Saturday, October 8, 2011

apa barang2 yang ayah ifa belikan di amsterdam dan london..=) | just for sharing maa...=)

salam peeps!hye2..okies..ifa nak share lak apa barang yang ayah ifa belikan untuk ifa eh...takde niat lain..just nak share je pun..lagi pun..nak wat kenangan abadi kat blog ifa nie kan..mesti ayah ifa suka..ifa sangat2 menghargai apa yang ayah ifa bagi nie..hee..tq so much ayah!adik2 ifa yang lain pun dapat ok..sama adil dan saksama nie ayah bagi..=)

tshirt amsterdam ..=)
murah je nie..5 euro..so baru rm20 je..hehe

disebabkan ayah tak jumpa butik nike..jumpa puma je kat London nie..
so dapat la handbag puma nie..hehe..
besar gak tau nie..terlebih muat boleh masuk laptop ifa lagi tau..hee
harga 35pound je nie..harga sale nie..
tapi still mo dekat rm200 kalu convert duit malaysia..=p
harga asal 55pound yaa..
1st time ayah belikan weh..harus la suka hatiku..hihi..
selama nie beli sendiri je eh koleksi2 Nike ifa tue..
exchange dengan en.bebeh la..hihi..

nie lak sling bag leather yang ayah beli di Clarks London yaa..
murah ok leather die..tak dapat kat malaysia kot harga nie..
harga die 23pound je..sale gak nie..
convert duit malaysia dalam rm115 je nie..full leather tau..
cam tak dapat je harga camnie kot kat sini..dapat ka?
harga asal die 33 pound eh..
leather murah lagi dari handbag pvc c puma itu kan..haha..

nie bahagian belakang die..
nice kan sling bag nie..=)

nie lak sling bang leather untuk ajie tau..
cantik kan..merah lagi!menarik btol nampak nie..hee..
aziema punya macam nie juga..cuma warna hitam nie..
ada gak barang2 lain dorang dapat..cuma..
tak kan semua nak tunjuk..haha..ifa punya je la eh..hihi

so nie je la yang ayah ifa belikan untuk ifa..hee..
tq so much ayah!sayang ayah..=)

psst...ifa kat kuantan nie...tolong makcik ifa..ada kenduri doa selamat..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

17 comments:

lynda said...

waaa..untunglah ifa.:)

yen(toka ziizokukuto) said...

huuh untung la,,jeles jeles :)

ieyza afieyna said...

untung lar.. ;)

nida husna said...

bestnyeee dapat beg :)

NUNU EERA said...

banyaknye beg.. jeles.. :(

lily aklili said...

Fa sling bag tu cantikkk

Mama Zharfan said...

besh dpt souvenir obersi :)

CTK said...

kamu anak org kaya eh..waaaaaaa..bes2 barang2nyer, suke sling bag tuh..huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..Beg clark..Cantik.. ^_^

icee-yah said...

aahla.murahkan beg clarks tu.kalau kat sini confirm mahal.nice2:)

Cik Nurul said...

cantik la beg tu...

tiefazatie said...

lynda: hee..sgt2 untung ada ayah yg best nie..=)

yen: hee..xmo jeles2..=p

ieyza: syukur..alhamdullilah..ayah ifa yg best..=)

nida: hee..mmg best gle dpt beg!

nunu: hee..2 je pun..xyah jeles2..haha

lily: haha..ya ka li?hehe

tiefazatie said...

mz: mmg best sis..hee...=)

CTK: ifa bukan anak org kaya la..kalu anak org kaya..lg byk kot..haha..sling bag itu cantik kan..=)

lily: hee..tq sis..=)

icee: aah..murah kan..kalu kat sini..xdpt kot..haha..tq2..=)

nurul: tq..hee..=)

Mama Gee said...

bestnyaaaa...untungg tie.. :)

tiefazatie said...

mama gee: mmg best sis..syukur..alhamdullilah..=)

Nana said...

lawa sling beg tu
comei jek

tiefazatie said...

nana: hee..tq sis..lama dh ifa xpakai beg sling nie..haha..zmn2 sekolah je kot guna..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...