Saturday, October 29, 2011

28 oktober 2011:cantik dan berseri-seri akma di hari pertunangannya..=)

salam peeps!hye2..hee..semalam ifa pergi majlis pertunangan best friend ifa kat KT nie..akma..tahniah dear!u looks so gorgeous on your happy day dear..=)..cantik sangat...berseri-seri gitu..darah manis nie kan..hehe..moga cepat2 la ko kawen lepas nie kema eh..jangan lupa jemput aku lagi..hihi..

nie la die akma..cantik kan..comel je nie..=)
baju kurung moden die pun sweet je nie..
simple and nice gitu..hee..kema nie kecik je orangnya..

kema dengan mak ayah die dan juga bakal mak mertua..

kema dengan ifa!
hehe..abaikan je muka tersengih ifa tue..miahaha
cam over lak plak..T_T

kema dengan barang2 hantaran dua2 belah pihak nie yaa..

hidangan makanan untuk tetamu yang hadir yaa..
nie pinggan ifa la n terselit sikit cawan air sunquick..
makan sambil kema teman..haha..boleh gitu?boleh2..

best dapat lepak2 dengan kema semalam..lama kot kteorang tak jumpa nie..rindu..nanti kte lepak sama2 lagi eh kema eh..tapi kena tanya abang awok dulu la eh?..=p..miahaha..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

nasha sanza said...

tahniah...

Asyraf Hamasaki said...

asy tak jupe shotmix la heheh ifa sakit apa

tiefazatie said...

nasha: tq..kawan baek ifa yg tunang..=)

asy: ifa pun xtau mcm mana blh hilang asy..huhu..demam je la..hee

CTK said...

kamu bile pulakkk? hehehehe...cOmey orangnyer :D

tiefazatie said...

CTK: hahahah..xtau..=p..comel kan kema nie..=D

rutikeben said...

selamat bertunang Akmaaa,walaupun tak kenal hhehhee

tiefazatie said...

rutikeben: maceh ruti..hee..ifa tlg jawab..hehehe

Fabulous Me said...

Takniah pd empunya badan. Tuan blog bile lagi :P

tiefazatie said...

fabulous: hee..xtau..haha

Fabulous Me said...

InsyaAllah ade la nnti tu :)
Sis saje je gurau. Dlu sis naik benanah org2 tnya soklan centu. Now dah kahwin, saje kne kan sis ni plak hahahahhahaha.. :p

tiefazatie said...

fabulous: insyaallah...mudah2an..doa2kan la ye sis..hehe..hahaha..sis2..ada2 je la..ok2..paham2..hehe..ifa lum lg kena soalan maut nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...