Saturday, August 20, 2011

alhamdullilah..ada lagi tuah tiefazatie nie..=)

salam peeps!hye2..hee..alhamdullilah..ada lagi rezeki ifa nie..syukur2..tq so much sis moon!happy..wee...sebab bukan senang nak bertuah nie kan...hee..ifa dah email my details ye sis..hope dah dapat la..=)

tahniah juga pada cikpuan hady n jom menang!alhamdullilah..ada rezeki kita semua ngan puan moon kan..syukur la...rezeki hari raya nie..hehe..=)..so cepat2 la send details eh..boleh dapat hadiah b4 hari raya..insyaallah..

syukur..alhamdullilah..ada lagi rezeki ifa nie..=)
tq so much sis moon!

psst..tq joel n cikpuanhady sebab inform ifa yang selow melow nie..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

p/s: my 17th winning in august..ngeh2~

11 comments:

tiefazatie said...

syukur alhamdullilah..tq so much sis!

Mama Zharfan said...

congrats ifa!!

tiefazatie said...

mz: tq sis..=D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..Alhamdulillah rezeki.. ;)

perondajaketbiru74 said...

berapa banyak sudah ko menang contest ni cemburu jgk sia

SyUhAdA said...

thniah ifa..

tiefazatie said...

lily: tq sis..alhamdullilah..syukur..=)

peronda: hee..nda tau..jgn la bha cemburu..join la sekali rajin2..hihi

syu: tq dear..=)

alif haris said...

hehe best nye kak dpt adiah :)
minta sikit ..hehe

tiefazatie said...

alif: haha..adui la..ada2 je la ko nie..=p

mOoN said...

hehehe...

thanks coz memeriahkan GA ni... congrats yaa.. :)

wait for ur parcel... insyaALLAh smpi before raya .. :)

tiefazatie said...

moon: most welcome sis!tq..hee..wah..ok sis..tq yaa..=)

slmt hari raya..
maaf zahir batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...