Monday, November 15, 2010

teh tarik drinker vs joegrimjow!

salam peeps!hihi..okie2..ifa mau jakun lagi nie weh!!haha..xsangka dengan join Go Crazy with Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza by nuffnang itu..n3 ifa yang cam budak2 itu..haha..malu nya..2 orang otai telah pun mengkomen n3 itu okie!adeh..malu ai..haha..even n3 ifa tue konpem2 la xmenang ifa rasa..sebab ramai betol yang join hebat2 okie!hihihi..

nak tau sape otai yang sudi komen n3 ifa nie??yang first komen n3 ifa itu ialah bro tehtarikdrinker!!n3 bro pasal pizza nie gle gempak ok..cam komik!hihihi..tq ya sudi komen n3 ifa yang seberapa nie..malu lak ifa nie..hihihi..bro nie penah jadi blogger pilihan nuffnang tau..tapi xingat la bulan bape..hihi..

even simple je komen tapi penuh makna kan!hihi..bukan senang nak dapat nie..hihi..terharu..huhuhu..lepas tue bro joegrimjow plak yang komen tau!pergh..xsangka..haha..maklum la..n3 cikai je nie..pastu sape xkenal bro joe kan2..huhu..xpe n3 cikai untuk cuba nasib orang cakap kan2..=)


so..gle jakun kan!suka hati ifa la..haha..maklum la..sape la ifa nie..pasal n3 pizza nie mereka datang jenguk dan baca n3 ifa!nice la!so ifa patut join banyak lagi kontest2 by nuffnang nie kan2..baru la ada gak otai2 sudi datang jenguk blog pink ifa nie!hihihi..psst ada lagi sorg tau otai yang peramah+best datang komen gak!hihi.tapi untuk n3 lain la..nt ifa wat n3 k..see ya!

6 comments:

tiefazatie said...

terharu dan pilu okie..huhu

miya said...

gud luck yer.. rajin betul ifa join GA ngan contest. semangat dah berjangkit ke saya. terima kasih ya!! :)

Mama Zharfan said...

best jer entry tu :) ada rezeki tak ke mana kn :) good luck yer!!

tiefazatie said...

miya: hihi.xde keje sis..owh yaka?haha..tq2.gewd luck!

mz: hihi tq sis..btol2..kalu rezeki..ifa la dpt.miahaha.tq sis.=)

liyana aziz said...

yana excited hari tu nak join, tapi fikir balik macam ramai otai join, terus pudar.. kikiki.. all the best tiefa.. =)

tiefazatie said...

yana: haha..ifa xkisah pun nie.hentam gak join!peduli!hahaha.sebab nak gak jd otai!miahaha.tq darl.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...