Thursday, August 18, 2011

cute quilling card yang boleh di-frame-kan untuk perhiasan..=)

salam peeps!hye2...alhamdullilah..semalam ada 1 hadiah sampai nie..hee..cepat betol sampai nie rezeki ifa dengan krafaina nie..rasa cam baru je ifa buat tq n3 nie haritue tau..tq so much dear krafaina..=)..pantas betol menghantar hadiah nie..sangat efficient nie..xlama pun ifa kena tunggu hadiah yang comel nie sampai..hehe..

heee..parcel yang mantap nie..
terjamin selamat hadiah ifa..=)

taa-daa..nie la die hadiah yang ifa dapat daripada krafaina..=)
comel kan..simple n nice nie..cute!hihi..
card nie besar kertas A4 kot..boleh frame untuk jadi perhiasan..
tq so much dear!

so peeps!jum ramai2 terjah krafaina!


jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantiknye hadiah tu..
klu frame letak kat dinding..mesti cantik tu..

ZaNa aDieyZa said...

cutenya!!

Lea IsNaw! said...

wow. comel!

tiefazatie said...

lily: cantikkan sis..hihi..

zana: tq sis!

lea: hee..kan2..comel..

[[ krafaina ]] said...

Alhamdulilliah sudah sampai dengan selamat...

terima kasih untuk entry ini...
hadiah tak seberapa...

selamat berpuasa...

tiefazatie said...

krafaina: iya..syukur la..sama2..ok je..slmt berpose gak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...