Monday, October 31, 2011

20 oktober 2011: 2nd day di cameron highlands part 3; ladang strawberi rajuu!

salam peeps!hye2..okies..ifa nak bagitau yang entri b4 this..yang pasal makan vanilla ice cream with strawberry tue..ifa n family makan kat ladang strawberi rajuu..dekat je dengan hotel equatorial nie..depan die,seberang jalan ja nie..tapi..jalan nak masuk die..adeh..bukit tinggi kot!hahahah..sabo je la..hihi...

sampai je kata kaunter kteorang tanya la..boleh tak nak tengok ladang strawberi?nak amik picture je la..hihi..rupa2nya..memang ada dah die sediakan 3 line je nie..haha..yang lain tak boleh masuk nie..pastu siap ada cctv nie..tak boleh petik lagi tau..haha..

ada je my dad tanya kawan die nie..kalu nak petik sendiri berapa ringgit kena bayar..rm40 ko!gle btol!tapi tak pasti sekilo ke sebakul..haha..baik beli je siap..banyak dah dapat tue..puas hati tau..haha..sama gak..fresh gak..lagipun bukan kte tahu cara2 nak petik buah strawberi kan2..nak pilih mana ok..kan2..ok la..jum usha picture!

nie la c aziema..

strawberries!!!

ifa ngan c fakhri nie..

love u strawberries..=)

zoom in strawberries...

faez nie susah betol nak amik picture die tau!

picture mak n ajie je takde kat hp ifa nie..hee..
xpe2..mana boleh tunjuk semua kan2..=)
owh yaa..kami jalan kaki je tau..
sengsara gak la ble ujan..

to be continue lagi..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

6 comments:

mama tisya said...

bestnye p ladang strawberry

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik jer tgk strawberry tu..
1st time sis tgk adik beradik ifa.. comel..^_^

IntaNBerliaN said...

strawberry yg di zoom tu.. sungguh buat hati ini tertawan.. cewahhhh hihii

rutikeben said...

tahun lepas pegi nak petik,tapi dorang cakap bukan musim,last2 beli dalam peket je,borong tehhh

Lin Azlina said...

syoknya ifa g ladang strawberi tu...sis pegi cameron jugak tp xg sana...

tiefazatie said...

mama tisya: hee..best kan sis..hee..

lily: cantikkan sis..hee..lum cukup korum tue sis..ifa ada 6 org adik nie..hehe..

intan: kan..best kan..hee..mmg sedap!cantik lak tue..

rutikeben: owh..ye ke..cian awk..nt la gi lagi eh..

lin: hee...best kan sis..hihi..owh..xpe..lain kali la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...