Tuesday, October 25, 2011

akhirnya..hadiah from luna merza dah sampai..=)

salam peeps!hye2..hee..wah..tak sangka tau..masa ifa and family takde kat rumah..ada 2 sticky notes daripada poslaju suruh amik barang nie..hehe..syukur alhamdullilah..sampai gak hadiah2 nie..hee..owh jangan salah paham yaa..nie hadiah yang ifa bertuah beberapa bulan lepas..lama dah kot..4 bulan yang lepas yaa..baru je dapat nie..=p

its ok..pasti ada sebabnya kenapa kan luna..pasti u sangat2 bz nie kan..but at least..u ada inform and hadiah pun dah selamat sampai nie..tq so much dear..=)..and ifa rasa macam u ada tambah 1 lagi hadiah nie kan..thanx yaa...hee..nice la dear..siap pos guna pos laju nie..konpem selamat..=)

nie la die sticky notes on 19oct2011 yaa..
pagi tue kan ifa baru je gerak pergi cameron highlands..
so sah2 la takde orang kat umah..hee
but nie bukan posmen yang biasa call ifa nie..orang lain kot..
sebab die takde call pun..=p


taa-daa..nie la die..lupa ifa nak tengok sape yang bagi nie..
so ifa tak dapat agak mula2 nie daripada siapa..sori luna..
sebab kakak kat kaunter tue bantai amik resit tue kan..
ifa lak lupa tanya nie..ingat ada dah yang tulis sendiri nie..

bila dah buka..jeng2..
nasib baik ada name card kamu luna..hehe..
tapi kalu takde pun..
ifa ingat lagi kot hadiah yang ifa patut dapat nie..hee
bra strap and u ada tambah sepit rambut eh..
thanx a lot luna!


nie saja je nak zoom in name card luna..=)
u guys boleh la usha2 blog,fb n twitter luna yaa..
thanx again luna..have a nice day yaa..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

16 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah!!! :-) rezeki ifa murah...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tahnia... wlaupun dh lama mnuggu

tieha ismail said...

uiks, ape tuh...cube citer cket =)

CTK said...

hadiah ape tu sayang...bes la asek dpt adiah je :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa.Tahniah..murah rezeki gitu!

dhiera said...

kamu suka buat saya jeles dgn adiah kamu.. huaaa

fathiah said...

best nye dapat hadiah.. byk betol ifa dapat :D

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

tiefazatie said...

ummi dania: tq sis..alhamdullilah..syukur sgt2..=)

kutoobamboo: tq wak..hehe..iya..

tieha: apa tue apa eh?hadiah tu ke?haha..bra strap n sepit rambut je pun..hee

CTK: bra strap n sepit rambut je lalink..hee..xde la selalu kot..lama nie tunggu..haha

tiefazatie said...

kak atie: salam kak atie.. tq..alhamdullilah..syukur..=)

dhiera: haha..xde maknanya lalink..xde niat tau..hee

fathiah: mmg btol dear!hehe..xde la byk pun..bese2 je..=D

mz: tq sis..=)

Ummi Dania Yasmine said...

testing testing. ifa boleh bukak x komen ni?

tiefazatie said...

ummi dania: xleh lagi nie sis..

shida'R said...

tahniah dear ^_^

tiefazatie said...

shida: tq sis..=)

PinkUmmi said...

ifa dah dpt ek hadiah drp luna merza??
akak xdpt lg pun :(

tiefazatie said...

pinkummi: aah..sekali dgn hadiah sis bg nie..owh ye ke..xpe..jap2 lg dpt la tue..rilek2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...