Monday, October 3, 2011

fridgemagnet yang comel dari london..=) | sorry just for sharing picture only yaa..

salam peeps!hye2..hee..baek la..nie la die entri terakhir pasal fridgemagnet dari oversea nie eh..hehe..mula2..amsterdam...brussels...paris..dan last sekali ialah..london...nie la die tempat terakhir yang ayah ifa pergi b4 balik malaysia..hee..erm..kat london pun tak banyak pun ayah beli..sebab mahal nie..so ayah beli mana yang dapat je la..hee...macam bese..ayah mesti la beli design FM yang ada kaitan dengan london kan..macam bas 2 tingkat..public phone..london bridge..

tapi kan..mula2..ayah cakap ayah tak beli nie..sedih tau..rupanya2..ayah bergurau je nie..haha..adui la..sampai hati eh..last2 masa ifa dok ralit tengok2 satu2 bungkusan FM nie..ada lak nie..dari london!haha..ayah senyum je..hihi..ayah cakap mahal gak nie..adik beradik dengan harga paris..tapi..ayah beli gak la 3 ketul nie..hehe..tq ayah!

nie la die FM comel dari london!hehe..
ifa just tampal yang bus tue je kat petisejuk nie..
yang lagi 2 ketul tampal dalam peti ajaib nie..hee

tq so much ayah!hee..
ayah suka juga kan orang tampal dalam peti ajaib yang cantik itu kan2..
btw..semua FM nie dorang balut guna kertas je weh..
comel kan..cintai bumi kita beb!

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

25 comments:

sujiee kimo said...

bnyak jgk FM kakak nie fullawek haha bgus jgk hobi mcm gni nie .. (:

Myra Jay said...

Cantik.. Jeles tengok..hehee

mustafa ambran said...

sia pun mau ada lagi ka lebeh?

mama tisya said...

oh FM london yg buat akak teringat kenangan cuti2 di london....bila la dpt pegi lg

tiefazatie said...

sujiee: hee...xde la..bese2 je..bukan selalu ayah pergi oversea..hihi..aah..best gak la hobi nie..hihi

myra: cantik kan sis..hee..=D

mustafa: sori bro..teda lebih nie..hihi

mamatisya: sis la best..dah pergi london...ifa ada FM london je..hihi..xpe..nt pergi la lagi sis..hihi

cindhadahniea said...

wah, london mari.......

tiefazatie said...

cindha: hee..aah..xdpt pergi..dpt FM pun ok..haha

IntaNBerliaN said...

wah.. cantiknya FM ni...

tiefazatie said...

intan: hee..cantik kan..=)

.kozue. said...

tak ajak pun, haha o.O

Cik Bambam said...

nnt rebut FM kemboja pulak lak ek..ekkekek

tiefazatie said...

kozue: ayah ifa yg pergi..bukan ifa la..haha

cik bambam: wah!ye ke!yeay!nak2..hihi

aisya said...

sis mmg suke kumpul fridge magnet eh? =)

iszieylyanziy said...

wh,,,,,cntik2x,,,jeles

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sagt cantik Fm2 nih..best jugakan hobi kumpul FM ni..^_^

tiefazatie said...

aisya: hee..aah..baru je berjinak2 nie..hihi

isziey: hee..cantik kan..xmo jeles2..hehe

lily: iya..cantik kan sis..aah..best2..nie sebab ada dpt hadiah CGL FM la..tue yang ifa tersuka kumpul nie..hehe

-Incek Fik- said...

Wahh! Comelnya fridgemagnet bas tu.

Mesti peti ais kat rumah Zatie tak cukop tempat nak lekat kan?

Kehkehkehh...

tiefazatie said...

incek fik: naa..comel kan..FM bus tue la ifa tampal kat peti ais..yang lain simpan dalam peti ajaib..hihi..

xpenuh lagi la..meh bagi seketul kat ifa fik..hihi

Spanar Buruk said...

nk tnya,cmna awak buat gmbr gerak2 kat tajuk kesayangan tu?..blh bgi link tuto tak?..plesss ajar saya la..saya nk buat cmtu tpi tak jdi =(
bgi link tuto kat shout saya ea..

jmputan utk awak utk join ga ni..http://spanarburuk.blogspot.com/2011/09/angry-birds-giveaway-by-spanar-buruk.html

tiefazatie said...

spanar: awak try search label tutorial eh..=)

ok..tq eh..=)

SyUhAdA said...

comel giler FM tu..

Nana said...

akk g oliday aritu ada bli banyak fm ni ha wat stok hehe kot2 nanti nk wat ga ke apa

tiefazatie said...

syu: tq dear..=)

nana: wah..mesti byk kan sis beli nie..hee..ifa nie ayah beli untuk kenangan die je..sebab ntah ble la leh gi lagi kan..ingat nak frame..haha

CTK said...

hehehe..ayh kamu pandai bergurau...bes la dapat kumpul ye..mesti da penuh..hehehe

tiefazatie said...

CTK: haha..ayah ifa memang camtue..hihi..mmg best gle!hee..lum penuh lagi la..banyak lagi kena kumpul..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...