Tuesday, October 4, 2011

gelang mutiara sabah yang gorgoeus from sis moon..=)

salam peeps!hye2..hee..akhirnya..ifa dapat dah hadiah daripada sis moon nie..tak tahu la kenapa..sis moon ada bagitau ifa dah berapa kali dah pos ekspres pulang balik parcel nie kat die..ifa pun tak tahu nape..sori sis..sebab ifa takde pun dapat notis apa2 pun..alamat rumah pun betol je nie..takpe la..at last..dapat dah nie sis..dengan selamat..tq so much sis!

xsangka pun akan dapat parcel kelmarin..hee

taa-daa..ada kad raya juga tau..hee..
tq sis..=)

nie la die hadiah yang gorgeous lagi menawan itu..=)
tq so much sis moon!
ifa bagi my mum nie..hee..sebab ifa pakai besar sangat..
so bagi la mak ifa..just nice je mak ifa pakai nie..hee..
mak ifa pun suka je dapat nie..=)
design sekarang macam nie eh sis..dulu tak jumpa pun fesyen nie kat kk..hihi..
sangat cantik la gelang nie..sis siap letak dalam kotak lagi..
memang terjamin selamat la gelang nie..thanx sis..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

19 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

cantiknya Ifaaaa...

tiefazatie said...

kak atie: hee..tq sis..=)

SyUhAdA said...

thniah ifa..cntik..~

Cik Bambam said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkk~!! CB suka pearl..suka sesangat..nwt year nak gi sabah nak beli pearl byk2..!heheheh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

so lucky
cantekkkk ai loike pearl

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
Cantik gelang tu..

Nana said...

wah tantiknyeee

mysha said...

Parcel tu patutNyer ke rumah akak ekekeke tu yang lamBat tu... ekekeke

Mama Zharfan said...

siyes sgt cantik!! congrats :)

Ijah EmoTemo said...

wah cantik! :D

shida'R said...

wahhh cantiknye.. :)

tiefazatie said...

syu: maceh dear..=)

cik bambam: kan2..hee..ifa pun suka pearl gak..mak lagi la suka..hihi...wah..belikan ifa eh..hihi

ladyayu: alhamdullilah sis..me too..hihi

lily: tq sis..alhamdullilah..=)

tiefazatie said...

nana: hee..maceh sis..=)

mysha: hahaha..tidak2..hihi..

mz: hee..tq sis..=)

ijah: maceh lalink..=)

shida: maceh dear..hee

cindhadahniea said...

cantik cantik cantik!

~ sayetaksukemasam.blogspot.com/

tiefazatie said...

cindha: tq2...hee..=)

CTK said...

cantik sangat lah...murah rezki mak..hehehe

tiefazatie said...

CTK: sgt cantik kan!hihi..aah..alhamdullilah..=)

mOoN said...

x pasan email ifa... hehehe... skang ni memang banyak fesyen cam tu... x sarat sangat and just nice to see.. :)

tiefazatie said...

moon: owh..ye ke..hihi..owh..maju dah fesyen skrg nie..hehe..tq so much sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...