Sunday, October 23, 2011

at last..im lucky with twinscraftlife..=)

salam peeps!hye2..hee..ok..kalu nak tahu..ifa ngah usaha tangga kejayaan nie..update entri tentang apa yang ifa bertuah sepanjang masa ifa tak on9 4 hari lepas tau..alhamdullilah..ada juga rezeki ifa akhir2 bulan nie kan..bukan senang ifa nak bertuah nie tau..hee..so harap bersabar dan tak mo bosan2 eh..hee..ifa update ringkas2 je..sebab otak masih blur yaa untuk aktiviti blogging nie..adeh..

syukur alhamdulillah..akhirnya..ifa bertuah juga dengan twinscraftlife nie..=)..lucky draw yang ke-3 nie la baru la nama ifa naik bertuah nie..hee..biar pun bukan hadiah pertama..cukup la dengan adanya rezeki ifa untuk hadiah ke-3 nie..tq so much twinscraftlife!

tahniah juga pada kawan2 ifa yang lain..macam sis cempaka kuning,sis ayesha,sis intan,nani,iqawangi dan ramai lagi..pastinya mereka awal2 lagi dah tau nie..ifa je lambat nie..sebab baru je on9 nie..btw..ifa dah email my details ya twinscraftlife..=)

yeay!im lucky for the 3rd prizes..=)
thanx again twinscraftlife!


nie la die hadiah comel yang bakal ifa terima nanti..

psst..tq iqawangi..sebab inform ifa tau..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 8th winning in october..ngeh2~

12 comments:

aisya said...

congrats sis.. ape hadiahnye tu.. nmpak gmbr kucing je..

tiefazatie said...

aisya: tq dear..hee..ifa rasa benang kait tue la..hehe..kucing tue hiasan je kot..hee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
Rezeki ifa..^_^

tiefazatie said...

lily: tq sis..alhamdullilah..mmg rezeki nie kan sis..=D

CTK said...

tahniah ifa...kamu memang bertuah lah...xthu nk ckp cmne daa..haha

tiefazatie said...

CTK: tq dear..alhamdullilah..rezeki...=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa :)

IntaNBerliaN said...

tahniah3.. :-)

* FAR * said...

menang lagi..

ish.. ish..jeles akak..

tiefazatie said...

mz: tq sis..=)

intan: tq2..hee..

far: hee..alhamdullilah sis..rezeki2..alolo..xmo jeles2 sis..hee

Fabulous Me said...

Byk nye dapat adiah!!!!

tiefazatie said...

fabulous: xde la..bese2 je..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...