Sunday, October 23, 2011

siapa suka coklat toblerone??

salam peeps!hye2..naa..
sape suka coklat toblerone??kte ging la bha..
ifa pun suka gak..tapi yang honey and almond je la..hehe
perisa yang lain tak berkenan lak rasa hati nie..=p

toblerone kecik yang comel..=)
makan sambil main blog la..hehe..

naa..nampak sangat takde idea..mati la..
entri simple dan pendek..T_T

psst..ifa dah sampai semalam malam..but still takde mood nak update entry pasal ifa ada bertuah yaa...later on ok..tq so much pada kakak2 yang sudi inform ifa tau..siap komen n tinggal jejak lagi..tq2..and ifa tak sempat nak reply komen and blogwalking lagi tau..sabar..and tq so much sebab sudi singgah and komen entri di blog ifa masa ifa tiada..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

14 comments:

me suya said...

suya xsuka sgt toblerone sebab nt cepat luka lidah..tataw nape :(

lynda said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !:(

mama_umar_maryam said...

haih,dah 3 entri berturut2 ni makanan je,hehehe,xpe sis,nnt dtg mood updet ye

CIK PARO! said...

cik paro tak pernah kot makan ni..
gila jakun,..

hehhehe

mama tisya said...

suka tobleronce tp yg kotak color white & gold tk suka

Nuriy Arisa said...

sdapnye coklat tueee...^_^

Mama Zharfan said...

cantiknya blog ifa dgn template baru ni..soooo sweetttt!!!

tiefazatie said...

me suya: owh..ye ke..hee..jgn la mkn byk2..hee

lynda: hee..abes dah nie..=p

zety: hee..ifa nie mmg kalu xde idea..mknn je jadi mangsa sis..hee..ok..nt eh..

cik paro: isk..biar betik cik paro nie..xpercaya eh..=p

tiefazatie said...

mamatisya: hee..lebih kurang la kte sis..hee..

nuriy: mmg sedap nie..=)

mz: hee..tq so much sis..=)

CTK said...

time ada lawatan kat langkawi..sume pakat dok beli bende neh ngan coklat daim..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

assalamualaikum kak iefa,,per khabar??

,,,,nak bagitau,,,

coklat ni,,,status halal dia memang meragukan lah,,,sebab kalau check balik memang takde tanda halal,,,:) cuma ingin berkongsi :)

tiefazatie said...

CTK: hee..best kan..daim mmg best gak..=D

yen: waalaikummussalam yen..alhamdullilah..sihat je..yen?

owh ye ke..xtau plak..tq bagitau eh..=)

IntaNBerliaN said...

akak pun suka jugk coklat ni.. tp xleh makan byk sbb manis.. akak ni kurang siki manis2.. hihi

tiefazatie said...

intan: hee..mmg sis..ifa pun makan kadang2 je..bila teringin org ckp..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...