Tuesday, October 18, 2011

im the lucky one and get Brands Innershine OPC from lolitalane..=)

salam peeps!hye2..morning!erm..tak sia2 juga tau bila ifa ada join simple giveaway di facebook nie..syukur..alhamdullilah...semalam ada 1 rezeki ifa di facebook nie..tq so much lolitalane..=)..seriously..terkejut gle!sebab ramai kot yang join nie..lagipun bukan senang nak bertuah nie..lagi2 bila menggunakan pakcik random..tapi..alhamdullilah..rezeki ifa kot semalam..ifa yang bertuah..hadiahnya ialah a box of Brands Innershine OPC from lolitalane...tq so much dear!

my lucky number 39..yeay!..=)
tq so much emily and claris..both of u are so nice..
happy to know both of u..
erm2..already give my details to emily..cant wait for it!


psst...kawan2..blog ifa dalam sesi pengubahsuaian yaa..so apa2 yang pelik2 tue..ignore je dulu..hehe..but ok tak tulisan untuk tajuk2 kat sidebar tue?yang ada teddybear tue..ke nak tukar font?warna ke?or besarkan sikit ke?or ada komen2 lain?

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 6th winning in october..ngeh2~

18 comments:

Myra Jay said...

Blog Iefa berwajah baru..

Kiut, ada bear lagi :)

Tulisan kat tajuk rasanya kalau boh kaler lain bg terang sikit baru comel pe :-)

hakak CNN said...

wahhh tahniah kakkk...!!seronok betul tgk orang2 yang bertuah dalam lucky draw neh..me tak pernah bertuah pon kalau join thats y takmo join..perassss...!!

hakak CNN said...

ohh yer belogg akak makin melecunnn dowhh...suker ngan pinky pinkyy nehhh...

hakak CNN said...

hehe ayat td macam tak komplet lakk...gasakkk..btw akak suker belog kamu yg pink nehh..hehehe

Nana said...

wah asik menang dan menang ni hehee

Jaa said...

tahniah....

by the way.. cantik blog ifa..cute...berkenan gila dgn header ifa..hehe

erm, k.ja rasa tulisan 2 kalu centerkan lagi lawa kot...2 jerla...

Cik Bambam said...

congrats sis!! ^^,

font tuh okeh..cuma centre kan ckit.. :P

IntaNBerliaN said...

tahniah ifa..

makin cntik n mkin snang loading.. sblm ni blog ifa brt.. (",)

mysha said...

uisH laWA umaH baRu diER... hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bertuah betul ifa nih..
sis nk menuntut ilmu dgn ifa ni..stiap kali join mesti bertuah..hehe..

Tahniah ifa..^_^

tiefazatie said...

myra: aah...masih dlm proses kot..hee..mmg ifa yg mintak ada bear..xtau nak letak pe header tue..haha..

tajuk yg mana eh sis?tajuk entry ke?

hakak CNN: alhamdullilah sis..hee..alo..try je join..pe slhnya..ifa pun bukan sllu bertuah pun..haha..

maceh sis..ok x blog nie sis?hee..sila komen..

nana: xde la sis..baru je nak bertuah balik nie..haha

jaa: tq sis..hee..

header simple je ifa mintak ngan kak rose itu..hee..tulisan yg mana eh sis suh centerkan itu?ifa blur..hee

cik bambam: tq sis..

centre kan tulisan yg kat teddybear yg kat sidebar nie eh sis?

tiefazatie said...

intan: tq sis..

owh..skrg ok dah loading eh sis?dah xberat la eh?hee

mysha: hee..tq sis..nak komen apa2 x?

lily: alhamdullilah sis..lama dah kot xbertuah nie..hee..haha..ilmu die..rajin2 la join CGL byk2..hihi..

tq sis..=)

Jaa said...

aa, tulisan kt pink bear 2.... ok, dh comel tp naper kecik jer font dia? besarkan ckit... mata saya rabun..huhu...

tiefazatie said...

jaa: owh..ok2..hee..xde nie..patut tulisan lain sis..jadi lain lak nie..hee..tulisan yang kat entri lak ok x sis?

IntaNBerliaN said...

ohya.. lupa ifa.. satu lagi.. tulisan dkt entry blh besarkan sikit tak?.. kecik sgtlah.. akak nk kena tenung betoi2 baru leh baca.. :-)

tiefazatie said...

intan: owh..ok sis..ifa pun rasa kecik je nie..haha..nanti ifa try edit eh..=)

maceh komen sis..

Cik Bambam said...

alar..x tau lak coding dia.. try search blog tutorial.. request tutorial ker.. ehehhe..

tiefazatie said...

cik bambam: hee..xpe..ok je..nanti ifa try eh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...