Sunday, October 30, 2011

4th tiefazatie nuffnang cheque is otw peeps!

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..ifa rasa ifa punya 4th nuffnang cek otw dah kot sekarang nie..sebab ifa dah dapat email nie semalam...payment advice daripada HSBC advising service nie..hihi..hopefully cek ifa nie sampai dengan selamat yaa...insyaallah..=)

erm...inilah sebahagian daripada hasil earning iklan CPC ifa...iaitu daripada 20 Jun 2010 - 26 Jun 2010 dan juga 23 Januari 2011 - 17 September 2011..ngeh2~......dan juga hasil earning 10 iklan BE ifa yang dah metered tue yaa...so nie hasil 8 bulan blogging nie..adeh..cian kan..kali nie punya susah nak kumpul nie..baru la dapat cashout akhirnya..syukur..alhamdullilah..so nilai earning ifa kali nie ialah rm168.30 sahaja..sikit je earning kali nie nak di bandingkan dengan cek yang ke-3 dulu..syukur la..ada juga sikit kan daripada takde langsung..

nie hanya untuk rujukan ifa je tau..xde niat nak menunjuk2..ifa baru je merasa 4th cek dari nuffnang ye..masih baru lagi..earning pun sikit gle kot kalu nak bandingkan dengan orang lain yang hebat2 belaka..dengan rezeki nie pun ifa dah rasa sangat2 bersyukur..alhamdullilah..amin..moga2 ifa terus murah rezeki yaa...=)

tapi sedih gak..sebab blog ifa nie dah takde BE lagi..sob2..sedih betol..jeles tengok kawan2 lain yang ada banyak gle BE nie..ifa seketul takde pun..ntah ble la boleh cashout lagi..nak harapkan earning iklan CPC..berjanggut nak tunggu weh..haha..mudah2an nanti ada la balik BE kat blog ifa nie...amin..doa2kan ye kawan2..terima kasih juga sebab sudi datang selalu blog comel tiefazatie nie..sangat2 menghargai kamu2 semua tau...=)

psst..btw..ifa ingat ifa nak cashout dah earning churp2 hujung bulan nie..31oktober nanti..kang nak tunggu banyak lagi kang ntah bila zaman nie..haha..pergh..punya lama tunggu akhirnya..cukup2 rm100 nak cashout!yeay!happy2..ngeh2~!

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

20 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ifa :) blog me pun tak de BE :(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
wah byk juga tu..
sis tunggu ujung bln 11 kut baru nak cashout kali ke 4.. ^_^

aisya said...

bestnye.. xpernah cash out lg.. BE pun xpernah dpt.. huhu

SyUhAdA said...

thniah ifa..dah yg ke-4 dah..hehe~

Fabulous Me said...

HUhuhuuhu byk jgk la dr kte nih :( SEDIH! Sape je nk bg kan? Best..

NUNU EERA said...

erm.. xpnh cash out lgi..nak jgk mrasa duit dri nuffnang ni..

Ummi Dania Yasmine said...

something is better than nothing :-)

tiefazatie said...

mz: tq sis..sama la kte..tp sis murah rezeki..still blh cashout earning iklan CPC..ntah ble leh jadi macam sis..=)

lily: tq sis..xde la sis..earning 8bulan tue..punya susah nak kumpul..haha..malu je nak tunjuk sebenarnya..tapi wat2 xmalu gak..hihi..wah...mesti byk earning sis nie..best2..

aisya: mmg best gak la dear..hee..alolo..xpe2..nt2 dpt la..hee

syuhada: tq dear..alhamdullilah..syukur..

tiefazatie said...

fabulous: hihi..ada2 je la sis nie..hihi..aah..sape nak bagi free kan2..hee..syukur la..=)

nunu: try la cashout..hee..nt dpt la rasa..hihi

ummi dania: yup..i agree with u sis..=)

mama tisya said...

akak pn tgu cek gk ..cek ke-5 tp skit je dr ifa

tiefazatie said...

mamatisya: tahniah gak sis!wah..dah yg ke-5..xpe..ada gak daripada xde kan2..hee

SYaMiLa said...

tahniah iefa...

tiefazatie said...

syamila: tq sis..hee

Pink Lavender said...

ifa...

jelesnyer...
ntah bl dpt merasa mcm tuh makneng nih...
bg la tips kat saya...
blog pon baru buka dah verangan mcm2..

tiefazatie said...

pink: ye dear..xmo la jeles2..sabo..nt nuffnang bg gak tue..semua org akan merasa nie..ikut nasib..kdg2 cpt..kdg2 lmbt nie..ifa skrg nie..lgsg xde BE..sedih gle..ntah ble la leh cashout nie..sob2..btw..try search label tips..ada tue ifa wat n3 dulu dear..try tgk eh..=D

IntaNBerliaN said...

wah.. byk jugak tu.. best3... tahniah.. nanti dpt la tu BE.. akak doakan yer :-)

rutikeben said...

kayaaaaaaa kayaaaaaaaaaa

tiefazatie said...

intan: xde la byk sgt sis..blh la..hee..tq..amin2..mudah2an la sis..

rutikeben: xde maknanya..bayo bil tenet je..abes dh..sob2..

Jaa said...

bestnyer... dh yg ke-4? wah, k.ja nih 1 pun belum..heheh...

tiefazatie said...

jaa: alhamdullilah sis..hee..alo..sikit2 je..xpe..kak jaa kumpul byk2 nie kan..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...