Thursday, October 13, 2011

pendrive kad kredit yang unik dah sampai by posdaftar..=)

salam peeps!hye2..sihat??syukur..alhamdullilah..semalam ifa dah selamat terima hadiah daripada akmal nie..tq so much akmal..hee..kali nie adik ifa yang amik kan nie..kat depan pintu rumah la..nasib baik tak jadi macam dulu lagi..hehe..

nie la die hasil kedua yang ifa dapat bila buat review pasal kedai pendrive unik nie..tq tau akmal..sebab sudi invite ifa join lagi nie buat kali kedua..tapi takde rezeki ifa lagi la nak dapat yang design sendiri kunun..sape suh buat lambat kan..hehe..takpe..nanti ifa nak try lagi eh..kalu ada lagi invite la ifa yaa..=)

hee..tengok je sampul posdaftar nie..
ifa dah boleh agak akmal yang hantar nie..hihi..
excited je nie..hee..bukan selalu dapat camnie kan..=)

macam biasa..akmal nie memang bagus betol la..
siap buat surat rasmi lagi tau..

naa..baca la..nice kan..sangat bersopan santun nie..
tq so much akmal..sebab sudi bagi ifa pendrive nie..
sangat happy juga sebab dapat tolong awak..=)

saja je nak zoom pendrive kad kredit nie lagi..hehe..
material die plastik yang keras yaa...tahan nie..=)

kalu tak silap ifa kan....
pendrive kad kredit yang bukan design sendiri..
yang dah siap ada la..ada je dijual nie..
try la korang usha2 kat sini eh..
harga pun berpatutan je nie..macam2 design ada nie..

meh serbu reramai ke Kedai Pen Drive Unik sekarang!
kat FB pun ada la..FB Pen Drive Unik..=)
psst...ifa teman makdek balik kuantan petang nie sampai hari sabtu eh..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

23 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mcm jenis pendrive ader now
kat sini lagik byk benda2 yg pelik depa design

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,,bestnyr,,banyak dapat hadiah :)

mysha said...

dik, sebab ko akak terOrder pendrive nih taw hari tu.. ngeee

budaK aKmaL nih mmG politE.. baik dier kan..

fieda said...

canggih la..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sgt cantik pendrive nih..^_^

alinac lover said...

waaa best

Ijah EmoTemo said...

wah bestnya ifa! hihihi.

tiefazatie said...

lady ayu: aah sis..hee..hah!jepun kan..mmg dh tue..hee

yen: hee..xde la byk mana..hee..

mysha: ye kak..hehe..bagus la..hihi..aah..baek je die nie..=)

fieda: hee..agak la..hee..unik..

tiefazatie said...

lily: cantik kan sis..kalu dpt yg design sendiri lagi cantik tau..

yong: hee..mmg best gle..=D

ijah: ye lalink!sgt best kot!hihi

Cik Bambam said...

uishhh..kad kredit tuh leh guna dak?? ngehehehe...

ieyza afieyna said...

oo pendrive ni.. kan bole letak pic kite sndiri kn. npe akk xletak gmbar akk ?

Cik Yuyu said...

eh cantiknye..jeles...nti mau request buat bentuk iphone lah..hehehe

Joel Leslie said...

macam mna nak dpt free kak ? nak jugak tau sbb pendrive sy kena curi. mahal2 abg belikan tp kena curi :/ sedihh. skrg, x mampu nak beli yg bru. nakkk yg mcm ni! :DD

noraauliyya said...

wahhh mcm mana blh dapat ni ?

Syieda_Joy™ said...

1st time tgk pendrive jenis baru ni.. wow!!! izati kamo memang terbaek!! ^_^

+dieabella+ said...

xnmpk mcm pendrive lgsg...boleh msk dlm purse x?hehe

LadyBird said...

tahniah,.. tiefa sellau dpt hadiah :D..

Zana Adieyza said...

bestnya.. idea yg kreatif kan.. makin canggih teknologi sekarang ni..

rutikeben said...

ada duit ke dalam kad kredit tu,belanja boleh?

Cik Nurul said...

canggih ! unik..~

CTK said...

wow..memang unik!...kamu dpt free ke? bertuah nye!

tiefazatie said...

cikbambam: nda blh guna tue sis..hehe

ieyza: aah..hee..dah mampu dpt yg nie ja bha..hihi

cik yuyu: hehe..request la...hehe

joel: erm..nie sbb buat review psl pendrive nie la..hee...pendrive murah ja bha..blh ja kamu beli..hihi

noraauliyya: buat review psl pendrive nie la..=)

syieda: hehe..maceh2..=)

tiefazatie said...

dieabella: kan..hee..boleh2..haha..

lady bird: tq..alhamdullilah..syukur..=)

zana: aah..sgt kreatif kan..hee..aah..btol2..=)

ruti keben: teda langsung!haha..eh..lama xnmpk awk..sihat?

cik nurul: yup!opkos..hee

CTK: nice kan..aah..syukur..alhamdullilah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...