Thursday, October 27, 2011

free sample virgin oil from singapore!

salam peeps!hye2..hee..ifa pun tak ingat la bila masa ntah ifa isi form untuk free sample virgin oil nie..kalu tak silap..nie macam minyak kelapa dara juga kot..ntah la..haha..sengal kan..takpe la..free sample pun..bukan kena bayar nie..hehe..=p

ifa berkenan dengan setem die nie..comel gle!hihi
siap guna sampul surat rasmi lagi tue..bergaya gitu..


naa..nie la die sample free virgin oil yang ifa dapat..
siap ada pamplet lagi tau..
penerangan tentang kegunaan virgin oil nie..
boleh gak ifa try test guna nanti letak kat muka la..hehe

zoom in..2 sachet yang ifa dapat nie..hee..
saja je..takde keje kan..hihi..

lama dah kot ifa takde apply free sample nie..
korang tahu tak siapa ngah bagi free sample sekarang nie?
boleh share?hehe..tq..=)


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..utk letak kat muka ye..kalau ifa dah pakai..nnt reviewlah..ok ke tak.. ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa..elok tu minyak kelapa dara.Jauhnya dtg yer...singapore

Cheqna said...

hehehe..rajin sungguh sis..

dah cuba belum?

:-)))

rutikeben said...

apa kegunaan dia,tuk cuci muka ke

tiefazatie said...

lily: sis..macam2 boleh nie guna virgin oil nie..hee..ifa je gatal nak test yg letak kat muka..hihi..

kak atie: salam sis..kan sis..tue ah dgr2 mcm byk kebaikan nie..hee..ntah free sample je nie sis..hihi

cheqna: hehe...xde keje kan..blum lagi..haha

rutikeben: mcm2 kegunaan die ruti..nak cuci muka pun blh je..hihi

Puanbee2 said...

salam wah best dpt brg free .. hehe akk singgah ni , kali pertama lepas blog ifa di renovate kot.. nice!

tiefazatie said...

puanbee2: salam sis..hee..mmg best kan..wah..ye kan..hee..tq sis..ok dah kan?hehe

CTK said...

virgin oil ni untuk ape?xthu lak kena minum..igt ke minyak sapu..haha
macam best jeeee...mcm mne kamu dpt free?

tiefazatie said...

CTK: macam2 guna kot..ifa pun xkhatam lagi nie baca..hehe..ntah..ifa ada isi form mana ntah..xingat nie..hehe

Pink Lavender said...

blogwalking!!!
follow u..

rajinnyer join contest GS n sample2 tuh...mesti rasa best kan menang jerr

tiefazatie said...

pink: hee..isi masa lapang je..xde la menang je..ada rezeki ada la..tp mmg best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...