Monday, October 10, 2011

alahai..dah takde buffered earning lagi blog tiefazatie nie..=(

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2..huhu..alahai..dah takde buffered earning dah blog ifa nie..sob2..sebab dua2 ketul BE yang ada haritue dah metered nie..maybe masa ifa kat kuantan kot die metered..masa ifa tak on9 la..kejap je blog ifa nie ada buffered earning tau..dalam 2 minggu je kot..huhu..sabo je la..ntah bila la boleh dapat BE lagi nie..

so ini la die BE maxis dan adidas yang metered masa ifa pergi kuantan..my kazen buat kenduri doa selamat kan..syukur la..dapat la dalam rm14.48 je untuk dua2 BE nie...ada gak dari takde kan2..ntah bila la ifa dapat cashout lagi nie..adeh..sengsara nak kumpul bagi cukup rm 50 nie kalu takde BE..huhu..adeh kesian kan...susah btol blog nie nak dapat BE yang masyuk2 tahun nie..sob2..=(

nie lak uv trafik blog ifa yang turun naik suka hati..haha..maklum la..kan ifa tak on9 3 hari nie..tapi..kira ok dah nie kan..hee..tq so much pada yang masih sudi jenguk2 blog kecik ifa nie tau..=)..susah dah nak dapat trafik yang gle2 macam tahun lepas..hee..

ok la..tahun nie memang susah benor nak dapat BE nie..bersyukur dengan apa yang ada je la..pakcik nuffnang..sila bagi buffered earning baru eh untuk blog ifa nie..cian ifa..takde BE langsung dah nie..sob2..sedih..camne nak cashout lagi..huhu..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

29 comments:

mama tisya said...

mesti dpt nanti..cz nuff tgh baik ati..rmi je org update

haNem said...

hanim ade bE tapi ciput gile..macam x ader jer :((

tiefazatie said...

mamatisya: moga2 la kan sis..sob2..

hanem: tahniah2..rajin2 je blogwalking..hee

* FAR * said...

akak lagi tak penah dapat, tak tau pun mcm mana benda tu..

cian..

Ijah EmoTemo said...

hee takpe ifa nnt sure akan dpt lg nnt :)

tiefazatie said...

FAR: alahai..cian akak..xpe..nt2..akak dpt gak tue..=)

ijah: harap2 la ijah..nak yang masyuk punya!hahha..demand lagi..=p

Myra Jay said...

Takpe la Iefa, mungkin akan ada rezeki tu nanti untuk Iefa ye..

IntaNBerliaN said...

alaa jgn risau.. annti mesti ifa dpt BE lg..

Mama Zharfan said...

sama ler--me pun dh tak de BE :(

ieyza afieyna said...

nnti dpt la punye..
tpi untung la jugak dpt ME tu ;)

ikeen said...

abg nuff slalu baik hati. dun worry. dpt gak nnt :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Oklah dpt juga RM14..Takpe..pasti akn dpt juga tu nnt..^_^

tiefazatie said...

myra: ye la sis..tunggu je la kan2..hee

intan: harap2 la sis..naya je kalu jd cm haritue yg smp 3 bulan xde BE..sob2..

mz: sedih je kan sis..huhu

ieyza: amin..mudah2an la dear..haha..untung sikit je..sebba xmasyuk..hihi

ikeen: die xbaik hati ngn ifa la..sob2..harap2 la..hee..=)

lily: iya sis..ada gak rm14 kan..dari xde langsung..hihi..insyaallah..mudah2an..amin..

Azmi Khan said...

blog sy ade BE kampus astro tp tak gerak2 lak... iklan pun mcm tak pernah tgk pun wujudnye....
olay punye dah abis skrg tinggal maxis punye je.....

Cik Nurul said...

InsyaAllah.. ade rezeki t tu.. =)

fiezah91 said...

aha. bersyukur ada. blog fiezah langsung tak ada be. jangan kata be, earning iklan biasa pun susah nak naik. mmg tak naik dari bulan lepas. wuhuuuu. sedih

tiefazatie said...

azmi: tahniah2..at least ada gak tau..aah..mmg kadang2 dapat BE yang jarang2 muncul nie..maybe sebab unik uv die bagi sikit je kot..hee

cik nurul: insyaallah..mudah2an..amin..=)

fiezah91: kan2..syukur la ada gak nie..hee..ifa pernah gak...3 bulan tau ifa xde BE nie..iklan bese pun payah nak muncul..sob2..

deqlis said...

nanti masuk laa tu yg baru...:) sis pun lama tak check nie...hari tu last tinggal 2 jerk.... tulaa sejak 2 menjak dah kureng aktif...pepun berblog tetap ketagih..hehe

tiefazatie said...

deqlis: harap2 la sis..sebab susah betol blog ifa nie nak dapat BE tahun nie tau..huhu..pernah 3 bulan xde langsung nie..sedih je hati..huhu..tapi mmg gle blog pun..haha..biar pun BE xde..haha

roha said...

okla tu ..kami baru je dapat BE tahun ni...tak sampai pun 10...tak pernah cashout lagi pun...:)

caliph shuriken said...

sama ar ifa, sy semua dh ME, huh...

Pen MErah said...

ifa, blog ifa dh best tau ade gak be. blog penmerah akak? hampeh mmg xde. dh berbulan2 dah. hahahaa.

kira berblog ni pun utk kpuasan. seronok.tp klau dpt be lg best. hahahahaa

shida'R said...

alah da ME ke cepat jer huhuhu..naseb sis nye msh runing..

tiefazatie said...

roha: sis..lebih kurang la kte..ifa baru je dapat dalam 13 kali je BE tahun nie..sob2..sangat susah nak kumpul earning..baru dapat cashout sekali je tahun nie..huu..

caliph: kan..sabo je la..moga dapat la BE baru eh kte nie..=)

penmerah: hehe..nie dah xde BE dah sis..hah!pernah gak ifa nie..3 bulan kot xde BE langsung..haha..tapi ttp main blog..mmg utk kepuasan..tapi mcm sis ckp la..kalu ada BE..tue extra mark la..hihi

shida: aah sis..kejap je kan..huhu..wah..untung ah sis..ifa je nie..xuntung btol..huhu

Woofer Storm said...

perghh ok la tu,sy tak dapat lagi be skg ni,,

yala.trafik sy rendah je tak macam awknya..hehee

mekchu said...

a ahh.. skang susah nak dapat BE.. dah dapat sekejap je melekatnye kan..

Zana Adieyza said...

tinggi gak traffic blof ifa.. akk punya traffic asyik turun naik jer.. x pernah tetap.. hihihi

CTK said...

kamo sgt bertuah..nuff syg kamoo :)

tiefazatie said...

woofer: mana ada ok..dah xde BE dah nie awak eh..haha..xdenya tinggi trafik ifa nie..hihi..malu ja nie..

mekchu: kan sis..ifa pun rasa gitu..huhu..

zana: xde la tinggi trafik ifa sis..turun naik gak nie..haha...

CTK: haha..xde la disayangi nie..susah btol nak dapat BE nie..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...