Monday, October 3, 2011

Blog DENAI HATI - hidup untuk memberi..so,marilah kita membantu apa yang boleh..=)

salam peeps!hye2..korang dah terjah blog bro denai hati tak??mahu topup rm10 dengan senang hati tak?jum la tolong bro denai hati dengan copy paste entri ini “Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati” dan publish di blog anda!senang bukan??Tajuk bebas mengikut kreativiti tersendiri dan jangan ubah links yang ada di dalam entri tersebut..tapi terhad untuk 100 orang pertama je la..so kalu nak juga..jum la cepat!

Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Rakan Bloggeryang sudi nak jadi sponsor kepada contest besar Denaihati yang sedang dirancang di blog Denaihati. 24 jam selepas entri mencari sponsor disiarkan beberapa sponsor telah diterima antaranya Wang Tunai, Blackberry Bold 3 dan Samsung Tab 2. Berdasarkan email ada banyak lagi pertanyaan pihak individu dan syarikat yang berminat nak jadi sponsor kepada contest yang bakal dianjurkan.

Rakan Blogger nak tak kalau hadiah utama contest yang bakal dianjurkan adalah kereta Perodua Myvi Extreme? Aku yakin semua nak terutama yang belum ada kereta lagi. Siapalah nak sponsor hadiah semahal tu melainkan PERODUA tapi nak ke PERODUA pandang blog Denaihati. Tidak mustahil tetapi agak susah sikit jadi janganlah kita mengharap bulan jatuh ke riba.

dealmates Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati

Percaya tak ada yang nak sponsor hadiah Myvi 1.5 Extreme tapi dengan syarat beliau menang hadiah RM100ribu yang dianjurkan oleh DEALMATES. Apa kata kita semua support beliau untuk menang contest DEALMATES. Mudah je ikut cara-cara dan syarat yg ditetapkan :

  • Mesti warga Malaysia yang ada MYKAD
  • Mesti ada akaun FACEBOOK
  • Klik link referral ini DEALMATES
  • Daftar akaun DEALMATES atau connect menggunakan Facebook
  • Kongsikan entri “Win RM100,000 Cash from DealMates.com” di Facebook anda.
  • Isikan data beribadi nama dan no hp untuk pengesahan pemenang
  • Paling best anda juga layak untuk menang RM100ribu setelah melakukan semua di atas.

Jadi jangan tangguh lagi jom klik link ini DEALMATES untuk support kawan kita menang RM100k yang dah janji nak sponsor Myvi 1.5 Extreme. Bayangkan drive PERODUA Myvi Extreme di lebuhraya Utara Selatan mesti boleh pulun cecah 180km/jam. Blogger Ariffshah pun join contest ini jadi kenapa tidak kita.

Ranking terkini : No 3 (Mari kita ramai-ramai bantu supaya jadi No 1)

Nota : Kepada individu dan syarikat yang nak jadi sponsor contest blog Denaihati sila klik “Sponsor Contest Besar Denaihati“.

8 comments:

tiefazatie said...

all da best bro!

nida husna said...

wuyyoooo. lumayannye hadiah

tiefazatie said...

nida: mmmg!jum la tolong sekali..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..lumayan & menarik sungguh hadiahnya tu.. ^_^

ieyza afieyna said...

wah. mcm best je. copy paste je ke ?

SyUhAdA said...

syu pon join jgk..~

tiefazatie said...

lily: aah sis..so kalu nak hadiah best utk kontest tue nanti..jum la tolong buat n3 macam nie gak..leh dapat topup rm10 tau..=D

ieyza: aah..best gle!yup..copy paste je..sila la klik link2 yang ada..ada tue bro denai hati ajar..=)

syu: sama la kte..dapat dah kan topup?hee..tahniah2..

tiefazatie said...

tq so much bro denai hati!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...