Saturday, November 20, 2010

dutch lady friso mum online!can i have more??

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!im so happy!!!hihi..syukur...alhamdullilah..tau tak sukanya ifa nie...selepas 11hari okie...11 hari...akhirnya...en.nuffnang sudi memberikan BE yang ke-16 iaitu dutchlady friso mum online..kepada blog tiefazatie!alhamdullilah...syukur..hihi..senyum2 ifa nie..mana tak nya..serius..baru tadi siang je ada nampak kejap2 iklan tue kat bahagian LR..ifa sangat2 berharap die la BE baru..xtau nape...haha..alhamdullilah...terus en.nuff bagi nie!syukur2...

nie la die permata hati ifa...hihi..not bad la...53sen untuk permulaan..ok pe..sebab die baru muncul kejap2 ja nie...hihi..cumil2...selepas jeles2 melihat kawan2 lain dapat BE baru...baru la en.nuff nak bagi ek...hihi..ehem2...dutchlady friso mum online nie juga ialah assignment churpchurp ifa yang pertama!hihi..sebab tue ifa tau kalu muncul la iklan nie kat blog...insyaallah leh jadi BE baru..ngeh2~

nie la trafik ifa semalam!haha..selepas berhabes bw..pastu line tenet lagi wat hal...nasib baek lepas gak 300!!haha..310 je la...adeh...cian kan..xpe2...janji en.nuff bagi gak BE baru nie hari nie..hihi..suka2...lala...best lagi kalu en.nuff bagi lagi!hihi..cam pelik kan..trafik jadi camnie..baru la dapat lagi BE baru!isk2..xpaham ifa la...huhu...xpe2...papepun...tq pada kawan2 yang sudi datang blog ifa ye...tanpa kamu..xde la trafik nie...betol tak??hihi...tq juga sebab mendoakan ifa murah rezeki..alhamdullilah..dapat dah nie...happy...heee...=)

ifa kan xpaham betol ngan BE yang 2 ketul kat LB tue sangat2 pelik tau...yang c swipe tue jangan cakap la..cam die aim sangat2 sikit ja nie..haha...dah lama...tapi earning xsampai rm1.00 pun..bila tanya nuff die cakap iklan tue xde masalah..psiko ke??pelik...yang maxis nie lak..cam dah ganti iklan baru..but die hanya kuar pas kul12tghmlm sampai kul1 je kot..maybe dah kurangkan nilai uv yang die beli kot..huhu..xpe la..kalu ade rezeki..ada la kan..syukur dengan apa yang ada..so sebab tue ifa cakap banyak BE pun...lum tentu masyuk...tapi bahagia kalu ada BE pada tiga2 bahagian kan??bila la nak dapat camtue...hihi..

nape ifa nak BE lain??sebab BE yang ada nie..pelik2 tau..ada tue xkuar pun...haha...ntah wat perhiasan kot...hihi...adoi la..macam2 kan...tapi ifa rasa cam nanti ada tue metered lagi nie..yang shout award tue kan...bukan dah nak sampai masa event die ke??erm...xpe2...moga en.nuff murah hati lagi ye...kesian la kat ifa nie..banyak sangat2 dah metered nie...meh la ganti ngan iklan2 yang gempak2...hihi...baru meriah blog tiefazatie nie kan2...sayang lebih la en.nuffnang!even ifa duk sedih nie..akhirnya..dapat dah...alhamdullilah...syukur2...mode happy..ngeh2~!cam bese..sharing is caring bukan sebab nak menunjuk2 okie..sape la ifa nie...blogger picisan je pun..haha...

p/s:ifa nampak iklan baru kat bahagian LB nie..tupperware!tapi kejap je die ada...tue kot xjadi BE...
tapi semalam ada juga jipaban muncul..hihi..tapi best gak kalu dapat kan..sebab xde dah tue BE kat LB..haha..xtau la nape xkuar dah..hihi..minat tul en.nuff nie ngan bahagian LR ifa kan...pilih la lain lak..hihi...

7 comments:

Kalamhati said...

alhamdulillah...caiyyok2 sis!=)

SyUhAdA said...

besnye ifa dpt BE bru..
syu dh lme x dpt BE bru...
sume dah jd metered..
sedih..sdih..

tiefazatie said...

kalamhati: alhamdullilah...syukur2...tq sis..=)

syu: hee...best2...xjeles dah ngan kawan2 yang dapat BE ja nie...cpt2..pujuk pakcik nuff!hee

Mama Zharfan said...

congrats ifa
me belum ada rezeki...:( tak tau naper en nuff merajuk dgn me ke apa...*sigh

tiefazatie said...

mz: tq sis..xpe sis..anta je byk2 tiket..erm..ifa pun xtau nape nie..plik kan..xpe mana tau nt rezeki sis lak..=)

suzie rahman said...

taniah..kn dh dpt tu.hihi

tiefazatie said...

suzie: haha..tq...lepas hampir 2minggu nie meroyan..baru die nak bagi nie..haha..suzie pun dapat lagi kan??bestnye!byk be!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...