Tuesday, March 1, 2011

3rd tiefazatie nuffnang cheque is otw peeps!

salam peeps...alhamdullilah..syukur...ifa punya 3rd nuffnang cek otw kot sekarang nie...hihi..rasanya la..sebab ifa dah dapat email nie...payment advice daripada HSBC advising service nie..hihi..hopefully cek ifa nie sampai dengan selamat yaa...insyaallah..=)

erm...inilah sebahagian daripada hasil earning iklan CPC ifa...iaitu daripada 128482560021 Nov 2010 sehingga la 22 Jan 2011..ngeh2~...dan juga hasil earning 10 iklan BE ifa yang dah metered tue yaa...owh ya..dan ada juga earning daripada 1 iklan CPA nie..hanya lah bernilai rm1.32 nie..boleh la..buat bayar duit transaction fee...hihi..nie kira hasil 2bulan blogging la..sebab disember ifa tak cashout tau..hihi...so nilai earning ifa kali nie ialah rm224.42 sahaja..kali nie kurang la sikit daripada nilai cek yang ke-dua haritue..tapi boleh la tahan..daripada takde langsung kan..

nie hanya untuk rujukan ifa je tau..xde niat nak menunjuk2..ifa baru je merasa 3rd cek dari nuffnang ye...dah la tak keje kan...maka..ini buat ifa sangat happy...even..ciput je kan..xpe la..rezeki juga tau...syukur alhamdullilah..amin..moga2 ifa terus murah rezeki yaa...=)

tapi sedih gak..sebab blog ifa nie dah takde BE pun..sob2..sedih betol..jeles tengok kawan2 lain yang dah start dapat balik..ifa takde pun...tak dapat dah la kot ifa nak cashout lagi nanti..waa...kesian nie..tapi mudah2an nanti ada la balik BE kat blog ifa nie...amin..doa2kan ye kawan2..terima kasih juga sebab sudi datang selalu blog pink tiefazatie nie..sangat2 menghargai kamu2 semua tau...=)

18 comments:

mahirahnazlim said...

wahh syoknya ifa ! tp brbaloi la usaha ifa :)

ann said...

Cool.. x nah lagi merasa.. sejak thn lepas blum lps lg 20 hinggit dok statik jer.. wakaka

Bulih la tie belanja mokcik kali ni ekk.. hihi

tiefazatie said...

mahirah: alhamdullilah..ada la juga sikit sis..=)

ann: hee..alhamdullilah..rezeki..simpanan utk hari tua..hihi

Izzuddin Fauzi said...

ifa kayo... blanjer la... :D

N@di@ said...

ifa bnyak lah nadia 100 pun xsampai nih pastu be lagi lah xmuncul uv lagi lah hahaaaha :D

xpe ifa gogo cayok nnti ade balik lah be :D

tiefazatie said...

izz: xde maknanya wak...haha

nadia: haha..nie la kot last cashout nie..sob2..maklum la..dh xde BE nie..waaa..ye la..nt2 kot ada la kot kan2..huuu

axelida said...

ok lar tu ifa dah 3x cash out dr akak ni langsung BE tamo jengah.. huwaaaaaa hehe

tiefazatie said...

axelida: ye ke sis..xpe la..sama la kte..ifa pun xde BE dh..waaa

Mama Zharfan said...

congrats yer ifa ;)

tiefazatie said...

mz: tq sis..=)

Ellen said...

dik..akak pun tak der BE sejak awal January lagi..ciannya..huhu

rubi @ cawan2 said...

xbley blah.. dapat BE tuuu... T_T

ezan said...

sama lah kita sayang sekarang nuffnang dah tak bagi be lansung!

.:|kamaryeah|:. said...

congrats dear~

aanie said...

tahniah ifa...masyuk gak tu...
sama la kita...dah xde be dah...

Myra Jay said...

Banyak gak tu Iefa, lebih 2rat.. Thniah ye :)

caliph shuriken said...

congratz ifa.. dpt angka cntik tu ^^

latest en3: ~ the law of attraction ~

tiefazatie said...

ellen: ifa pun sis..sob2..huhu

rubi: ala wak...dulu je pun..huhu..skrg tdak lg..

ezan: sedih kan..waaaa

mar: tq darl..=D

aanie: tq sis..alhamdullilah..rezeki...=)

myra: alhamdullilah sis..rezeki...tq..=)

caliph: tq wak..wah..perasan gak ek nombor tu cantik kan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...