Thursday, February 10, 2011

Jom Join!! HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY


hye peeps!
ifa nak join Jom Join!! HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY nie..
hee..cumil je banner nie kan..=)

so ada soalan yang kena jawab nie..

a) ape hadiah yg korang akan belikan kpda parents korang time besday diorang?? (for your mum's n your dad's) (if korang punye bajet just RM200)

for my mum..ifa akan belikan kain buat baju kurung..handbang..tudung..brooch..rantai mutiara..kalu dah xde idea..ifa tanya je my mum nak apa..hihi

for my dad..agak sukar la..hihi..ifa akan belikan tshirt..kemeja...tie..tapi semua tue yang berjenama la..maklum la..my dad kan keje gomen..hihi

b) ape hadiah yg pling special yg korang penah dpt?? sertakan pic keyh..:)

hihi..ada baru2 nie ifa dapat hadiah special sangat2 dari en.bebeh...
ada ifa cerita di sini nie..if nak tau cerita la..hihi


nie la die hadiah2 yang ifa dapat..
cumil kan2..hihi..en.bebeh buat suprise nie..
die pos dari labuan untuk ifa..=)
sweet..serius terkejut nie..
macam nak nangis pun ada masa dapat hadiah nie..hihi

okie siap!
ifa nak tag

nadia

1 comment:

tiefazatie said...

moga ifa bertuah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...