Saturday, October 1, 2011

koleksi fridgemagnet yang smart dan comel dari brussels..=) | sorry just for sharing picture only yaa..

salam peeps!hye2..ok haritue ifa cerita pasal fridgemagnet dari amsterdam kan..kali nie nak cerita pasal fridgemagnet dari brussels lak..takde niat nak menunjuk yaa..just for sharing ja bha..lagipun..my dad yang pergi..bukan ifa..hehe..brussels ialah tempat yang ke-2 my dad pergi tau..fridgemagnet dan barang2 di brussels pun kira murah dari paris dan london yaa..but tue harga belum convert yaa..hee...

nie la die FM yang smart2 nie..2 daripada metal..1 daripada seramik kot..
nie ayah cakap beli kat bandar nie..nice kan...
cam lencana je nie..hehe..
owh ya..kat brussels nie memang wujud tue atomium..sebijik..
ifa just tampal kat petisejuk yang jenis metal je..belgium n atonium brussels..
yang lain tampal dalam peti ajaib..hehe..

FM yang comel2 nie..ayah beli kat kampun nelayan nie..hehe
tue la pasal ada kupang n fries tue..
lagipun..fries nie asal mulanya dari sini kan2..hee..
yang nie semua ifa tampal dalam peti ajaib nie..sayang...

tapi kan..pandai lak ayah ifa memilih nie kan..hee..
semua yang ada kaitan je nie..=)..tq ayah!

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

19 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer Iefa... :)

FM import tu :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel2 terutamanye FM fries tu.. ^_^

ciNdhaDahniEa said...

waaa.. best nye.... huhu

Ijah EmoTemo said...

wah semua cun2 ni :P

hee klu beli brg dkt oversea tak pyh nk kira harga convert nnt bernanah hati. ekekeke. lgpun utk kenangan kan , why not beli :D

yen(toka ziizokukuto) said...

masih berteka teki tentang peti ajaib hahaha,,nice collection

fiezah91 said...

waaa..semua comel. heee.. jeles nih. huhu

ps, jom kejar sesuatu kat blog untuk dapat hadiah. heee. tgk entri terbaru

Mama Zharfan said...

siyes sgt cantik and priceless!!!!!!

shida'R said...

wahh byknyer...FM dia collect ..~

-Incek Fik- said...

Paling smart fridgemagnet yang ada kentang goreng tu.

Comel di situ hehee^^

tiefazatie said...

myra: sgt2 best sis..hee..=)

lily: kan2..hihi..ifa pun suka yg itu jg..tp semua pun sayang..hihi..

cindha: mmg sgt2 suka dear!hihi

ijah: kan2..nice kan2..hihi..haha..mmg pun..kenangan kan..cuma bila dah balik malaysia la baru la nak convert ye lalink..baru sayang gle kot!hahaha

yen: haha..itu peti kayu cantik simpan FM le..hihi

tiefazatie said...

fiezah: comel kan2..hihi..jgn jeles..hihi..

baek la..sudah tengok..hehe..tq!

mz: kan sis..yup!btol tue priceless sgt2..=D

incek fik: kan..tau xpe..comel gitu..hihi

ieyza afieyna said...

wah.. menarik..
comel je.. ;)

tiefazatie said...

ieyza: menarik kan..hihi..mmg comel kan2..=)

Fara E's said...

wahhh , byknyerrr !

tiefazatie said...

fara: hehe..kenang2an kan..hihi

Syahirah Suhaili said...

adiela suka tengok yang kentang tu la..tetba rasa nak makan fries pulak..hehe..smart2 semuanya :D

tiefazatie said...

syahirah: hihi..semua org suka fries tue tau..hihi..thanx..=D

* FAR * said...

akak pun suka kumpul FM.. tak pergi tak dpt, jadi selalu beli online..

tiefazatie said...

far: wah...sanggup akak beli on9 eh..ifa kalu ayah ke..kazen ke..kawan2 ke..pergi mana2..ifa pesan la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...