Monday, October 24, 2011

3D campbell book story yang comel menjadi milik ifa akhirnya..=)

salam peeps!hye2..hee..ok..harinie ifa nak update lagi 2 entri ifa bertuah yaa..ye la..ifa balik2 autopublish pasal makanan je kan..korang mesti boring kan..hehe..ifa nie kalu takde idea..makanan la menjadi topik utama ifa..hehe..syukur alhamdullilah..ada masih rezeki untuk ifa nie biar pun tidak la banyak mana..namun ia tetap rezeki ifa..syukur ya allah..

tq so much kak nana..=)..sori ye lambat nie..tapi ifa dah komen kat sini semalam tau sis..hee..hope sis dah dapat eh..tahniah juga pada pemenang2 yang lain!punya la ramai yang bertuah nie..tahniah mamaishazah,sis intan,sis zie,joel,sis lelord,kak nida dan yang lain2..ifa rasa korang semua dah tau kot sape yang bertuah..hee..sebab ifa je kot yang lambat tahu nie..sebab baru dapat on9 nie..=)

syukur alhamdullilah..my lucky number 70..=)
tq so much kak nana!


nie la die hadiah yang bakal ifa terima nanti...
serius..sangat comel kan!hee..
err..boleh tak simpan untuk my future children?
pergh..berangan lebih..T_T


psst..tq sis fieda n kak atie..sebab inform ifa nie..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 9th winning in october..ngeh2~

27 comments:

Cik Jingga said...

comel gila.. bagi anak buah ja la heh..? hohoh.. btw congratez

Zana Adieyza said...

comel & cute!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

congrats ifa
rajin betul join GA ek
kira lucky la tue....kawaiii 3d campbell book tu

noraauliyya said...

sonoknya .. macam2 dah kan ifa dapat ..

aisya said...

ala, comelnye.. =)

Mama Gee said...

chomelnyaa...heheeee
leh je simpan...lg pun mcm tak lama je lg kan? hehe

IntaNBerliaN said...

tahniah ifa... byk mnang yer.. :-)

CTK said...

wah..bertuah lagi...comey tull..tshniah2

yen(toka ziizokukuto) said...

pergghhh,,,huhuhuh
tahniah ye kak iefa :)
murah rezeki bulan ni :)

aku & Fantasi said...

tahniah...;)

Joel Leslie said...

omg kak! kalau akak x buat entry ni, sya pun x tahu! :O hehee. sya bru sedar tau :) hehee. gembira nyerr :)

tahniah kakkkk! :)

tiefazatie said...

cik jingga: haha..sayang la..comel sgt!hehe..

zana: comel gle kan sis..=)

lady ayu: tq sis..hee..ikut mood gak sis..ada mood rajin la..hee..alhamdullilah..mmg kawaii..=)

nora: hee..mmg seronok gle!hihi..ye kot..tapi ipad2 je xdpt lg kot..haha

aisya: kan2..sgt comel kan..=)

tiefazatie said...

mama gee: comel kan sis..hee..alo..kawen pun blum lg sis..haha

intan: tq sis..alhamdullilah..ad ala sikit2..tahniah gak utk sis..=)

CTK: alhamdullilah..rezeki dear..tq2..

yen: tq yen..alhamdullilah..syukur2..=)

af: tq sis..=)

joel: laa...ya ka joel?ingatkan kamu tau sudah nie..sbb sis pun lambat sudah nie tau..tahniah2..hee..tq..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye..Tahniah Ifa.. ;)

tiefazatie said...

lily: comel kan sis..hee..tq..=)

cik bulan said...

budak ni slalu bertuah ..jeles taw..hahaha..^_^

Zie said...

Wah bertuah betul insan yang bernama tiefazatie ni... tahniah

tiefazatie said...

cik bulan: mana ada la..bese2 je pun..syukur alhamdullilah..rezeki..=)

zie: syukur alhamdullilah..rezeki sis..tq sis..=)

Cik Nurul said...

waahhh.. comel2... untung ler sis.. =)

shida'R said...

tahniah IFA :)

tiefazatie said...

nurul: comel kan..hee..syukur..alhamdullilah..=)

shida: tq sis..=)

NUNU EERA said...

dpt bku cute ni.. i ade nmpk aritu.. nk bli tpi mcm mhal jgk la..

tiefazatie said...

nunu: cute kan..wah..ye ke..tgk pun tau mesti agak mahal kan2..=)

Nida said...

Tahniah Ifa..

Kak Nida pun baru hari ni perasan... hehe.

Tiga hari sebelum ni tak boleh bangun, demam + batuk + selsema.. pakej lengkap..huhu

tiefazatie said...

kak nida: tq kak nida..owh ye ke..alahai..sori..ingat akak tau dh nie..sbb ifa pun tahu lmbt nie..owh..moga kak nida sihat dh yaa..if anie lak cm nak demam..adeh..

hakak CNN said...

akak rase kamo memang lucky person lah yunk oi..hakak kalo bab2 luckydraw memang gagal teruk..

seronok tgk kamu menang lucky draw mcm2 nehh..btw tak cuber ker edisi majalah or contest kat luar pulak..manertau rezeki kamo dapat riban2 plak pasni..hermmm

tiefazatie said...

hakak CNN: hee..xde la sgt kak..bese2 je..hihi..ifa baru je mula try join contest offline nie..tp yg majalah xde la..sbb sllu yg majalah nie suruh amik hadiah kat opis dorang kat KL..jauh kak...haha..insyaallah..mudah2an..ada rezeki ifa menang riban2 bak kata akak..doa2kan la ye kak..maceh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...