Sunday, October 23, 2011

inner neck+shawl yang gorgeous from sakurashawl..=)

salam peeps!hye2..hee..ifa masih mencari2 mood untuk blogging ok..penat kot..malas pun ada nie..haha..papepun..syukur..alhamdullilah..masih ada rezeki untuk ifa nie..tq so much kak nana from sakurashawl..=)..thanx a lot juga pada kakak2 yang inform ifa bertuah dengan kak nana nie tau..jasa kalian akan kukenang..hee..tq juga kak nana sebab tinggal komen and jejak untuk inform ifa nie..=)

tahniah juga pada syeeda n joel yaa..korang konpem awal2 dah tau nie kan..ifa je lambat nie..sebab baru je on9..hee..tq ye kak nana..sebab sudi terima email ifa tue..sori lambat..sebab ifa baru je balik nie..so baru la dapat on9 nie..hee..

syukur alhamdullilah..my lucky number 92..=)
tq so much kak nana!


nie la die inner neck+shawl gorgeous yang bakal ifa terima..
weee..cantik kan..tq kak nana...sangat suka!..=)
tq juga pada kakak cantik kte nie..

psst..tq sis jaa..mama ishazah..cik bambam..sis ya alya (takde link blog sis nie)...sebab inform ifa yaa..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 7th winning in october..ngeh2~

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
cantik inner neck&shawl tu..
bertuah ifa ni.. ^_^

hyna.. said...

tq dear ifa for yur blog post and congrats once again :)

Nani said...

tahniah2! bestnya..

tiefazatie said...

lily: tq sis..hee..cantik kan..ifa suka warna die..hee..alhamdullilah..rezeki..=)

hyna: most welcome sis..hope sis suka je..hee..n thanx again..=)

nani: tq2..hee..mmg best dear..=)

CTK said...

ifa..kamu memang sangat2 bertuah lah dear...rezki kamu :)

tiefazatie said...

CTK: syukur alhamdullilah dear..ada masih rezeki utk ifa nie..=)

IntaNBerliaN said...

tahniah ifa.. murah rezeki..

* FAR * said...

Dik, tahniah..

selalu menang GA ye.. rezeki..

tiefazatie said...

intan: tq sis..alhamdullilah..sis pun murah gak rezeki sis nie..=D

FAR: ye kak..maceh..hee..xde la selalu sgt..sikit2 je..alhamdullilah..=)

Myra Jay said...

Tahniah Iefa :)

tiefazatie said...

myra: tq sis..=)

shida'R said...

tahniah IFA :)

tiefazatie said...

shida: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...