru style ifa...cerita2 ifa...haha..adoi la..luar biasa..

7. last but not least..ifa pilih entry nie..sebab tanda terima kasih ifa pada kawan2 blogger yang amik berat pasal ifa..yang sanggup komen2 nie..dengar luahan hati ifa...terima kasih banyak2 kawan...korg memang best!

okie la...tue je kan kak amy?hihi..
ifa nak tag nadia...miza...sis myra...

10 comments:

tiefazatie said...

wish me lucky peeps!hihi

Miza Yusof said...

good luck ifa :)
entry tu memang best. hehe.

Innanie | Ariffin said...

gudlak laling~

tiefazatie said...

miza: tq darl..hihi..itu la psl..hihi..

innanie: tq dear..=D

Mama Zharfan said...

good luck yer ifa!

tiefazatie said...

mz: tq sis!gewd luck utk sis jg tau..=)

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks ye coz sudi join GA sinar raudah , Good Luck ok n amy minta izin copy header blog untuk di letakkan ke dalam fanpage sinar raudah...

ardinihumaira said...

^__^ semoga berjaya tau!

Cheqna said...

good luck!

ish ish rajin beno update, tak terkejar akak..haha

:-)

tiefazatie said...

amy: salam sis..welcome2...ok je sis..ifa bagi je..=D

dni: tq lalink!muah!

cheqna: tq sis!haha..ye ke...mana ada la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...